22:a oktober

Blääää vad jag är trött idag!
Imorgon måste jag verkligen ringa till vårdcentralen och boka en tid för att ta reda på varför jag är så sjukt trött jämt..
Vaknade vid 11, hann mysa lite med hjärtat innan han åkte och jobbade. Det är så bra att han får lägga sitt eget schema, för han försöker så gott det går att lägga kvällar när jag likaväl också jobbar kväll:)
Åkte direkt till gymmet när jag vaknade, 10 min på crosstrainern orkade min vad och sen 30 min cykling.
300 kalorier senare var jag hemma, hann duscha och slänga i mig lite frukost.
Sen har jag bara legat i soffan och myst framför hart of dixie.
Ikväll blir det äntligen nyaste The walking dead, men sen måste vi sova. Jobbar 7-16 imorgon nämligen..
Bara ledig en dag den här veckan, torsdag. Jobba jobba!

Helgen som gick var mysmysmys. Som vanligt ;) på fredagen åt vi gomat hemma och såg film. I lördags gick vi en promenad på 30 minuter i finvädret innan vi åkte och såg handboll på arenan! Sjukt spännande match!!
Sen tacos hos pappa & lena:)
Vi var hemma vid 21, vi hann se en film innan vi slocknade i sängen:)

Och så igår då, vi vaknade vid 11 och så förbi Anders och Eva och drack kaffe. Sen direkt till emmys och mattes hus, vi slet på där i några timmar! Haha vi har båda träningsvärk idag ;) dom är så sjukt duktiga!! Längtar att få se resultatet av deras hårda slit :))
Sen hade vi bara en myskväll hemma med hemmagjorda hamburgare och gi-glass med hjortron. Sjukt gott faktiskt!

Imorgon blir det som sagt jobb till 16, sen direkt och träna och hem och äta. Alle jobbar bara 75% nu i en månad framöver, så den här veckan är han ledig i 4 dagar ;) så det får bli han som står för middagarna i veckan! Hehe.

Nä nu ska jag fortsätta jobba!


19:e oktober

Det blev att vi skjutsade sandra ikväll, så vid 19 åkte vi. Sen hemma vid 20,30 igen, myyys:)
Vi såg nyaste spider man ikväll, helt OK men inte lika bra som dom andra..
Nåja:) nu ska vi snart sova. Men först ska vi se nyaste up all night! Haha det är så roligt!

Förresten, ända sen jag och alle träffades så har vi lämnat små lappar åt varandra lite då och då :) tänkte bjuda er på en lapp här! Den är ganska gammal, men den gör mig så himla glad!
Fattar ni att jag har hittat Honom?! Helt sjukt. Så sjukt töntigt kär så ord kan inte beskriva. Jag önskar er alla mina vänner att ni hittar Honom någongång. För ingenting, ingenting i hela världen går att jämföra med Honom.

Ps, på den andra bilden så ser ni min sjukt mysiga pyjamas ;)


19:e oktober

Nu är jag inne på min 4:e arbetsdag den här veckan. Benet känns helt okej. Har lite ont om kvällarna men annars så går det bara bra:)
Har tom varit och tränat 2 gånger! Fast bara cykling i 40 minuter på lågt motstånd. Men skönt ändå :D idag efter jobbet blir det också cykling!
Men sen är det fredagsmys som står på schemat! Vi skulle göra soyasås med fläskfilegrejs i ugnen idag till middag:) och så blir resten av kvällen sååå lugn.
Eller vi kanske ska skjutsa sandra till flyget där vid 20, och så måste vi hänga upp gardiner i trapphusen.
Vi har nämligen höststädning imorgon med bostadsrättsföreningen, men vi kan inte vara med på det så då får vi fixa med gardinerna innan dess!

Imorgon blir det handboll och sen middag hos pappa:)
Söndag är ganska så oplanerad än så länge. Skönt:)
Nä nu ska jag fortsätta jobba till kl 16.
Ha en bra helg!


15:e oktober

Tjoho nu kör vi!
Första arbetsdagen på 4,5 vecka! Börjar med 16-22 idag, ledig imorgon, 16-22 på onsdag och 7-16 torsdag & fredag.

Känns svinkul att kunna jobba igen, men det kommer nog ta några veckor innan jag kommer igång på riktigt! Ställt om dygnen osv osv.

