30:e augusti

Alltså. Det känns som att jag har så sjukt mycket att göra hela tiden. Att dagen inte riktigt räcker till till allt som jag vill göra! Ska testa skriva upp här allt jag har gjort haha.

Tisdag: vaknade 05,45 och gick en 30 min promenad, dushade, tog med mig yoghurten till jobbet och hann slänga i mig den innan jag började 07. Jobbade till kl 16.15, sen direkt till gymmet och körde tabataintervallerna så 45 min senare var jag hemma, duschade och slog in presenter och så direkt till pappa & lena och firade Linn som hade fyllt 17 (grattis lillgumman!!). Åt en halv tårtbit och drack 2 koppar kaffe för att kunna motstå alla kakor och ännu mer tårta.
Alle åkte på träning kl 19, jag fick skjuts av pappa hem. Slöade i soffan tills alle kom hem vid 21. Vi la oss i sängen och skulle titta på tv men roliga jag slocknade redan kl 22.

Onsdag: sov till kl 10, sen en långprommis på 1 timme och 15 minuter. Avslutade promenaden i emmys och mattes hus för att kika hur långt dom hade kommit. Sen skynda hem och hinna pussa alle hejdå innan han började jobba. Sedan frukost och duscha och skynda iväg till carin så jag skulle hinna mysa med henne lite innan jag började jobba. Jobb 16-22 och när jag kom hem var jag helt slut och somnade redan vid 23,30.

Torsdag: tjoho min lediga dag! Upp kl 10, tog en 30-minuters prommis, kom hem och snabbduschade och sen cyklade jag till emmy och mattes hus för att hinna hjälpa till lite! Skottade sågspån och målade lite fönster men sen var emmy tvungen att åka och jobba och jag var tvungen att handla. Åkte på kvantum och så direkt hem. Då blev jag helt slut igen och la mig i soffan med en kopp kaffe och lite serier. En timme senare fick jag ångest och blev stressad. Var tvungen att baka till imorgon. Alle har fredagsfika på jobbet och jag ville baka så att han inte skulle skämma ut sig själv ;) haha! Han blev då nöjd med resultatet:) han kom hem vid 16, och mitt bakande var helt färdigt efter 2,5 timme. 17,30 var klockan då. Då fixade vi middag som idag blev ris och kyckling i sojasås. Fast inget ris för mig förstås ;) sånt lyx har jag inte råd med om det ska hinna hända något på vågen innan min operation! Kommer vara sjukskriven i 2 veckor och får då bara röra mig inom lägenheten under den tiden. Kuuul. Nåja.
Sen var det meningen att jag skulle hinna åka och träna medans alle var på träning mellan 19-21. Men fyfan jag blev sååå lat och drack istället te i soffan med en massa ljus. Mys!
Men precis innan alle kom hem så hade jag redan bestämt mig för att jag MÅSTE träna nått idag. Så när han kom hem drog jag iväg på en springtur, fick endast springa i stan sa alle. Inte i någon skog. Hihi han är så söt och orolig. Så en 30-minuters springtur fick det bli. Kom hem, har duschat, haft lite spa och fotbad och grejer. Nu är fotbadet färdigt så nu ska jag måla naglarna, och så måste jag städa upp lite här hemma. Är kläder överallt.

Imorgon är det jobb 7-16, en prommis på morgonen, jobba färdigt, sedan hem och snabbduscha innan det är personalfest! Ska bli trevligt:) precis som förra året så vet vi inte vad som väntar, haha ;) vi har bara fått veta tiden vi ska vara på kontoret och samlas! Så vid 17 ska jag vara där igen. Blir att bara äta middag och umgås ett tag för sen vill jag hinna hem och mysa med min älskling innan jag måste sova igen. Jobbhelg i helgen ju..

Puh! Jag önskar att jag hade mycket mer tid över helt enkelt!!
Jag hade velat hjälpa emmy och matte en massa i deras hus, umgås mer med vänner och familj och alles familj, ta hand om läggan mer, laga bra mat och ta mig tid till att göra det, träna mer och göra mer roliga grejer!
Men just nu finns det fan inte mycket tid över till annat. :(
Måstemåstemåste lära mig att ha ett socialt liv även fast jag jobbar 100%. Trodde inte det skulle vara så stor skillnad mellan 85% och 100%, men det tar väl bara ett tag att komma in i det. För just nu är jag heeelt slut när jag väl är hemma.

