söndag då

jag tycker att det har känts som söndag hela helgen, haha.
fick besök inatt av en kär vän som ville låna en sovplats. jag är inte den som är den och han såg ut att frysa.
dessutom så var jag vaken kl 03 när mobilen ringde, haha. jag kunde verkligen inte somna igår.. väldigt konstigt.
men det är ju iofs helt sjukt mkt grejer som snurrar runt här uppe kan jag ju bara tala om.
nåja. john blund kom även till mig med vid kl 06. upp kl 12 och iväg till hildurs med syrran där emmy, erika, mallan, lollo & baiba var!

efter åkte vi alla o käkade på max, HEHE. sjukt längesen faktiskt.. sen åkte jag o lollo till björknäs där linn o gänget var för att titta lite mer handboll. grattis jullan till vinsten!
sen gick jag hem till mamma för lite kaffe och goda muffins som elin gjorde!
fick mig en massa bröd, och var förbi coop en sväng för att köpa smör och kesella. MMMM!
kesella alltså.........

när jag kom hem såg jag DIRR nyaste avsnittet av greys. var dessutom ett dubbelavsnitt :D:D george dog.. så det var lite sorgligt och jag grät många gånger. varför är det alltid så? jag gråter ALLTID till greys. varje jävla avsnitt.

mamma har inte mått så bra idag och jag gillar inte det. myste lite med henne i träsoffan. jag hoppas du mår bättre imorgon lilla mamma..

jaa det var väl det som hänt idag. jag funderar på att sova nu. du är ju inte inne så jag ser ingen poäng med att hänga här.

BYEBYE

what's new?

janiii.. i fredags så vaknade jag bara, hade tvättstuga mellan 12-17.. hann även på stan en sväng och fixa lite nödvändigt! sen åkte jag med pappa & lena och lisa till hildurs. äldsta lillasyrran Linn spelade nämligen Kroken cupen i helgen! Dom förlorade dock matchen, men hon är alltid grym! sjuukt duktig!!
seeen, så var det nästan direkt iväg till jobbet. jag och jenny svammlade på rätt så duktigt in på småtimmarna, haha. men 3,24 stämplade vi ut. när jag väl kom hem, sjuukt övertrött så kom jag på att jag inte hade satt på dom renbäddade sängkläderna. så då det var det bara att fixa det.
sen en dusch såklart. man kan ju inte sova skitig i en renbäddad säng?! nej helvete det går ju inte.
lite datorn och john blund kom inte förrän efter 05 nångång.

såå. imorse vaknade jag kl 13. SKÖÖNT. marie från rönkan ringde och sa att hon mådde bättre och att hon skulle jobba ikväll och imorgon. så jag behövde alltså inte jobba för henne. lite trist såklart, pengar.. MEN. ändå grymt skönt. läääängesen jag var ledig en hel helg kan jag då lova er!
sen åkte jag till mamma vid 15, drack kaffe och åt såklart en donut :D myste på och kramade min lilla mamma. tur att du mår bättre nu!
sen vidare till hildurs. ännu en match alltså! stannade kvar och såg deras sista match också, och sen direkt till pappa för tacosmiddag :D MMMM! fan så längesen det var jag åt tacos alltså!! stöört gott.

surrat en massa, ätit gott, och umgåtts med linn & emira och sen såg vi en film. 'nobody mess with the zohan' tror jag den heter. haha, man fick sig några skratt.. pappa höll dock på att dö av skratt nästan hela filmen, speciellt det där med det iranska telefonnumret, hahah. han gav den NÄSTAN 5/5. DET var kanske lite att ta i. kanske 1 för mig. kanske 1,5. men ALDRIG över 2. haha. sötpappa med kass humor ;)

nååja. sen gick jag hem och nu har jag suttit här sen dess. borde packa upp tvätten som är i tvättkorgen men jag pallar fan inte det just nu. mina närmaste planer är att borsta tänderna och tvätta bort sminket och sen SOOOVA!

imorgon kl 13 äre herrmatch, sen ska vi käka middag hela laget.
det blir MYS!

men nu ska jag dra vidare.



                                                                                                                                  wish you were here.


100 % lucky

så stod det idag på min facebook. HAR DET NÅNSIN HÄNT NÅGON?! jag blev helt chockad iaf.
åkte till luleå vid 12 med mamma idag alltså!
när vi sitter på bussen så ringer marie från rönkan och frågar om ajg kan jobba för henne ikväll, hon var sjuk. och visst, jag har inte jobbat nått den här veckan så jag tackar och tar emot! så dagen börjar ju bra.
väl i luleå så går jag loss. haha. hittar verkligen HUR mycket som helst och måste hejda mig ibland. men myycket nödvändiga grejer hittade jag!
och precis innan vi skulle åka hem så hittade jag mina DRÖMJEANS! alltså det är helt sjukt. jag hatar jeans i vanliga fall och kör nästan alltid på jeansleggings eller vanliga leggings. varför det är så mina vänner är för att jag har världens konstigaste jeanskropp. jag har en stor härlig midja och världens vidrigaste kycklingben. så när dom sitter perfekt i midjan så är dom schvinschtora i benen och över rumpan. inte så härligt. och inte vidare snyggt. så jag undviker verkligen jeans helt enkelt.
MEN. när jag såg dessa blev jag kär på en gång!!!! det var verkligen dagens kap (bara 500kr) och dagens lycka!! alltså, lyckan fortsätter komma till mig!

