14:e oktober

Tjoho fick A på den senaste inlämningsuppgiften såg jag idag :D sköönt! Hehe. Har faktiskt varit duktig och redan påbörjat uppgiften som ska vara inne på fredag, bara lite kvar av den faktiskt! Det blir bra. Har mycket att göra och hinna med den här veckan, så det var bra att jag ligger lite före nu. 

Annars idag har jag hunnit med sjukt mycket! Vaknade redan kl 8, sedan körde jag kondis, bröst & biceps kl 9-10, hem för frukost, glodde lite parenthood, städade trapphuset, manglade lakan, gjorde matbackar för jobbveckan (torskfileer m ris, skinksallad m pasta & lövbiff med potatis, mums!), förberedde middagen, plockade undan hemma, sorterade tvätten från igår och ja. Det var nog allt som jag har hunnit med idag! Har känt mig sjukt produktiv ska jag då tala om.

Efter alle kom hem har han lagat middag och sen åkt iväg på träning. Jag har pluggat under tiden och nu ligger vi bara i soffan : ) har packat väskan redo för morgondagen, träning 5,30 innan det är dags för jobb 7-17. Lång dag!

Så dags för sängen, natti natti.

13:e oktober

Ville bara meddela er att jag är så sjuuuukt mätt just nu. Känns som att jag har tryckt mat och annat skit heeela dagen. Hela helgen egentligen när jag tänker efter haha.
Nej nu ni! Inget gotta förrän på fredag!
För på torsdag kommer Kärran hem och då ska vi njuuuta :) som jag saknar henne!!

Iaf. Älgsteken hos pappa & lena var sjukt god. Så var även efterrätten som Linn hade gjort! Mums!! 
Men nu är jag sjukt trött efter denna jobbhelgen..
Ska lägga mig i sängen snart.
Imorgon blir det en väldigt lugn dag! Ska bara träna, plugga lite, laga matbackar för jobbveckan och se serier. Aaah längtar att få sova längre än 05,00 haha.

Natti!


13:e oktober

Hallå igen!
Jaha ja. Sen sist så har jag hunnit få tillbaka den första uppgiften, fick fan A! Haha blev helt chockad ;) och så har jag hunnit skicka in en till uppgift som jag inväntar svar från. Det är ett helvete alltså att plugga 100% och jobba 100% ska jag då tala om för er. Har verkligen inget liv förutom jobbet och plugget! Haha. Får passa på att träna innan jobbet för efter jobbet finns det ingen tid till det.
Men det blir nog inte såhär för alltid, haha. Såklart. Nej men ska inte plugga nån annan kurs på 100, inte närmaste tiden iaf. Utan det får bli på 50% framöver. Så man hinner med annat också :) har ju som sagt börjat med körkortet också! Det är mycket nu:)

Annars så sitter jag på jobbet. Har haft rast men ska snart bege mig igen. Sista dagen på denna jobbhelg! Alltså, helt sjukt vad mycket man kan trivas på sitt jobb! Underbaraunderbara arbetskollegor som gör varje dag så rolig och givande! 

Ikväll efter jobbet ska vi till pappa och få älgstek. Mums! 
Och så har vi haft fotografering av lägenheten i veckan! Så nu när vi väl hittar ett hus som vi vill ha så kommer det gå fort att få ut läggan till försäljning & förhoppningsvis få den sålt lika snabbt också! ;) men haha så städat man har det nu! Och undanröjt! Ganska skönt faktiskt. Men usch och fy jag vill flytta nuuuuu! Är sååå less på att det är så himla litet.
Jaja. När vi väl hittar rätt hus så kommer vi veta det :)
Puss och kram på er så länge!Skogsmys med Carin & Erik :)Pluggkväll.Fikamys hos farmor och folke ;)

2:a oktober

Hallå igen!
Sitter även denna gång på jobbet. Har precis haft lunchrast om ni undrar.
Fan vilken vecka detta har varit!
I måndags var verkligen bara en slödag (borde inte ha varit det...). Men sprang faktiskt 6km, så lite hann jag ju med!
Borde ha pluggat och städat och och och.. Massa andra grejer än att bara ligga i soffan iaf!
Igår tränade jag och sara innan jobbet, 05,30. Sköönt att ha det gjort.
Jobb 7-17, hade en tung dag på jobbet då vi fick reda på att en arbetskamrat hade gått bort i helgen. Hon var en glad person som kommer vara saknad!
kom hem vid 17 och sen åkte vi direkt till Luleå för att äta middag och fira alles mamma lite i efterskott då vi inte kunde åka i helgen som var. 
Det var lika trevligt och gott som vanligt :)

Kom hem vid 21, direkt i sängs. Upp 5,30 idag och så jobb 7-17. Har jobbat i ett sen imorse, så lunchen var välkommen. Hehe en subwaymacka satt inte fel ska jag då tala om!
Meeen ja. Inte fan har det blivit av nå plugg inte.......
Men ikväll. Ikväll MÅSTE jag!
För imorgonkväll vill jag bara kunna slappa framför tvn efter jobbet. 

Så kämpa kämpa!

Nu måste jag kila! RSS 2.0