fredag då

äntligen helg och äntligen match igen! imorgon åker vi till sikeå kl 09 och spelar! ska bli himla kul! är hemma vid 7-8 tiden sen på kvällen så får se om man orkar göra nått sen efter det! jag och empa planerar haha. dock så jobbar jag på söndag 10-18..... så vi får se! ser framemot nästa helg, för då är det planerat en lagfest! ELLER VAD SÄGER NI LAGET?
idag vaknade jag fan 9.45 av mig själv!! inte ens en klocka som ringde. dock så ska jag ta bussen härifrån nu 11.37. ska hinna hem en snabbis innan jag ska möta emmy på stan och ta en fika. mojjs.
längesen man såg nå folk så det ska bli trevligt! hehe.

annars idag då. äter nog middag hemma, sen tillbaka hit och äta fika för christina fyller nämligen år idag! så grattis grattis : )
sen åker vi, eller iaf jag, tillbaka till pappa igen och sover där. känns enklast eftersom vi har samling kl 9.
ikväll ser jag även fram emot en promenad! måste hålla i det här nu!
haft svinroliga träningar i veckan! igår spelade vi med 94:orna på träningen, dom är så duktiga!
dock får dom mig att känna mig gammal som gatan, haha. : )

i onsdags firade jag och jolle 10 månader :) även fast det känns som igår, älskling!
nu ska jag kila, vi hörs!



ps. vet ni vad som hade varit roligt? om alla ni 55 stycken läsare skulle kunna skriva era namn i kommentarsfältet, så att jag har ett hum om vilka som läser? haha. det hade faktiskt varit jävligt roligt.
 eftersom dom enda jag vet läser är,
mamma, pappa, sandra, emmy, lollo, lisa, lena, anders, joel, jens och malin! mina trogna läsare ;) haha. ds.

tisdag igen då..

i fredags så åkte jag med familjen på IKEA. hann även en sväng på skopunkten och inhandlade mig själv 3 par skor! så det var himla bra. sen fick jag även en sån här typ kudde man har under datorn så man kan ligga med den i sängen utan att det blir så jävla varmt, + att jag fick en dataväska av pappa & lena. fick även en massa andra grejer till mitt rum, så det var en perfekt resa :) tack snälla!
när vi var i kalix på  pisspaus så vevade lena ner rutan, precis utanför 2 bankomater där det stod en massa folk och skrek: 'SLUUT PÅ KONTOOT!'....... hahaha. vi fick oss några goda skratt iaf. men vi intalar oss själva att ingen hörde det......

sen kom vi inte hem förrän vid 20-tiden och då var det bara att fixa grejerna i rummet så att allt blev fint. jolle var på bio och vi bestämde oss för att ha en dag ensamma. (ja, tänk hörru.  jag var faktiskt också med på det, bara så du vet. HAHA). det var skönt att bara ligga framför datorn/tvn hela kvällen och lägga sig i relativt normal tid. hade ju match dagen efter så det passade som perfekt. vaknade vid 12-tiden, åt frukost och åkte sen till hildurs. matchen förlorades och det enda som var positivt var att vi tog ikapp 7 bollar som vi låg under med. vi är ena riktiga underdogs vi alltså. eller va? haha.. nåja. vi förlorade iaf med 25-24. skit också.
sen åkte jag hem, snabbduschade och käkade middag och hann till sandra/sofia och såg andra halvleken av handbollen. sen när jolle o dom kom hem från kiruna så plockade dom upp mig så åkte vi till hampis och sov.
åkte in med jolle sen på söndagen kl 13 och fix inför match igen.
för en gångs skull så vann vi. även fast vi spelade som jävla sopor, HAHA. nåja. skönt med vinst iaf. och lisa gjorde 15 jävla mål! det var fan lite sjukt faktiskt! haha ;) grymt!