här ser ni det jag köpte idag. kassa bilder, jag veet! haha..


bild 1:
svart kofta, gina
lila/rosa myströja, gina
längre jeansshorts, gina
knallrosa/cerise linne, monki
sjal/halsduk, monki
leopardmönstrad tröja, gina
svart/grå over-size tröja, monki

bild 2:
mössa (my looove), h&m
jeansskjorta, h&m 
rutig skjorta, gina
svart tröja med nitar, h&m 
lackleggings, gina 
jeansleggings, kappahl 
lite tjockare strumpbyxor, gina

bild 3 & bild 4:
jeans (min nya, största kärlek), diva
converse
linne, h&m
svart tröja med hål i, h&m
örhängen, h&m

ååh jag är HELT nöjd!!!
sen kommer jag till jobbet direkt efter luleå och det rullar på. carina (chefen) kommer in vid 21 och frågar om jag vill jobba helgen också, för marie är sjuk hela helgen. så jag får alltså 3 pass till!!! fredag 18-04, lördag 18-04 och söndag 18-00!! överlycklig. jag som hade ångest över att jag inte hade fått jobba nått i veckan. men nu hinner jag få ihop hela 33 timmar den här veckan :D:D
så nu är jag uppe i 152 timmar den här månaden, HITTILLS. och det är typ en vecka kvar, så jag kan ju hålla mina tummar att dom ringer från bemanningen nästa vecka :D
IIIH!!
alltså. jag har haft en uunderbar dag!! och väldigt lucky har jag fått vara!

när jag kom hem från jobbet har jag hunnit duscha, sätta in alla kläderna i garderoben, städa undan lite och kollat kontot! INTE fel med nästan 17000 i lön den här månaden. NEJDÅ. HÖHÖ. DOCK så jobbade jag ju nästan ihjäl mig i augusti så hade inte räknat med annat! haha.. därför jag unnar mig lite. känner FAN att jag är värd det!!

är övertrött. har glömt bort hur man jobbar kväll/natt haha..

nu ska jag stänga ned datorn!
skönt att jobba i helgen, jag hade ingenting planerat och hade typ bara tänkt vara hemma. SÅ PERFEKT MED JOBB! och så taggar jag för nästa helg :D

puss på er som orkade läsa allt detta svammel

PS. GRATTIS LILLALILLABROR att du klarade teorin idag, nu är det bara uppkörningen kvar!! PÖSS! D.S

helgen då!

jo i fredags var jag ju då hos mamma. det blev pizza till middag, hehe. GOTT. och väldigt längesen jag åt pizza nu faktiskt! och då smakar det ju faktiskt lite extra gott!
såg självklart idol och sen myste jag på hemma hos mig resten av kvällen.

somnade inte förrän vid 02tiden i fredags pga lite olika saker som hände, haha. men KUL hade vi!
upp kl 09 för att jobba kl 10. dagen rullade på, men vi hade sjuukt mkt att göra om man tänker på att det var lördag. brukar vara mindre på lördagar och mer på söndagar.
iaf, efter jobbet så åkte jag direkt till pappa för kräftmiddag med en massa västerbottenost (MMMM) och ett glas vin eller två. surrade på, pappa hann åka och jobba i nån timme och sen spelade jag kort med tjejerna ;) dock så vann jag inte. eller jo, jag var grym vissa kortspel, men meen :) ingen som ville spela monopol så jag fick vika ned mig för kortspel istället! hehe. en himla mysig kväll som alltid!

sen åkte jag hem och somnade vid 00. upp igen 09 för att jobba. idag har det inte varit så mkt folk alls! konstigt ändå eftersom hela bodens befolkning verkade vara ute igår, haha. men men. skönt ändå :D
nu börjar jag längta lite smått till den 3:e oktober då vi ska ha lagfest! jag har inte festat då på 2 månader, och jag njuuter. det är skönt att inte festa, haha. börjar nog bli gammal.
men det ska bli kul ändå, att få använda lite kläder som bara ligger o skräpar i garderoben, haha. och träffa folk! nåja, det blir nog bra :D

men den närmaste grejen jag längtar till är GIVETVIS derbyt den 2:a oktober! ååh jag vill spela match nuuuuuuuu!! träna träna träna träna!!

neeej hörrni. nu ska jag nog sova.. eftersom jag inte vet om jag ska jobba imorgon eller ej. dom ringer väl där kring 7tiden och så får man stressa iväg. nåja. pengar är pengar!

