26:e april

oj, nu var det ju bara 5 dagar sedan jag skrev! duktig idiot är jag.

helgen har iaf varit helt underbaaaaaar! inte för att det har hänt något speciellt utan mest bara för att jag har varit ledig i 4 dagar :D fre-mån alltså.. i fredags så var jag ju som sagt hos pappa och åt gomiddag! äntligen är grillen igång ;) åt så att jag höll på att spy.. inget ovanligt iofs. haha. var där hela kvällen, eller ja till kl 22,30 ungefär. sen var tanken att jag skulle möta upp kullis o dom på tc men när jag hade kommit dit och varit där i en kvart så säger han att dom inte ids åka in till stan. happ. stannade i en kvart till för att det inte skulle kännas heelt ovärt att betala 80 spänn för inträdet. sen åkte jag hem o soov. skönt.
lördagen spenderades hos mamma tills klockan blev kring 17. hem o duscha, sen kom kärran och vi begav oss (efter ungefär 1000 klädombyten) till mucc där svante var.
efter lite ölspel så CYKLADE jag till tc, haha.
hade en sjuukt rolig kväll faktiskt! träffade pappa och vi dansade skiten ur dansgolvet, köpte TRE cider (det hör till grejen att jag ALDRIG köper något ute), och träffade en massa roligt folk! så jo, det var en trevlig kväll.

upp på söndagen, lunch hos farmor och sen hämtade jag cykeln nere vid tc. glömde nämligen bort att jag hade cykel där på natten haha. nåja. tog mig en cykeltur till pappa och satt och drack kaffe i solen på altanen med lena. myysväder ute! sen vare dags för träning kl 18. stenhårt benpass och idag gör det sådär ont att sitta på toan. nivet? jobbigt. men skönt.

idag har jag bara slöat. har kommit fram till att man blir då fan bara tröttare av att inte göra något på en hel dag än att jobba en hel dag och sen träna på kvällen. har varit trött hela dagen nämligen och jag har inte gjort ett skit. haha. var hos mamma för frukost och kaffe. sen till sandra en sväng innan hon skulle iväg o jobba. sen tillbaka till mamma för lite middag och sen dess har jag varit hemma bara.
har hunnit se handbollen på tv faktiskt.

nej imorgon börjar livet igen. jobbar först 8-16, sen träning 19,30 på arenan. ledig onsdag, ska bli bjuden på middag på panelen för att lena fyller 40 på onsdag nämligen :)
sen är det jobb på torsdag, bara 12-17 och så fredag kortkväll.
har även hunnit planera in att träffa carin på fredag för en lunchdate.
lördag är det träningsdags med några inbjudna spelare. ska bli spännande! jobbar helgen också.

puh. nu är ni uppdaterade.
nu ska jag ÄNTLIGEN se shutter island som jag inte har tagit mig för ÄNNU! bara sällskapet som saknats, hehe.

pössss

21a april

nu äntligen så skriver jag! hehe. nu kan ni bli lyckliga igen! (familjen).

nåja. jag kommer då fan inte ihåg allt som hänt sen sist. men förmodligen är det inte så värst mkt.
vi kom tvåa i serien iaf. så det var ju jävligt grymt av oss faktiskt.
nu har vi haft uppehåll i 3 veckor, men ikväll så startar det upp igen. vi börjar med styrke, hehe. sköönt.

jobbet går bara bra. har kommit upp i heltid den här månaden iaf. och det passar ju perfekt eftersom jag och kärran planerar in en utlandsresa kring den 9e juni. en vecka med sol. vi bryr oss inte så mkt om vart vi hamnar. bara det är varmt och skönt så är vi nöjda haha.
annars så har jag hunnit vara i emmys och mattias lägga och lärt mig att foga kakel ;) hehe. och ikväll ska dom flytta in! har gått helt sjukt snabbt. så då ska jag då fan ta mig dit imorgon har jag tänkt.

jobbar imorgon 7,30-15 och sen är jag nog ledig hela helgen. får väl se om det blir nått på fredag eller lördag kanske. vet inte ännu.. och imorgon skulle jag och kärran fika med stina. på fredag ska jag äntligen till pappa och fredagsmysa. var alltför längesen jag var där nu på en mysmiddag. förhoppningsvis så startar pappa grillen för första gången i år också :D mmm längtar!!!

och mamma kämpar på som vanligt med cellgiftsskiten. nångång måste det ju vara nog. men det här cellgiftet verkar faktiskt hjälpa. så vi får hålla tummarna att det är så.
annars så vettefan om det har hänt så mycket mer.
carin kommer hem på fredag iaf, ska bli såå braa :)

jag har f.ö spanat in en jacka jag vill ha på kupan. på fredag har jag råd att köpa den så jag håller alla tummar jag har på att den finns kvar.
ikväll efter träningen ska jag bara mysa. upp tidigt imorgon. är ganska så less på att vakna tidigt.
idag däremot så fick jag sova ända till 11,30. hehehe.

nej nu ska jag hjälpa mamma med maten och invänta träningen.

nästa gång vi hörs så kanske det inte har gått lika länge, haha. kan ni ju hoppas.

pöss


RSS 2.0