sen slängde sig hela familjen (+sandra, haha) i bilen och direkt iväg till hildurs där joel och dom också spelade mot umeå. blev vinst även där, även fast det inte var nå skönlir från bbk precis. det är alltid svårt att möta sämre lag. lätt att man sjunker ned på deras nivå. haha.
sen åkte jag hem, åt världens godaste maträtt, eller en av dom iaf. stuvade makkisar med korv.
sen kom jolle vi 19-tiden och vi såg 'bondgården'. hann dock inte se slutet.
myste på osv : )
vaknade vid 12 i måndags och bestämde mig för att gå ut och gå. detta var efter jag såg en kort videosnutt som linn filmat från matchen i lördags. jag är så jävla fet nu så jag blir fan irriterad och måste ta tag i det här. så 1 timme och 15 minuters promenad fick det bli. broarna runt.. sen plockade jolle upp mig här hemma vid 19tiden och så åkte vi ut mot hampis. fredde kom och dom satt och pluggade i flera timmar och jag såg min nya favvoserie. nip/tuck. aah. den är härlig som fan.. (och förresten, vet ni att jag säger till joel att han inte får åka utomlands? jo det är sant. jag vill inte att han ska åka. jag hatar honom om han åker. dessutom så ska nått tjejgäng dit och jag vet att minst HÄLFTEN av dom vill ligga med honom. MOAHAHAHAHAH. ja. detta är helt sant.)

just ja. sen var det ju då tisdag. vaknade ute i hampis då och sen tog jag en prommis hem. 45 minuters promenad fick det bli idag. men inte var jag nöjd där inte. nejdå. när jag kom hem så tog jag skidorna i handen och traskade iväg upp mot I19. åkte 3 km och var helt blöt av svett när jag kom fram! haha. sen bara traska hemåt igen.
jolle kom och vi åkte till luleå och ÄNTLIGEN fick jag min mobil tillbaka. så nu har jag min C902 här hos mig igen och linn kan få tillbaka sin.
jaa. sen åkte jolle på träning och jag följde och såg på lisas konsert på björknäs i aulan. hon var en himla söt ronja ska jag då säga er.
sen har jag kommit hem för ett tag sedan och nyss fått reda på att lena den lilla godisfiluren har ätit upp en MASSA ur min godispåse, hahah. men det var nog lika bra ändå. ska ju ändå skära ner på sånt där nu. elllleer? ahhaah. ÅH ALDRIG

vad som händer ikväll har jag ingen aning om. bara vänta och se.
tänkte i vilket fall som helst se handbollen kl 22. blir nog spännande.
nu ska jag nog se nått avsnitt av nip/tuck.
imorgon blir det att vakna tidigt och åka med emmy på wnet. springa lite på bandet/ro lite och köra mage/rygg/bål hade jag nog tänkt. sen en prommis senare på dagen.
sen ska jag även hämta lisa på fritids 14.30! så så ser min framtid ut.


ps. lena har fixat internet nu och ÄNTLIGEN har vi 24mb. eller 20 kommer vi upp i iaf! (istället för 0,5....) åh. vad småa saker kan göra en lycklig ibland! ds.

här har ni lite bilder





på bild 3 så ser ni min häärliga munblåsa. mmm. gul och varig och HÄRLIG!
puss på er


torsdag

haha jag är fan kass på rubriker. orkar aldrig komma på nått storstilat. men skit samma.

igår åkte jag hem från hampis vid 16tiden. åt middag hemma och myste på. vi kom in på 'dagens ungdomar' under middagsbordet. det är fan sjukt hur högstadieungar har förändrats! blir nästan lite rädd. pappa tycker att det är föräldrarnas fel att ungarna är som dom är idag. och jag kan inte annat än att hålla med. om man skaffar sig en unge måste man ju ta ansvar för den! hjälpa till med läxorna, lära dom vad som är rätt och fel osv osv! för så är det inte idag. nu är ju inte ALLA så. men det finns oerhört många som är så. när jag gick på korpen så var det typ HÖGST 5 stycken som gick och rökte på rasterna. och dom gömde sig ändå! typ i lillskogen osv för att inte lärarna skulle se dom! men idag är det 20 stycken som står precis utanför skolan och röker. linn berättade det. och DET. det är fan sjukt. och jävligt respektlöst. det är som att ingen unge har nån jävla respekt för äldre nu för tiden. nåja.
nu lämnar vi det iallafall.

hade en fruktansvärd huvudvärk hela dagen så jag la mig tillrätta i linns rum efter 2 huvudvärkstabletter och såg handbollen. härligt med vinst. idag däremot så blir det nog mer spännande! iih.
sen så kom jolle vid 22-tiden, chippes och dippes hade han med sig så vi slog oss ned framför tvn och såg kroatien-spanien som var kl 22.45 och myste och åt gotta. däremot så drack vi vatten, så lite nyttiga var vi iaf? haha.
nej men det var fan längesen vi åt chippes nu. säkert en månad! om inte mer.. duktiga har vi varit! och så sa vi igår också att nu ska det fan dröja en månad innan vi trycker i oss igen! sådeså. får väl se hur det blir med det. haha.

