ny vecka!

nu är ledigheterna och påskgodisätandet slut för i år! dock har jag typ hela mitt ägg kvar, så har en massamassa godis här just nu! hehe. men dom kan gott stå där. typ om jag håller på att dö nångång så kan det ju vara bra att ha lite proviant.

jo just det. tisdag idag alltså. vad har hänt sen sist.. hm. jaa jag jobbade ju i helgen! jäävligt lugnt har vi haft det. dom flesta äter väl en massa påskmat, så vi har haft det lugnt och skönt :)
sov hos mamma både torsdag, fredag och lördag och myste på.
annars har jag inte gjort så mycket alls.. i söndags efter jobbet så tog jag det bara lugnt. i måndags tog jag en promenad till jolle på morgonen och var där tills på kvällen! väldigt fint väder igår ju, så vi satt ute på altanen en stund också :) sen kom sandra vid 22 och skulle sova här.
vaknade vid 5 av att joel ringer och inte kan sova, nåå. söt.
så jag kunde inte somna om förrän vid 06 när sandra klev upp!
tyckte lite synd om henne att hon skulle gå ända till erikslund! haha.. duktigt iaf.

sen ringde min klocka 8,30 så då var det bara att kliva upp. befann mig på miroi, lärcentrum, kl 9 och hade en samtal om mitt cv, lite tips och så, i 10 minuter. sen gick jag hem. åt frukost med pappa, tog det lugnt för att smälta maten. hann också proppa tvättmaskinen full i kläder. var fan mer än en månad sen sist jag tvättade! men när jag väl tvättar så är det mest bara underkläder, träningsgrejer och strumpor.. använder ju typ inte så mycket vardagskläder när jag inte har nå jobb eller gör nått om dagarna typ haha. 
ja sen iaf så tog jag mig en springtur på 35 minuter! trodde aldrig att jag skulle orka, men tji fick jag.
det var härligt. sen kom jag hem, duschade, hängde upp tvätten och satte igång en ny maskin. 
sen fick jag ett ryck och ville grundstäda mitt rum! så jag rensade min byrå, slängde gamla trosor man aldrig använder, håliga strumpor och rensade ur sånt jag inte använder! så nu har jag en massa plats :D
gick även igenom garderoben och vek om alla kläder och sorterade så fint så fint.
sen gick jag lös på hyllan i mitt rum, haha. sorterade örhängen, halsband, armband och smink.
hann även med att sortera en massa viktiga papper och sånt!
så nu ser det faktiskt riktigt bra ut här inne :) 
sen ner och hänga upp mer tvätt. fyfan vad jag tvättat alltså! hehe. jag dammsög även hela övervåningen också!

jolle kom sen och hämtade mig, jag skulle nämligen följa med och handla! så då gjorde vi det. han var riktigt jävla snygg idag mitt hjärta. mmm! han är fan det snyggaste jag vet. iaf. sen fick jag skjuts till folke och farmor. folke fyller år idag så vi var där och drack kaffe och åt lite tårta.
efter det så följde jag pappa och lisa och storhandlade.
skalade pottisar när jag kom hem och sen bara invänta maten.
nu har jag nyss ätit så nu ligger jag i min säng.. mätt och belåten.
funderar på att kanske se nya chuck om jag orkar.. känner att jag har varit väldigt duktig idag faktiskt! ojoj. inte likt mig det hära alltså.. haha.

ikväll kommer lena tillbaka från stockholm också!
och imorgon ska jag på introduktion mellan 12-21, iih. är lite nervös faktiskt. men det ska nog gå bra!
samma på torsdag, då ska jag vara där mellan 8-15! skönt. då kommer jag ha jobbat minst 6 dagar den här månaden iaf. och det behövs!
får även tillbaka 5000 på skatten, inte helt fel det heller.
nej nu vill jag ha lön. är bankrutt.
undrar om det händer nått kul i helgen? jag är ju ledig så..
handboll på lördag har vi iaf bestämt! dm spelas ju på arenan!

nej nu ska jag hitta ett onlinespel som jag och joel ska spela, haha.

hoppas ni haft en fin påsk iaf!

ps. jag har fan hållt i promenaderna varje dag sen förra måndagen!! känner mig jävligt duktig. imorgon blir det prommis och på torsdag en till springtur. och snart börjar sommarträningen hoppas jag! ds.

