'Will it ever get any easier?'

idag är bara en sån jävla tung dag. tårarna kan inte sluta rinna och jag känner mig helt slut i kroppen.. det känns som att mitt huvud väger 100 kilo och att jag bara vill lägga mig under täcket och aldrig mer vakna upp.. såhär dåligt har jag fan aldrig mått.. allt känns så fruktansvärt vemodigt och jag går runt och har ont i magen hela dagarna.. ni vet, sån där ont i magen som man inte kan göra något åt.. sån där magont som känns att det kommer äta upp dig inifrån.....

jag är så jävla glad att jag har mina vänner & min familj just nu.
utan dom skulle jag inte orka en enda sekund till...

extra tack till emmy som idag hjälpte mig (jag vet alltid vart jag har henne),
mamma (och anders) som kom förbi med en chokladmuffins,
sandra som skrev ett sånt fint kort att jag började storlipa (igen) och gödde mig med glass som jag fick äta helt själv (höll förövrigt på att spy),
pappa & lena som tar emot mig med öppna armar..


jag önskar det fanns nått jag kunde göra så att allt bara skulle bli lättare.. det absolut sista jag vill är att någon annan än jag själv ska vara ledsen.. ibland kan man bara inte rå för sina känslor.. jag KAN verkligen inte tvinga mig själv till att tycka om någon annan.. det går bara inte. ni hör ju själv hur det låter.. hur mycket jag än VILL, så går det fan inte..
 fan jag orkar inte mer..


vill bara vakna upp och inse att allt är världens värsta mardröm!!! nog för att jag vet att jag gör rätt,.. jag måste agera. jag måste få tänka. få vara ensam.. ensam med alla mina jävla tankar. det är nog mycket som carin säger, ens garderob säger allt om hur en människas liv är. jag kanske inte behöver tala om att min garderob ser ut som andra världskriget...... fast just nu ligger dom iofs i plastpåsar.. och det är fan ännu värre.. jag vill som inte packa upp.. jag vill inte erkänna för mig själv.. nej. jag behöver verkligen utrymme. utrymme för att tänka på mig själv. bara mig själv för en gångs skull. få vara ifrån allt..
jag känner mig bara så jävla ensam.. det jobbigaste är nog att jag känner mig så ensam, även fast jag har folk runt mig hela tiden. det är så svårt att förklara för andra. det här är så jävla tungt och ja. nej jag orkar inte mer..
blir nog ett uppehåll i bloggen just nu.
jag antar ni hoppar av lycka.
om inte. trist för er..

förresten, jag behöver inte nå kommentarer om att 'men det kommer att bli bättre'. självklart kommer det att bli bättre. ni vet, jag är inte dum i huvudet. det är bara just nu jag känner såhär. jag vet inte vad jag kommer känna imorgon.. på söndag.. eller om en vecka. skyll er själv om ni läst. det är inte så att jag nånsin tvingat er att lägga er i. jag skriver  bara för min egen skull. preciiiis som alla andra. aja. hejs.

"I may take a holiday in Spain
Leave my wings behind me
Drink my worries down the drain
And fly away to somewhere new"


The Hoosiers - Clinging on for life

I need you to reach me

Teach me how to love

I need you to reach me

Teach me how to love


'Cos I must have got it wrong

If I had love then it's gone

I've been living without it for oh so long

And that's the way it goes

I suppose


Made enough mistakes

Between two of us to sing this thing

We're still clinging on for life

Made enough mistakes

Between two of us to sing this thing

We're still clinging on for life


I need you to reach me

Teach me how to love

I need you to reach me

Teach me how to love


Must have got it wrong

If I had love then it's gone

I've been living without it for oh so long

And that's the way it goes

I suppose


Made enough mistakes

Between two of us to sing this thing

We're still clinging on for life


And I must have got it wrong

If I had love then it's gone

I've been living without it for oh so long


And that's the way it goes

When your head but can suppose

And instead of answers

It's full of 'I don't know's

And that's the way it goes

I suppose




Ibland kan jag inte säga det bättre själv.



ETT STORT PS. DET FINNS FAKTISKT ETT INLÄGG LITE LÄNGRE NED OCKSÅ..... ÄNNU STÖRRE DS.


Nog fan äre så.. ViktigT!