sen skulle jolle göra ett arbete på min dator så jag låg och löste korsord ett tag innan jag släckte min nattlampa. hade vaknat några gånger och sagt nå roliga grejer, haha. jag är fan konstig när jag sover.

idag vaknade jag 10,30 och gick direkt upp och åt min frukost. sen tog jag min penicillin och satte mig här. sen ringde det på dörren och det var nån elkille som skulle komma och fixa nått. så öppnade dörren åt honom och 10 minuter senare var han borta igen. pratade med sandra lite gjorde jag också. hehe.

ikväll så är det träning och jag längtar som bara den! blir fan tokig av att bara sitta hemma och inte göra nått! jag har ju inte ens kunnat gå ut och gå, när fotjäveln har spökat. men nu är det färdigvilat. ikväll är det träning som gäller! vi spelar ju mot bbk på lördag och jag är jäävligt taggad! men mest bara nervös! haha..

pratade med mamma nyss i typ en timme. hon hade varit på sunderbyn idag och fått provsvaren. och som det låter nu så låter det väldigt bra! blev alldeles glad i hjärtat. : ) men imorgon så vet vi mer! du vet att jag alltid finns här mami. älskar dej!
nu sitter joel och ser på band of brothers på schhtooortvn och snart ska vi och hämta lisa på fritids! ska leka med henne tills lena kommer hem. gossilisa. får se vad vi hittar på för bus!

ska även skicka iväg en slängpuss till min bästa pappa och lena! ville bara säga tack för att ni finns om jag nu inte säger det så ofta : ) men så är det!

nej nu ska jag avsluta. tänkte ju bara skriva ett litet inlägg som helt plötsligt blev långt. och en massa onödig text. haha.
hejs

 min kära mamma & anders, och sen jag och min lilla lisa.



 (jag hade ingen bild på pappa och lena tillsammans på min dator :D)

 min linnsan förra sommaren, och jag och min elin i somras!


familjen är fan det bästa man har!


tisdag

jag har kommit på att jag nästan alltid skriver blogg på tisdagar! haha. beror nog på att vi inte har någon träning på tisdagar..
nåja.

idag har jag inte gjort mycket alls. vaknade vid 12 när joel åkte till skolan, klev upp och åt  frukost och läste tidningen. laddade hem nyaste gossip och jaa. pratade med sandra i telen gjorde jag också! sen tog jag bussen hem 15,37. åt nyss middag och nu sitter jag på mitt kära spotify och nöter 'hold on' med lazee. jag vet, jag är efter. men den är grym. älskar den.

förövrigt så hatar jag min fot just nu. verkligen hatar. fick ett litet skrapsår på fotknölen efter träningen i onsdags. fråga mig fan inte hur jag fick den, haha. för det vet jag inte. så jag satte dit ett plåster medans jag duschade efter träningen för jag hatar när det svider i skrapsår när man duschar!!! sen tränade jag med samma plåster i torsdags. sen i fredags ringde johan från rönkan och frågade om jag kunde komma och jobba i 3 timmar för han var tvungen att åka hem. lånade nåns skor, såna där sandaler ni vet. med kardborreband, haha. så då skavde det och höll på i 3 timmar på det där jävla skrapsåret. sen när jag kom hem och hade ätit middag så märkte jag att hela foten var uppsvullen! aah. inte fräscht var det. och såret var alldeles varigt och äckligt. så lena fixade med det.
sen jobbade jag i lördags och i söndags också. kanske inte var så smart såhär i efterhand eftersom jag nog hade behövt vila foten. den såg likadant ut på söndagkväll,förutom att även hela vaden hade svällt upp också och sen på natten hade jag feber.
men svullnaden på fotknölen hade gått ned på måndag så jag ringde lena och hon sa att jag ändå var tvungen att hämta medicin. så då begav jag mig till vårdcentralen. så nu äter jag sånt där blodförgiftningspenecellin i 10 dagar. såret gör fortfarande ont och gör så att jag inte kan träna.
helvetesfot sa jag det eller?
iaf, lena säger att det ser ut som att jag nog ändå kan spela i helgen. och nog fan ska jag det.
BBK-KROKEN PÅ LÖRDAG KL 16:00 PÅ HILDURS. så se till att vara där! dm-kval är det. spännande! sen på söndag möter vi umeå på arenan också. kul med en spelhelg!