PÖSS

freeedag

ooh jag måste ju faktiskt erkänna att jag var liiite lycklig imorse när dom inte ringde från bemanningen! haha. jobbat som ett psyk den här månaden också, så är faktiskt skönt att vara lite ledig också.
jobbar ju dessutom helgen på rönkan, 10-18 både lördag o söndag. så det räcker gott o väl :D

annars dååå.. ja alltså jag gör egentligen inte så mycket. hänger hos mamma, hänger med kärran, ser idol & tränar är väl det jag gör när jag inte jobbar! det räcker gott o väl, jag gillar mitt liv oerhört mkt nu faktiskt :)

och ikväll (eller typ snart) ska jag till mamma o hänga där idag. äta fredagsmiddag och bara freeedagsmyysa!
imorgon jobb och sen direkt iväg till pappa för lördagsmyyys :) längesen jag var där nu, saknar er!!

men nää, nu ska jag nog klä på mig nått och ta tag i den här dagen. jo det ska jag göra.

PUSS

tisdag dåå

yes. räknade just ut att jag har jobbat 12 av 15 dagar den här månaden....... det är ju en del, jo.
men idag och imorgon är jag ledig :D
så imorse tog jag mig en rejäl sovmorgon och klev inte upp ur sängen förrän 11,30. aah, som jag har längtat att slöa på morgonen.. sen tog jag mig en prommis med hundarna i dryga timmen och sen när jag kom tillbaka så kom kärran hit.
jag åt lite 'frukost' och vi svammlade på ett tag innan elin kom hem.

vi la oss alla 3 i elins säng och slog på top model på tvn :) fick hem dom nyaste avsnitten idag! hehe. så har nött.. tog mig in i duschen tillslut och sen drog kärran vid 17.
jag och elin tog cyklarna till coop och köpte lite grejer till smoothien som vi skulle göra :D
satte igång 2 tvättmaskiner, hängde upp tvätt, renbäddade sängen och gick ut med hundarna.
elin dammsög och duschade hundarna sen också.
så ni är vi redo när mamma kommer hem :D fiint har vi gjort..
och smoothien är på kylning och idol väntas.
PRODUKTIV dag med andra ord!

inte en bra dag. inte alls.. vill inte alls att min lilla mamma ska må dåligt.
vill inte att nån i min familj eller mina vänner ska göra det heller för den delen..

nej nu ska jag kila!
grattis åsa, förresten, till platsen i umeå! :) du kommer såklart att saknas här hemma, men du kommer nog få sviinroligt där borta! boden finns alltid kvar ;)

PUESS

torsdag

JÄVLAR i mig vad den här veckan har gått snabbt!! jobbat hela jävla tiden och sen träning på kvällen och sen sova. typ så ja.
idag kl 13 ska mamma till sunderbyn så då får vi veta vad som ska ske härnäst. ni kan ju hålla en tumme eller två.

egentligen skulle jag ju vara ledig torsdag och fredag. alltså idag och imorgon. men igår ringde dom från bemanningen, så jobbar 7,30-16 idag och 7-17 imorgon åt hemtjänsten! känns svinkul att vara tillbaka, alldeles för längesen jag jobbade där!
har lunch just nu så är hos mamma och har ätit. dom är dock inte hemma, men jag dricker mitt kaffe ändå. hehe.
ikväll är det träning 18,30-20. men innan dess måste jag på stan för att kika på present. mamma fyller år på söndag nämligen! många födelsedagsbarn på söndag verkar det som, haha. mamma, åsa & hannas mamma. 6:e september är en fiin dag med andra ord.

sen så ringde hanna för ett tag sen och hon ska vara hemma ända till på onsdag nästa vecka! och eve kommer ju idag och så kommer kärran nästa vecka :D åhh roliga tider framöver får jag hoppas på.

nä nu ska jag iväg och jobba dom sista timmarna! vi hörs säkert senare

tiiisdag

jaha då jobbar jag bara imorgon då. sen är jag ledig torsdag och fredag och sen jobbar jag som vanligt lördag och söndag!
åkte till farmor efter jobbet idag och åt lite middag. mmm :)
sen dess har jag bara legat hemma. jag trivs väldigt bra här nu när det är städat och fint! SKÖNT.
emmy hade fortfarande kund så tror ej jag hinner förbi läggan hennes idag! får bli en annan dag istället :)

nu ska jag snart byta om och sen dra iväg på träning mellan 20-22. först en timmes fys/styrke och sen handboll. det kommer även en ny tjej och tränar med oss idag, väldigt spännande!

nej undra om man kanske skulle ta sig en nap innan träningen.
hoppas bara att vi är nå folk och att inte alla är hemma och är sjuka :(
när man väl är hemma från träningen ikväll så blir det väl att sova på en gång. kommer vara död känner jag redan nu.

pöss

RSS 2.0