Mm längtar till middagsrasten redan! Fick med oss älgköttsoppa av alles föräldrar igår när vi var där och åt :) sååå god!!


8:e oktober

Ja hej!
Imorgon är det 1 år sedan som jag och alle pratade första gången.
Sedan fortsätter det hela den här månaden, förra året, med första gången. Första smset, första samtalet, första filmen osv osv. Hihi vi brukar skratta lite när vi pratar om den tiden:) allt var så nytt, vi skulle ju lära känna varandra och det ville man göra så fort som möjligt ju!
Första gången vi träffades visste vi att det var vi för alltid.
Det bara är så:)

Hela förra hösten var den bästa på så många olika sätt. Jag brukar säga till alle att han kom till mig i precis rätt tid i livet. Man har hunnit vara tillsammans med andra, man har lärt sig av sina misstag, man har lärt känna sig själv och man vet vad man vill ha och inte vill ha. Mamma hade gått bort bara 6 månader tidigare och jag hade tagit mig igenom den värsta sorgen i mitt liv med en enorm hjälp av pappa & lena, pp, mina syskon och mina vänner.
Alle brukar säga att han hade velat vara där för mig under den tiden, och det hade jag också velat. Vi båda önskar ju såklart att dom hade hunnit träffats och känt varandra, men.. Så ville inte ödet. Livet ville inte att det skulle vara så.

Hösten var bara ett enda stort mys. Efter första gången vi träffades så hade vi uppehåll på 1 dag, sen var vi med varandra varje dag. Även fast han jobbade eller jag jobbade så pendlade vi fram och tillbaka mellan Luleå och Boden. Sent, efter träningar på kvällarna så åkte vi till varandra. Fanns ingenting som var jobbigt. Man var aldrig trött!
Man ville bara kramas och somna bredvid varandra varje dag:)

I början på december kommer jag ihåg att vi i princip bestämde att vi skulle bo i Boden. Alle skulle ändå vara färdig sjuksköterska i maj och jobba i Sunderbyn, så det var som lika långt för honom var vi än skulle bo. Och jag har ju mitt jobb mitt i stan här i Boden, så vi bestämde oss för Boden. Vi sa att vi kanske måste vänta några månader, folk skulle ju tro att vi var knäpp annars som flyttade ihop så tidigt. Haha. Det tog bara nån dag innan vi kom på att vi inte bryr oss ett skit i vad folk tror!
Alle sa upp lägenheten och i slutet på januari så flyttade vi tillsammans :)
Han är världens bästa sambo!
Vi har aldrig bråkat om något här hemma. Såklart vi kan tjafsa om att disken är kvar dagen efter, men det slutar alltid med att vi hjälps åt och pussas medans! Haha!
Har aldrig varit med om det förut, att aldrig bråka.
Åh det är helt underbart!
Om vi någongång tjafsar, vilket kan vara om typ hur ett ord stavas, så pågår det i kanske 10 min. Vi skulle aldrig kunna somna osams!

I februari så började vi prata om att vi ville förlova oss. Varför inte, tänkte vi?
Vi visste att det alltid skulle vara vi två och jag tackar inte nej till en fin ring :)) det var bara en ring som bekräftade våran samhörighet. Vi fixade ringarna, men alle ville bestämt bestämma och planera när det skulle ske:) den 26:e maj när jag kom hem från Turkiet så gjorde han det :)

Sen har vi haft en underbar sommar tillsammans. Även fast alle har jobbat och inte kunnat ha någon semester så har vi tagit vara på varje ledig dag. Om det så var att ligga i sängen en hel dag när det regnade, eller åka och hälsa på hos alles bröder, äta middag hos pappa eller åka och bada när vädret tillät det så tog vi vara på alla dagar.
Och alltid vill vi vara med varandra!

Nåja nu måste jag ta tag i dagen. Tänkte tvätta idag så ska kila ner och kolla om det finns någon tid ledig.
Exakt om en vecka så börjar jag jobba igen! Ska bli skönt att komma tillbaka, och komma tillbaka i rutiner igen:)
Vi skulle laga lasagne till middag idag, mmm!

Tack älskling för vårat första år tillsammans:) fast den 30:e oktober är dagen vi "bestämde" ;)
Ingen kan göra mig så lycklig som du gör mig, varje dag!


RSS 2.0