Jaha då har helgen gått. I lördags så var vi hos pappa och åt middag (ser du, jag glömde inte pappa! haha). Pappa hade gjort en sorts fläskfilé-gratäng, och det var mumsigt ska ni veta.
Sen åkte jag vidare till Carin för fixeT. Yessie var redan där, vi såg körslaget och sen åkte vi vidare på nån fest som Carin kände till. Blev stolt då en tjej sa till mig att hon hade trott att Hanna Hansson var jag flera gånger. Helvete alltså, måste ju vara årets komplimang! HEHE. Det fick mig glad hela kvällen iallafall.
Pratade alldeles för länge till en mobil i Norge, SÅ. Blir verkligen JÄTTEkul att se min räkning från 3 nästa månad.. Eller ringer jag som vanligt när jag själv är i Sverige? Nåja, det lär ju märkas.
Hade hur som helst en himla bra kväll, gick runt och var svinglad hela tiden och bättre än så kan det ju inte bli?

I söndags så vaknade jag framför toaletten (japp, exakt SÅ kung var jag i lördags. VIKTIGT), sov till 14,30 och sen kom J's föräldrar och vi åt middag och såg semifinalen. Fan, jag hejjade faktiskt lite på H43. Hammarby och Sävehof är alldeles för diviga för min del.
Sen på kvällen såg vi Parlamentet hos mamma, och sen vid 23 var jag tvungen att gå och möta Norge-bussen och ge Sandra hennes nyckel så hon kunde komma in i sin egen lägenhet. Jag blir alltid lika förvånad över att du är så jävla snygg!!! (eeeeh........ du ja)..

Igår så vaknade jag utvilad efter att ha sovit i typ 13 timmar, ha ha. Sandra kom hit efter skolan och vi hängde lös. Gjorde typ inte ett jävla skit. Tog bussen kl 20 (vi är kass på att hålla tider....). Nåja, såg hockeyn och JA jag vill att HV ska vinna!! Likadant där, LHC är alldeles för diviga. Japp.
Såg även 100 höjdare, eller försökte (mitt hår är så jävla ivägen ibland!)..

Idag så satte jag mig i en busskur när jag kom tillbaka med bussen till stan. HELVETE vad fint väder det har varit idag.. Så där satt jag. I en busskur på medborgarplatsen och drack en Sprite och bara LAPADE sol i en timme. Dock blev jag nog bara fläckig.. eller va. Jag vettefan vad jag menade...
Sen gick jag hem och åkte på MAX och käkade. Fan vad hungrig jag var och FAN vad gott det var!! Sen åt jag lite kräm. Jajjemen, det gjorde jag. Men inte med för mycket mjölk, och vet ni, att Frosties är ungefär bland det onyttigaste man kan äta. Det fick jag allt reda på idag. (vem fan som inte nu redan visste det....)

Nej det här inlägget måste vara bland det luddigaste och konstigaste jag nånsin skrivit i hela mitt liv. Så nu ska jag sluta och ge er lite bilder, och självklart det som rullar i min telefon just nu (NEJ, för 17:e gången jag äger ingen mp3/i-pod.....). Men nu ska jag på en sån där körkortsgrej, så att jag får övningsköra! WOHO! Jag är på G nu alltsååååååå!!!!

Usher feat. Young Jezy - Make love in this club
Brian Melo - All I ever wanted
The Hoosiers - Clinging on for life
Lloyd - Life
Akon feat. Rock City - Losing it
BoHagon feat. Mario & Rock City - Born 2 lose



1: Eve lagade fläskpannkaka åt mig och Sandra i onsdags, mmmm!
2: Yessie i lördags.
3: Var hos farmor och firade Folke som fyllde 77, då hittade jag detta fina julkort från -96 haha.
4: En JÄVLIGT trött Jessica imorse......
5: VIKTIGT.
 

Idag så saknar jag!!

Jaha då var det lördag igen. Är det någon mer än jag som tycker att veckorna bara rusar förbi? Det är inte bra.. för ju längre tid som går, desto längre är jag arbetslös och desto mindre pengar kommer jag att ha. Så snälla tiden, gå inte fööör snabbt!

I torsdags så var ju Eve i Boden, så jag, Carin & Eve bestämde oss för att ha en mysig liten vinkväll med allt vad det innebär. Snacks, skitsnack och tjejsnack. Eves kompis Natalie kom också förbi. Allting spårade självklart, men det var väl det som var meningen också. ha ha. Hade en jävligt rolig kväll med er mina tjejer! Var hemma vid 02, kände mig duktig när jag både tvättade bort sminket och borstade tänderna. Japp. Igår så vaknade jag och mådde jävligt bra faktiskt.