mitt helgschema framöver ser kanske inte så roligt ut, MEN. jag får pengar iaf. även fast jag kanske inte kan festa, så är det fan värt det! haha.
31/1 match mot sikeå, borta
1/2 jobb 10-18, söndag
7/2 jobb 10-18, lördag
8/2 jobb 10-18, söndag
14/2 match skellefteå, hemma. men jag måste jobba här. 10-18. lördag
15/2 jobb 10-18, söndag
21/2 jobb 10-18, lördag
22/2 match hemma mot malmberget
28/2 match hemma mot kiruna
1/3 jobb 10-18, söndag
7/3 jobb 10-18, lördag
8/3 match borta mot skellefteå
14/3 jobb 10-18, lördag
15/3 jobb 10-18, söndag
21/3 match lillpiteå, borta
22/3 match hemma mot sikeå

sådär ja. det var min planering, haha. men men. pengar behövs! dessutom så kan jag ju träna varje dag, så det är ett stort plus ändå att vara ledig på vardagarna! och skönt att jobba dag på helgerna.
iih, många matcher kvar. kul!

i lördags förresten så var emmy här och vi spelade gh på wii och snackade en massa skit i flera flera timmar! haha. alltid lika kul med henne. 'äh men då tar vi lite mer!!!' hahah.
annars har jag inte gjort så mycket alls i helgen. jobbade ju som sagt och det var helgen före löning så vi orkade inte gå ut. blir nog nästa helg istället! skönt ändå att det har blivit rätt länge mellan gångerna.  annars blir man fan less! haha.

nej nu ska jag nog se nyaste gossip som jag laddade ned idag.

här har ni lite bilder som jag bjuder på som jag hittade på min mobil! på tal om det, så kommer min mobil tillbaka från lagningen nästa vecka!! tjohoo! då slipper jag den här kassa röda och linn får tillbaka sin! skööönt!



1. ni vet det där albumet jag sa att joel gjorde till mig i julklapp? här står det iaf fint på en hylla i mitt rum : )
2. från julafton
3. ååh, jag kan inte låta bli att sakna sommaren.....
4 & 6. och så kanske ni kommer ihåg att jag sa att pappa & lena hade gjort om i mitt rum? tyvärr har jag inte några före-bilder.. ni får nöja er med hur det ser ut nu! helt underbart fint är det :)
5. denna fina tavla fick jag av emmy i julklapp! hon har gjort den alldeles själv! den hänger på bästa platsen i rummet :)
7. mm, mysigt. här ser ni hur mitt sår såg ut i lördags på jobbet!
8. min finfina anslagstavla :)
9. som sagt, jag kan inte låta bli att sakna sommaren. en riktig myssommar med mtt hjärta!!


tisdag

jaha tisdag då.
jag satt och tänkte på det nya året. att det faktiskt är ett nytt år nu.. att man kanske borde fundera över vad man vill åstadkomma under året.

- SKAFFA MIG ETT JOBB
- nu har jag bestämt mig. körkortet SKA tas i år. finns inga ursäkter nu.
- till hösten vill jag nog plugga komvux. måste läsa upp matte b, nk a & nk b hade jag tänkt. sen får vi se.
- bor nog kvar i boden iaf tills jag har pluggat klart komvux.
- en utlandsresa vill jag göra antingen innan sommaren eller under sommaren.
- gå ned 13 kilo så att jag kan vara skitsnygg på balen.
- träna hårt som fan + en massa sommarträning och vinna varje match nästa säsong.

sådär ja. det var det jag kunde komma på nu som jag vill göra under året. haha.
just ja. tisdag idag då.. vaknade vid 11,30. laddade hem några filmer. blandannat the curios case of benjamin button, 2 nya one tree hill-avsnitt, bröllopsduellen (bride wars) och vicky christina barcelona.
det blir nog bra.. får se om jag och jolle sover hos pappa eller hos honom inatt. enda kruxet att sova hos pappa är att internet där fungerar inte. och det är jobbigt att vara utan det när man är van vid det. bara en sån grej att typ kolla busstider.
nåja. vi får se. jag fick tydligen bestämma så jag har några timmar på mig.