påååsk

jahaa, då var årets snaskigaste helg här. nu kan ingen klandra en för att man äter en massa massa godis och andra gottigheter. det låter bra det.
nåja. min helg är verkligen oplanerad.
idag så vaknade jag 9,30! är riktigt stolt över mig själv! iofs så somnade vi kl 00, så har ändå sovit i 9 ½ timme. var jättepigg! haha. men hur mycket jag än försökte väcka jolle (pillade han i håret, kliade honom på ryggen, armarna och ansiktet) så vägrade han vakna förrän kl 11! haha. det var lite roligt faktiskt..
vi gjorde vääärsta frukosten!
ägg, mackor, juice, varm choklad, kaffe, fil, flingor, actimel. sen hade vi en massa gott på mackorna! ost, skinka, gurka, marmelad, orientdressing och kaviar var det vi hade att välja mellan :D mmm, den satt perfekt i kistan!
en sak jag undrat över är varför mat alltid, ALLTID, är godare på andra ställen? vart man än äter så är det mycket godare än hemma? speciellt frukost? för när jag är hemma så orkar jag typ inte äta. äter nån macka och dricker nå juice.
haha. nåja.

sen såg vi filmen vi har tänkt se i flera dar men aldrig blivit av. 'guess who' tror jag att den hette. den var sådär lättsam och kärleksfull och rolig. precis som jag gillar det! hehe. och jag tror joel också gillar sånt, så den var bra!
packade ihop alla mina grejer som jag har haft där dom senaste dagarna och så började vi spela ett parti '500', vilket jag leder i! haha.
pappa kom sen vid 16,30 och hämtade mig och all min packning och nu för ett tag sen har vi ätit middag som ki gjorde. enchiladas! mm. det var gotta.
nu är jag barnvakt åt lisa medans pappa är och skjutsar lena, linn, ki & ebba till flygplatsen. det kommer nämligen bara vara jag, lisa & pappa här hemma tills på tisdag då lena kommer tillbaka från storstaden igen! sen kommer inte linn förrän på söndag!
iaf. sen tror jag att anders skulle hämta mig vid 19,30 för ett litet häng hos mamma ikväll!
såg även att jag glömt min sminkväska hos jolle så den måste jag hämta. :)
för imorgon ska jag nog följa med pappa & lisa till klinten! och jag måste iaf ha min concealer. annars skrämmer jag nog ihjäl folk, som mamma brukar säga. haha.

ikväll så är alla jag känner, typ, i luleå och festar. men jag hade verkligen inget sug och ingen lust att följa. är inte ens det minsta festsugen! sköön känsla.. så det får bli en annan gång! största orsaken att jag inte följer är dock att jag verkligen är luspank just nu. haha.

hm ja vad händer mer under helgen? jag jobbar både lördag och söndag. pappa & lisa åker till piteå havsbad på lördag och kommer inte hem förrän på söndag. så jag har fritt hus på lördag, hehe. dock ska jag inte festa. inga pengar som sagt haha.. får se vad vi hittar på då för mys istället :)

har promenerat hela veckan in till stan varje morgon! känner mig lite duktig faktiskt. dock har jag inte 'hunnit' promma nått idag. men om jag åker snowboard hela dagen imorgon så jämnar det väl ut sig? det kan jag tycka faktiskt! :) man blir faktiskt riktigt svettig när man åkt och jag kommer ha ont i heeela kroppen hela helgen pga det! men men. det får det nog vara värt :D

nästa vecka ser faktiskt rätt skön ut. ska på samtal med miroi (af) på tisdag kl 9 och prata om mitt cv och lite grejer.
sen onsdag torsdag ska jag jobba! introduktion ska jag på då! så det blir kul.
sen fredag ska jag och fixa en massa grejer med kommunen osv.
och sen hips vips är det helg igen! bara 2 veckor kvar till lönen nu! hehe. hoppas tiden går fort.......

hmmmm.. vad mer kan jag säga? jag saknar evelina! tycker det är orättvist att hon ska vara så långt bort!!


nej nu ska jag skicka in min 'friskanmälan' till försäkringkassan! vi är faktiskt seriösa vi som är arbetslösa ;)
hoppas ni får en trevlig helg! man vet aldrig när jag skriver igen.. heheh.

joel, jag älskar dig hjärtat! ♥

söndag

gårdagskvällen blev lyckad! sandra kom hit vid 17, sen åt vi middag vid 18 och sen var vi hos björn redan 18,30! hehe.
lyssnade på musik, snackade lite skit osv osv. invigde balkongen gjorde vi också! haha. blir skönt att hänga där i sommar. hehe
sen drog jag, sandra, emmy & åsa till ice vid 23 och slapp betala. hahah. det var så jävla sjukt det där.. emmy sa nått om nån lista som inte ens fanns och helt plötsligt slapp vi betala haha.. ja grymt var det av emmy iaf ;)