J var på Ikea och när han kom hem så blev det en massa fix. Så nu ni så har vi ett nytt databord, en (jäävligt) snygg sänggavel (ellllller?), nya knoppar till köksluckorna, nya mattor i hallen och köket, en hylla i vardagsrummet och en massa småplock. Så hann precis fixa klart databordet (inte för att jag gjorde ett skit, men jaa...), sen åkte vi till mamma och såg 'Så ska det låta', som vanligt var det bra. Älskar Settman.
Men sen hem igen och fixa det sista, dammsuga osv. Bra att vi hann städa innan söndag när J's föräldrar kommer till stan och bjuder oss på mat. Idag har jag vaknat, var förbi Carin en sväng och hämtade Eves kamera så att ni ÄNTLIGEN får se lite bilder....... ha ha. Sen förbi Sandra en sväng och hämta lite outfits för kvällen. Har ej bestämt mig ännu dock.



1. Före databords-bytet
2. Vardagsrummet efter bytet
3. Vårt lilla kök
4. Den OTROOLIGT snygga (men behövliga) sänggaveln. Och nej jag orkade inte bädda sängen innan jag tog kort......

Ikväll så blir det lite partaj med Hanna. Och förmodligen Carin, Annica & Johanna också. Ska bli himla trevligt. Men först så kommer mamma & Elin på besök med fika och jag ska faktiskt bjuda på te. Mys.

FÖRRESTEN, ingenting är faktiskt roligt nu när S & E är borta. BBB 4-evaah som sagt. Håller tummarna idag dock på att ni spöar norskorna. Håller en liten tumme för herrarna också! Ha ha. Iallafall, ni saknas här hemma med mig!! Ida-Marie, Kärran, Carro, Moa - VART FAN ÄR NI?! Snart är det dags att komma hem och hälsa på tycker jag allt. Nej idag fick bli en liten 'saknandes-dag'.. Ehm.. Ja. Tja


Där har ni lite bilder från i torsdags, ha ha.

Sorry, blame it on me

Jaha nu har det gått ett tag igen....
Lördag: Kom till Eve vid 16, dusch & fix och nått vinglas senare så var vi hos Eves kompis Ellen. Vid 20 gick vi mot en fest med Diva-folk. Sen blev det Invit en sväng och sen Cleo. Jag & Evelina kände oss yngst på hela stället, men vad gör det? Jag hade en jävligt rolig kväll ända fram till vid 02-tiden då det hände en massa grejer. Så vi bestämde oss för att åka hem, så vid 03 låg vi nedbäddade.

Söndag: Vaknade vid 10, pratade med Sandra och bestämde mig för att ta bussen kl 12,25 för att hinna till en fotbollsmatch som var kl 13.15. Sandra och Sofia kom förbi mig och sen gick vi till Björknäs. BBK vann med 3-0 tror jag det var. Så det var väl kul. Hade nog ändå lite roligare utanför planen.......................
Sen gick jag hem och kvällen bestod av ingenting. Inte vad jag kommer ihåg iallafall.

Måndag: Var ute på en prommis i 50 minuter med mamma. Jävligt fint väder var det ju, så då kan man ju inte bara ligga hemma. På kvällen var det myseT. En till 50-minuterspromenad senare så var jag hemma vid 01.
Tisdag: Igår gjorde jag fan ingenting på hela jävla dagen. Pratade säkert 4 timmar i telefonen dock. X, Sandra, Emmy & Ida. Spännande va. Sen när J kom hem så såg vi 3 avsnitt av Californiacation. Helvete vad den snubben får knulla alltså! En riktigt bra serie faktiskt, och jag är redan fast. Bara efter 8 avsnitt.
Sen så kan jag inte låta bli att tänka på DET. Och jag hatar mig själv för att jag inte kan låta bli att tänka på det.

Idag är det ju då onsdag och jag gör som vanligt inte ett jävla skit. Fan helvetes jävla skit vad jag måste skaffa mig ett jobb snart. Blir ju fan galen av att bara ligga hemma hela jävla dagarna. Har sökt ett jobb idag iallafall. På Buketten. Lär väl vara jag & halva Boden. Nej. Nångång måste jag nog börja tro på mig själv.
Evelina är på ingång mot Boden, så ska vara med henne ett tag iallafall.