mötte sandra i stan vid 15 och följde henne till kommunen och hämtade lite papper. hann även träffa christina en snabbis! sen gick vi på kioskbaren och JAG handlade plockgodis. vet inte vad det är, men har fått sånt jävla sug på det helt plötsligt. förut gillade jag inte ens plockgodis. kanske är det för min p-spruta. hon var nämligen VÄLDIGT noga med att förklara att man kan bli VÄÄLDIGT godissugen när man börjar med den. haha. så antar att det är därför.
sen gick sandra till step in (!?) och jag till mamma. har ätit middag här nu för ett tag sedan och ska vänta här tills jolle kommer och hämtar mig efter hans träning.

nu ska jag ladda ned ett spel åt mamma. så hon kan spela det på sin dator hela tiden. bookworm heter det. yees. jag har alltid velat vara tekniknörden!!! WOHOOO!


just ja. i helgen ska jag förresten jobba på rönkan! dagtid, både lördag och söndag. skönt med lite extra pengar. blir ju inte så mycket av den varan precis.

nästa helg möter vi umeå hemma.


jaa, kanske ska skriva nått om helgen också.

vi förlorade båda matcherna. vi som åkte var mallan (målis), jag, emmy, sandra, sara, elin & lisa. sen fick vi dispans på att ta med oss två stycken 94:or, emma och linnea.

mallan (p) var sjuk, ange är på semester och erika skulle jobba. så vi hade det vääldigt tungt. jag och emmy spelade non stop båda matcherna och jag kan ju tala om att jag var helt jävla död. ibland orkade jag inte ens springa upp när vi hade bollen, hahah. satsade istället på att orka springa hem.

gick rätt bra ändå för min del (nog för att jag missade säkert 8 skott sammanlagt, antingen övertramp eller gening innanför), fick in 9 pytts under helgen. mycket tack vare underbara inspel från både emmy, sandra & sara. inte att glömma lisa och elin! var riktigt kul ändå att få spela hela matcherna, utan att byta alltså. men inte fan orkar man det i längden. så lollo, fixa till knäet nu! ;)

på hotellet så hände det plötsligt att emmy blev förlamad, midjan och neråt. så lollo fick bära henne in på toaletten och borsta hennes små tänder. mycket skitsnack och myyycket prat om turkietresan senare så somnade vi gott.

vill tacka också 94:orna för att dom ville följa med! om ni inte hade följt så hade vi varit tvugna att ställa in resan, och DET ville vi absolut inte!


nej nu ska jag joina mamma vid tvn. tydligen glamour nu.




just ja, på första bilden. våran bakruta i bussen gick helt plötsligt bara sönder. hahah. det var lite roligt faktiskt.. även emmys kommentar till kent: men pappa. du måste säga till busschauffören att det inte var hans fel. han ser ju så ledsen ut..
hahah. sötisemmys.


jaha

då var det torsdag då. mamma klarade sig fint igår och nu väntar vi bara på provsvaren så man vet lite mer. sen börjar helvetet igen.. nåja. vi tar oss igenom det också mamma! eller hur? me love you long time.

hur sjukt det än låter så vaknade jag typ nyss. ska ta mig in till pappa snart. tänkte äta middag hemma och sen gå en sväng till mamma innan träningen. för idag ska jag då fan träna. måste. längtar lite! hehe. vi ska tydligen ha med 3 stycken 94:a tjejer i helgen också! svinkul! vi behöver folk.

igår när joel kom hem från träningen och jag från sunderbyn så la vi oss i sängen och såg en massa tv och åt en massa chips. HEHEHE. gotta.. men nu får det fan vara slut på sånt ett tag framöver. har ändå inga pengar så det är ju bra iofs! haha..
carina ringde igår och undrade om jag kunde jobba nån helg framöver. i helgen kan jag ju inte för då ska vi ju bort och spela, men den 17-18:e tror jag att jag kan jobba. ska höra med sture idag om matchen mot skellefteå blev inställd eller inte. sen kan jag jobba lite lördagar den här månaden, men inga söndagar typ. har matcher på söndagar nämligen. konstigt ändå. förra året spelade vi ju bara på lördagar. nåja.

gick bra på amf igår iaf. fick en massa papper att fylla i och fick ställa mig i nån sorts kö till gruppmöten. tydligen många som är arbetslösa nu. no shit sherlock.
kommer få lite pengar iaf, så det beskedet var underbart! har ju några mobilräkningar att betala.

nej nu ska jag väcka (?!) jolle och sen åka till pappa lite senare. linn tjatar, hon vill väl leka : )
ska hinna ringa min emmy också så so long.
vi ses