Nåja nu ska jag inte klaga mer! Jag har världens bästa fästman och massa underbara vänner och familj!
Ha en bra helg om vi inte hörs igen:)


27:e augusti

Som ni kanske har märkt så fungerar min bloggapp igen :D haha! Så när jag har tråkigt och några minuter över så passar jag på att uppdatera er!

Idag tog vi en rejäl sovmorgon, både jag och alle jobbade kväll idag. Så morgonprommisen fick vänta till kl 11,30. Det var svinkallt ute och det småregnade hela tiden. Men vafan! Det finns bara dåliga kläder ;)
Åt frukost när jag kom tillbaka in och tog mig en vaaarm låång dusch:) och sen slängde jag mig på soffan tills det var dags att åka till jobbet i spöregnet!
Orkade inte sminka mig idag då jag förstod att det skulle regna heela kvällen och jag då hade sett ut som ett spöke! Haha.
Nåja, har bara drygt 3 timmar kvar på detta pass. Imorgon jobbar jag kl 7, men innan dess ska jag ha hunnit ta mig en 30-minuters promenad också. Så ikväll blir det bara att sova direkt när alle kommer hem! Eller måste få pussa på honom lite först:)
fick förresten äntligen min nya parfym och mascara idag med posten! Wii överlycklig tjej!


26:e augusti

Har hållt på att fixa med a-kasseansökan nu på kvällen. Måste det vara så invecklat? Haha..
Blev iaf 2 mil på cykeln idag. Har hunnit ta mig en varm dusch och nu ska jag äta nyplockade bär som vi fick av farmor och folke. Mm vilket kvällsfika va!
Känner mig sjukt trött och sliten. Ont i magen också. Skulle väl vara typiskt mig att bli sjuk nu när jag äntligen har fått en operationstid för vaderna (12:e september, tjoho!).

Blir en tidig kväll. Bara lite bär och lite the Unit innan sängen.
Sovgott!


26:e augusti

En riktig slösöndag idag!
Vi vaknade, sen förbi emmys och mattes hus och kikade in det :) åh det kommer bli så fint där när det är färdigt!
Sen direkt till marknaden, vi mötte upp
Mona & Bror och så åkte vi till Matte & Madde för lite kaffe och bus med barnen.
Och så direkt till farmor & folke, vi köpte med oss fika och drack kaffe.
Köpte sushi och nu är vi hemma och slöar i soffan till The Unit som alle säger att jag bara MÅSTE se för det är tydligen sååå bra :) ger det väl en chans!
Ska bara se ett avsnitt och sen ge mig iväg till gymmet!
Blir 45 min cykling idag:)


25:e augusti

Mmm surströmming!!!


25:e augusti

En tripp till Luleå idag! Men innan det en kopp kaffe hos ante & Paulina.
På storheden och fixa present till lillasyster, shopping på h&m och storhandling.
Och så åkte vi med en bukett till svärföräldrarna, och även en sväng till mammas grav och satte lite blommor och ett ljus:) nu surströmming hos pappa och lena!
Underbara lediga dag :))


21:a augusti

är bara så lycklig och glad och fullt upp så jag hinner inte blogga! är såå ledsen över det ;)