Fan. Imorgon åker Emmy, Sandra & Lollo (och en massa till) till Kiruna och sen Norge. Kalottkampen. FANHELVETESJÄVLApiss. Vad tråkigt jag kommer ha. Seriöst...... Åh. Vill inte ens tänka på det. Nåja, jag håller tummarna för er (elllller,....). Kanske att det t.o.m blir en fest på lördag. Dränka mina sorger så att säga.....
Nej nu ska jag nog klä på mig lite kläder och sen åka till farmor och äta.
På tisdag har jag förresten beställt tid till att gå den där körkortsgrejen, så att jag får övningsköra med min pappa & Anders. Så nu har jag börjat ta tag i det iallafall. Mitt mål är att ha gjort bort teorin innan jag fyller 21 iallfall. Om jag inte sagt det tidigare. Aja.

And she's out.

'kaffebröd' hahah

Igår så blev jag bjuden på middag på panelen av J, det var så jävla gott så jag är fan fortfarande mätt (och stinker vitlök)!! Mmm! Idag när jag vaknade så tänkte jag & mamma ta en promenad, men då vi såg vädret så fick vi tyvärr skita i det. Jävla skit.

Igår såg vi även 'Så ska det låta' och det nya 'Carina Berg flyttar in'. Så ska det låta var som vanligt bäst och jag skrattade många gånger åt Carina Berg. Hon är som härlig, jag gillar henne.

Hann egentligen inte skriva något, måste packa väskan, gå till Sandra, äta hos farmor och sen ta bussen till Luleå. Blir nämligen en heldag/kväll/natt med Eve som ska sluta i utgång antingen på Cleo eller Magma. Längesen jag var ut i Luleå, och lika längesen jag var ut med Eve. Så jag längtar!
Imorgon kanske jag åker och badar med Lisa (lillasyster) om jag inte mår alltför dåligt och om pappa och dom inte gör något annat. Hon frågade mig nämligen igår. Men vi får se.
Sen är det ju söndag imorgon också....... (NEHE?!). *Sakna*

Ha en bra lördag!
 
Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

En jävligt lång blogg..

Oj nu har det varit längesedan jag uppdaterade alla er läsare. Efter torsdagen då.. Hm ja just ja, min hemlighetsfulla fredag var det ja!
Jag och John sov hemma hos mamma i torsdags, och jag somnade vid 02. Sen 04,30 så kommer Elin och väcker mig. Sedan bar det av med bil till Umeå. Mamma slutade nämligen sin strålbehandling i fredags, så hon ska aldrig mer till Umeå så vi tänkte överraska henne! Så jag, Anders & Elin åker till Umeå. Hon blir verkligen överraskad,  nåå. Lillmamma.
Vi käkar lite, sen gör hon sin sista strålbehandling och sen åker vi hem. Jag sov i 2 timmar på hemvägen, haha. Var helt jävla slut, för lyckades inte sova nånting i bilen påväg dit heller. Sen stod tacos på schemat som John skulle laga till oss tills vi kom hem. Men det blev ändå tillslut att mamma & John gjorde det, haha.
Hann på stan en sväng också och hittade mig ett par jeans och en tröja på Åhléns! Jävligt otippat, men jävligt bra.

Sen somnade jag typ kl 23 i fredag. Helt jävla död. Sen i lördags så var jag, Emmy, Sandra & Lollo och såg BBK-Sundsvall. Tyvärr så blev det förlust. Men jag håller mina tummar i helgen.
På kvällen så velade vi hit och dit, men kl 20 så bestämde sig iaf jag & E att 'ta nått glas'. Haha. Började hos Sandra som vanligt och sen gick vi till en Oskar, var där i typ en timme (under den timmen hann jag slåss, få en utskällning, och 2 rivsår på handen hahah). Sen stannade vi i ett trapphus i 1 ½ timme........ hahah. Ja en sjuk kväll bara.
På morgonen så skulle jag sälja fika åt handbollen kl 8-10, och Emmy följde med mig bäst som hon är. Haha, det var helt sjukt. Hela den morgonen är som ett enda stort hål. Var så jääävla trött efter att typ inte ha sovit en enda blund på hela natten. hahah. Jaja.
Var hemma vid 10,30 och då sov jag till 14,30, fixade och sen åkte jag och åt och kom alldeles för sent till Div1-matchen. Min pappa skämdes över mig för att jag kom sent och sa att 'ALLA TITTADE PÅ DIG, FYFAN VAD PINSAMT'. Jag skrattade.

Efter handbollen så blev det att vårstäda heeeela jävla lägenheten! Sen så blev det att ta en promenad runt hela Hampis/Trångfors, 2 GÅNGER. Så var ute och gick i 2 ½ timme, tur att jag hade världens bästa sällskap ett tag iaf ; ) När jag kom hem hade jag sån jävla hemsk träningsvärk att jag bara slängde av mig kläderna och la mig under täcket och grät en skvätt också tror jag. Tyckte oerhört synd om mig själv. Måste köpa mig ett par ordentliga skor så jag inte får så jävla ont i ryggen när jag går.