äntligen vanliga dagar!

jag blir fan tokig när det är röda dagar hela tiden! vet inte varför riktigt, eller det är rätt många saker, men störande är det faktiskt.
idag har jag klivit upp 10,35 för att jag tänkte ta bussen in till stan som går 11,37. men då kom jag på att det går ju faktiskt en 12,37. då är jag på arbetsförmedlingen 13,05 och det får räcka. har nämligen tid där kl 13.
'ny planering och genomgång vad som gäller för jobbgarantin för ungdomar' står det i mitt mail att vi ska prata om.
så vi får väl se vad som sägs. 3 månader utan arbete nu iaf.

jaa, vad har hänt då. nyår så åt jag, jolle & jimmy här hos joel. hans syrra lagade mat åt oss och hennes vänner+pojkvän. himla gott. sen kom jocke och vi åkte vidare till rågraven (dock så var det en massa gorm med elen där tidigare på dagen pga stormen, men det löste sig till slut). där var hela bbk och joels kompisar.
vi stannade till tolvslaget men sen åkte vi vidare med jonnie som ville ha 80 spänn/skalle in till stan!!! haha. galet.
var på tc en sväng för att säga hej till moa och sen åkte vi hem till joel och sov.
sen har vi inte gjort så mycket. är så himla skönt när han har lov, vi ligger i sängen hela dagarna. ser på film, ser på tv, myssar och äter. haha. vi gör allt i sängen! har blivit jävligt lat kan jag ju också lägga till.
sen har jag och jolle lovat att göra middag nån helg åt alla, bara för att vi är så lata alltid annars! haha.

i lördags så jobbade jag och sen hade vi lagfest. först middag på nordpoolen med dom flesta krokenmänniskorna + matte. haha! himla trevligt. dock så vred lollo knäet ur led, så det var ju mindre trevligt.
jag vet inte om hon kommer vara med i helgen? jävligt jobbigt annars för min del eftersom jag dessutom är sjuk och kommer inte orka nånting.
nåja.
tänkte först inte gå ut, jobbade ju i söndags, men dom övertalade mig. haha..
så vi åkte vidare till mallan på förfest, hela laget. spelade ölspel, emmy dansade, vi snackade en massa skit och sen vidare till ice. tack för en skitkul kväll brudar!
joel hämtade mig och var hemma och isängs vid 3tiden så när jag vaknade kl 9 så var jag inte alltför pigg. fyfan. inte alls bakis, men bara så jääävla trött! jobbade 10-18 och när jag kom hem åt vi middag hos pappa och sen åkte vi till joel. tror vi såg en film och sen däckade vi i sängen!
sov till 14 i måndags. haha. så jäävla skönt!

skippade träningen i måndags pga sjukan. tror nästan att det är första träningen för i år (och förra säsongen då, haha) jag inte är med på! eller typ andra. duktigt av mig att hålla mig frisk osv.
sen igår så åkte jag till mamma och åt palt och ananaspaj. jag och mamma hade maten uppe i näsan kändes det som, hahah. längesen jag var sådär jävla spymätt! men gott var det : )
spelade lite gh med elin, laddade hem ett spel åt mamma och såg första halvleken av handbollen.
sen fick jag skjuts hit ut igen. såg klart handbollen, såg shaircut och sen en till match av handboll som gick.
sen blev jag jävligt trött och somnade vid 02. joel däremot somnade väl inte förrän vid 03tiden, haha.

så idag är jag vaken tidigt och känner mig duktig. ska nog snart gå upp och ställa fram frukost åt hjärtat.
men först måste jag väcka honom genom en stor blöt kyss! mohahha.
i helgen åker vi till sundsvall och sollefteå. är borta hela helgen! LÄNGTAR. jävligt längesen vi spelade match nu, så detta ska bli himla roligt.

senare idag ska jag även till sunderbyn och hälsa på mamma.
hoppas allt gått bra idag, vi ses snart min älskade mor! (om du läser det här innan jag kommer).
så ingen träning idag heller. känner inte riktigt någon som helst lust eller ork till det faktiskt..
imorgon kanske är en bättre dag.


hittade lite bilder, så varsågoda



1. jag & carin på farmen och åt julbord.
2. nyårpussen med killen i mitt liv.
3. syster linn & jag på julafton
4. lagfest. emmy, sara, mallan, jag
5. jag & mamma, bröllop i somras


RSS 2.0