19:e april

Godkväll!
Har kommit hem efter årets sista handbollsträning, trist känns det att inte träffa alla varje dag. :( meen, än är det inte helt slut!
Sista matchen, kanske den viktigaste någonsin, spelar vi på lördag kl 14. Vinna eller försvinna är det helt enkelt.
Ska dock inte vara med, varit sjuk och skadad är jag ju ännu. Men jävlar vad jag ska skrika på er tjejer!! Nu jävlar tar vi dom!!
Och sen efter matchen ska vi alla och äta på far east och sen iväg till Frida på lagfest. Ska dock inte följa med ut denna gången. Hade så tråkigt sist! Haha.. Är alldeles för gammal för att gå ut när det är från 18. Är ju ändå mest 95or där. Alltså ingen jag känner vilket är sviiiiintråkigt! Så när alla går ut så går jag hem till hjärtat:)
Bra kommer jag må på söndag också! Värt!

Idag har jag och alle hunnit vara ute på en prommis efter jobbet och innan träningen. Nu har vi precis slötittat på hockeyn och inväntar bara en lämplig tid så att vi kan gå och sova. Haha.. Vi har båda varit uppe tidigt och jobbat hela dagen plus att vi ska upp lika tidigt imorgon..... Nåja. Sen slutar jag kl 17 och är då ledig i 2 dagar :D

Imorgon efter jobbet så åker vi direkt till pappa och blir bjudna på tacos! Åh så gott :))

Nej nu är kl snart 22.. Big brother får vi se imorgon. Plus att jag måste fixa en rulltårta eller 2 tills på lördag till matchen!! Kom ihåglistan. Yes.
Natti!


18:e april

Men hallå!
Sitter på jobbet och har en liten stund över, så då tänkte jag passa på att svara på en kommentar jag hade fått :D
Förvaringskorgen på bilden är från Ikea! Men den är träfärgad egentligen, så jag målade den vit. Tror att den kostade typ 300 kr eller nått sånt. Såg den sist jag var på Ikea, så den finns nog kvar i deras sortiment. :)
Färgen jag använde var bara en färgburk jag hade hemma, tror det var takfärg!

Annars så rullar livet på.. Jobb, träning och en massa mys med alle.
Har sen i måndags en ny grej jag ska testa, ska gå i minst 30 minuter varje dag. I högt tempo. Och detta har jag nu hållt i 3 dagar. Även fast jag imorse bara ville slänga täcket tillbaka över huvudet så tog jag mig ut.
Har dessutom ändrat lite på allt skit jag stoppar i mig. Så förhoppningsvis kommer vågen visa lite minus här framöver ;) sjukt taggad iaf!!

Nej nu ska jag iväg igen. Hejdåå


6:e april

Igår var det 1 år sedan min älskade mamma tog sitt sista andetag på denna jord. Det här året har gått så sjukt snabbt så ingen kan förstå! Kan inte fatta själv att det har gått såhär länge.. Tänk så många gånger som jag har saknat mamma helt sjukt mycket.. Och alla dessa datum som mamma alltid annars varit med.. Först var det min och elins födelsedag 3 juni, sedan den 1a juli när jag köpte min alldeles egna lägenhet, sedan mammas födelsedag den 6e september (f.ö fyller alle år samma dag, hur sjukt är inte det?), sedan julafton, nyårsafton, Andreas födelsedag 10:e januari, Anders födelsedag 15:e mars, sista veckan på sjukhuset och sista natten.. Tänk, nu har det gått ett år. Det allra jobbigaste är över nu.. Men ändå så saknar jag henne varje sekund av varje dag..
Varför just mamma?! Varför skulle det vara just hon?
Jo, sjukt egoistiskt. Men så känns det ibland. Hon har aldrig gjort någon något dumt. Hon har aldrig varit självisk utan alltid satt alla andra framför henne själv.
Världen är orättvis.
Jag älskar dig så mycket mamma! Och jag hoppas att du och viveka tar hand om varandra i himlen. Världens finaste änglar är ni!

Igår efter jobbet åkte jag, Anders, elin och Andreas till graven på örnäset och gjorde fint. Sedan åt vi middag på waldorf. Vi pratade om mamma och alla roliga grejer hon har gjort. Vilken underbar person hon var.
Det var en bra dag. Elin och Andreas kom till mig och alle sen och såg på tv och åt en massa påskgodis. Alle kunde inte följa igår, han har ju börjat på sin slutpraktik nu.
Men det gjorde inte så mycket. Han var hemma 22,30 och jag fick somna med hans andetag precis bredvid mig. Tack mamma för att du gav mig världens bästa kille.

Nu är vi påväg till Kalix, alles föräldrar har en stuga där! Vi ska få mat och sitta i solen och njuta :)
Så vi hörs en annan dag!


3:e april

Ja men hej igen!


RSS 2.0