I måndags så gjorde jag fan ingenting. Tror jag. Vaknade vid 10 och sen kom mamma hit vid 13 och vi drack te & åt mackor och såg på 'Våra bästa år', såklart. Fick mig också nya gardiner i både köket och vardagsrummet :m. Det är så jävla fint här nu! Har aldrig varit såhär jävla rent! Sköön...T.
Sen på kvällen, vad gjorde jag då.. Hm. Just ja, Sandra skulle göra sin intervju till skolan med mamma, så jag följde med. Och sen såg vi 100 höjdare, det är ett så sjukt program. Ibland vill jag spy, gråta & skratta. På samma gång.

Igår så var jag & mamma ute och gick runt Buddbyträsket, sen på hemvägen gick vi in på Dollarstore och köpte nödvändigheter och varsin dricka. Påtal om det, så ville mamma bara ha en dricka (hon orkade inte bära med sig nå mer) och jag ville också bara ha en dricka. Så när vi kommer till kassan så säger kassörskan 'Ni vet väl att ni får 3 drickor till samma pris som för 1'. Men vi vägrade. För det första så orkade vi inte bära det, och sen orkade vi inte gå tillbaka och hämta. Haha. Det är jag och min mamma det.

Sen på kvällen så åkte jag & Sandra på basket, fick 3 biljetter av pappa (men Emmy var sjuk så hon kunde inte följa). Och så lånade vi även pappas bil så vi skulle hinna till Luleå i tid. Vi kom precis så vi hann stå upp och applådera tills Plannja gjorde första poängen! Härlig stämning var det i hallen hela kvällen, och Plannja ligger under med som mest 15 poäng men tar ändå ikapp det och vinner med 5 poäng tror jag det blev där i slutet. Jag & Sandra fick mersmak och pappa lovade att försöka fixa fram mer biljetter! Så det var inte sista gången.

Igår var det ju första april också, jag var på min vakt hela dagen och undgick att bli lurad. Dock så lurade jag mamma med att J fått jobb i Stockholm och ska flytta i slutet av maj. Men hon tyckte det var ett skitdåligt skämt. Lurade J 2 gånger också, först att jag hade kommit in på en frisörskola (?!) i Göteborg till hösten. Då skrattade han lite iaf. Mitt andra skämt så skickade jag ett mms på ett grav.test och lurade honom att det var positivt. Han skrev: Skojar du? Jag: Nej. Han: Åh fyfan jag spyr i munnen.
Hahah. Jag skrattade. Mamma tyckte mest bara att jag var taskig, men jag tyckte det var kul.
Annars så var det fan inget mer.

Och så idag då.. Vaknade vid 11 av att BodenBo kom förbi och skulle hämta nå radongrejjer i lägenheten, sen gick jag förbi Sandra som låg och sov (klockan var 13,30.......) och sen ringde jag mamma och frågade om hon ville ta en prommis med mig i det fina vädret. Och klart hon ville det. Så gick nedåt, och sen gick vi runt torpgärdan och så. Tog 55 minuter och vi svettades rikligt när vi kom in igen. Jag gjorde mig lite mat och spelade kort med Elin och sen gick jag hemåt igen.

Så nu sitter jag här i sängen och inte gör nånting.
Dock så ska jag snart läsa lite teori. Känner mig duktig. Har t.o.m bett Anders boka handledarkursen så jag kan börja övningsköra lagligt med både pappa & han. Mitt mål är att iaf ha klarat av teorin innan jag fyller år. Så jag har alltså till 3:e juni på mig. Nog fan borde jag klara av det.
Speciellt nu när jag är arbetslös också. På tal om det, så har jag lite på gång iaf. Så det står inte stilla. Skön...T.

Nej nu ska jag göra annat. Efter lite teori så ska jag nog läsa min nya bok 'Extremt högt och otroligt nära'. Den verkar riktigt bra.
Här får ni lite bilder från dom senaste dagarna:



1: Igår var det så jävla fint väder ute, så var tvungen att göra Sandra avundsjuk (hon befann sig i Luleå och där var det skitväder).
2: En Jessica hos Oskar.
3: Bäst.

Låtarna just nu;
Jay Sean feat. Jared  Cotter - He can't love you
Håkan - För sent för Edelweiss
The Last Goodnight - Pictures of you

RSS 2.0