5:e augusti

nämen hallåååå!
nästan så att jag glömde bort för en sekund att jag hade en blogg att hinna uppdatera också! eller ja, komma ihåg. haha.
idag är min sista semesterdag för detta år. känns lite både och om jag ska vara ärlig. självklart är det trist att kliva upp tidigt och jobba 5 dagar i veckan, men ändå! saknar mina 2 små tanter, och mina härliga arbetskamrater så det känns helt okej att börja jobba igen :)
blir nog värre nästa år när alle och jag har semester båda två. finns inget bättre än att vara ledig med min älskling!
men iaf. vad har då hänt sen sist? har inte gjort speciellt på min semester egentligen! haha.. mest bara vilat upp mig:)
i tisdags när alle var ledig så var det ju för en gångs skull soligt, så då passade vi på att åka och bada på storsand i luleå :) ante & paulina och barnen följde också med! en jättemysig dag:)
har badat 3 ggr under semestern tror jag, haha. det måste ju säga allt om sommarens väder?
fast nu den här sista veckan har jag varit ganska lat på att sola. börjar kännas jobbigt. och så har jag haft så mycket här hemma att fixa med under dagarna så har passat på att göra bort det!
men i torsdags så kom ju iaf pappa & lena hem, jag var där och åt palt (alle jobbade), och myste hela kvällen.
åh vad jag har saknat dom! fyfan jag hade nog aldrig kunnat flytta härifrån. får pappa & lena-abstinens efter bara några dagar ju! haha :)
har även i veckan hunnit fira min bästa emmy som fyllde 23. en massa gofika och surr! alltid så trevligt:)
hann även träffa carin en snabbis i början av veckan, den kvinnan jobbar helt seriöst dygnet runt! så om man hinner träffa henne i 1 timme borde man vara nöjd ;) haha!
i fredags så var vi hos pappa & lena både jag och alle. vi gjorde 3-rättersmiddag åt hela familjen:)
väldigt mysig kväll! kom på sen att vi hade druckit 6 flaskor vin, alltså alla 4 under kvällen och kom då på varför jag var lite trött i lördags när jag vaknade:)
vi slöade halva lördagen och såg handbollen innan vi begav oss mot luleå.
åkte hem till nagy och surrade ett tag och sen åkte vi alla 3 och åt middag på pastabacken. sjukt gott!
och sen efter det var det bio på schemat, batman! ooh den var väldigt bra faktiskt! brukar inte gilla såna filmer, men jag var väldigt positivt överraskad!
och så imorse så åkte alle iväg på fotbollsmatch i kiruna, 9,30. jag klev upp samtidigt och inväntade handbollen som började 10,30. sen fastnade jag framför tjejernas maraton (helt sjukt hur man kan springa sådär snabbt sådär länge) innan jag själv tog mig iväg och tränade.
har börjat köra tabata på allvar nu! får se om det ger nå resultat så fortsätter jag med det:D
sjukt skönt att det går så snabbt! jag hatar att lägga ner en massa tid på gymmet. blir bara uttråkad!
har ju förresten slutat spela handboll nu. eller ja, hade väl bestämt mig redan innan säsongen var slut. jag har NOLL motivation och tycker knappt att det är roligt längre.
konstigt hur det bara kan vända sådär? men det jag saknar är verkligen laget! alla fina tjejer:) man blir ju så nära varandra när man tränar 4ggr/vecka så när man helt plötsligt inte träffar dom varje dag så känns det väldigt konstigt!
men SOM jag ska heja fram er nu i 1:an tjejer ;) längtar tills det sätter igång!
en annan orsak till att jag slutar är också att jag jobbar varannan helg, så kommer missa så himla mycket då. och då känns det ovärt att satsa och ändå aldrig kunna vara med på matcherna.
och så är det guld värt att kunna mysa med alle varje kväll istället för att sticka iväg på träning kl 21 :)
det är ändå det bästa med att inte spela handboll längre! hihi:)
har efter träningen hunnit städa undan REJÄLT här hemma. kändes som att man ville göra bort det innan semestern är slut. ida kom förbi och hängde en stund också:)
sen åkte jag till pappa igen och åt middag! mmm tacos, fast med kyckling ;) sjukt gott!
1 kaffekopp senare och lite OS så fick jag skjuts hem av pappa.
fortsatte städandet ett tag innan jag landade i soffan.
har fixat lite i receptboken, skrivit in en massa recept som jag har glömt bort att skriva in.
och så skrivit in i almanackan en massa grejer också.
inväntar för det första alle som kommer vid 22,30 och såklart usain bolt som springer 22,50. sedan är det läggdags!
börjar inte förrän 16 imorgon iofs, men känns som att vi borde vända tillbaka dygnet litegrann. haha :)
här får ni en massa bilder! inte någon speciell ordning, men ni får nöja er ändå ;)

RSS 2.0