vi drog igång dansandet alldeles själva men tillslut slöt det upp mer folk, haha. stod där i jävlart 2 timmar och sen ringde joel och var lite väääl berusad så jag gick ut och mötte honom och så åt vi en stor stripsmeny på frasses! mm det satt fint. fick skjuts hem av fredriks mamma så vi låg i sängen halv 3 ändå. sköönt!
imorse sov vi ut ända till 12,30 och åååh så skönt det var!
sen klädde vi på oss och gick ut på gården och pappa grillade gooda hamburgare åt oss på morikkan! haha. om det nu stavas så.. satt ute i 2 timmar och liite färg drog man fan på sig! haha. sköönt..
sen städade jag mitt rum och vi renbäddade sängen. vi får nämligen finbesök från stockholm imorgon, lenas syster ki och hennes barn ebba. dom ska alltså sova i min säng, så jag är utkörd tills på torsdag! så packade lite grejer att ta med till jolle då eftersom det här är mitt hem i veckan :)

nu ikväll har vi äntligen gjort klart pusslet! kolla vad fint det blev :D


har även hunnit se handbollen på tv, ätit goomiddag, sett wipeout och så har vi ätit lite allt möjligt! chips, kakor, trocadero, kiwi, chilinötter. fan vad allt är gott när man är bakis har jag kommit på! haha.
nu funderar jag fan på att sova snart. ska vara på lärcentrum kl 9 (!!) imorgon såå.

tack min babes för en kul kväll igår! ni är guld värda!
och tack min joel för att du finns! alla dagar är underbara med dig :)

tjaaaaa

och så var det fredag!

igår inhandlade jag mig en kalender så att jag ska ha mer koll på när och vart jag ska jobba, när folk fyller år osv osv. yes. inkasserade ännu en vuxenpoäng!

igår hade jag ju lovat att bjuda syster linn på lunch, så vi tog varsitt skrov från rönkan! hehe. sen mötte jag joel inne i stan när han slutat och vi tog bussen som gick kl 15. väl här så vilade joel en stund och jag satt vid datorn medans och nördade. kanske spelade mobilspel också, kommer inte riktigt ihåg.. haha.
jag var verkligen inte hungrig efter skrovet så joel åt middag och sen la vi pussel! kolla så långt vi kommit, ändå bara tredje gången vi lägger! :)


sen åkte vi in till stan vid åtta och jag åkte till pappa och väntade medan jolle skulle träna. hann se nyaste gossip och chuck, och lite scrubs. hann även prata lite med ida, åh jag saknar henne!
vi bestämde oss för att lyxa till det med chips och dip igår, HEHE. så vi myste på till seinfeldt och csi och sen gjorde vi oss klara för sängen.

vaknade imorse vid 11 av att sandra ringer, JAG HAR FÅTT MIN DEKLARATION!! haha, lilltösen var överlycklig. fan jag har inte fått min ännu? konstigt att hon, bybarnet, får sin före mig. det här måste utredas snarast!
iaf. åt frukost sen, mm kolla så god den blev!
 

nu skulle jag bara in här en snabbis och sen tänkte jag ta en liten prommis runt trångfors osv. fan jag hade velat springa. men nästa vecka! då kan jag ju fan inte vara sjuk nå mer! punkt.
björn ringde nyss och frågade om morgondagen. om jag hade hunnit ragga nå folk, hehe. och klart har jag det. ellller?
det blir nog jävligt kul iaf :D längtar!

och ikväll ska jag och jolle äta hos pappa, bakad potatis med revbensspjäll ska det bli :) MMM!
och sen sover vi väl i stan. fan vad skönt att vakna upp imorgon och slippa stressa till match/jobb utan vi kan bara ligga och myyysa:) det längtar jag också till!
men nu, på med prommisskorna och ut i den sköna vädret. inte så mycket sol såg jag, men varmt verkar det vara!

hejjjsss 

1 appe

idag är det 1:a april och jag har inte blivit lurad en enda gång! rätt bra av mig ändå..
dock var det inte så svårt att hitta skämtet i nsd, men desto svårare i extra? nån som hittade det där? haha.. eller är jag bara kass..

dagen har vart hiimla bra :) vaknade vid 12, och fyfan hur jag mår på morgonen alltså. det är värst då! nåja. sen kom jolle hem igen från skolan vid 13 och han hade med sig världens bästa present :)
i fredags firade vi nämligen 1 år, eller ja, det var då vi första gången pratade med varandra. dock hade både han och jag helt fullt upp förra veckan så vi båda glömde bort det! haha.
men fick iaf en massage på salong total och ett jättegulligt kort :) ååh. världens bästa present av människan jag älskar mest :) blev jättejätteglaad!
nu måste jag dock på stan och fixa hans present också! hehe. jag har mina funderingar, men dom får ni inte veta ännu!

medans jag åt frukost så pysslade joel med projektet som tydligen ska vara inne nu på torsdag? om jag kommer ihåg rätt. sen tog vi en prommis runt sandtaget och trångfors, och fick oss därmed 40 minuters promenad idag :) ååh. var jättefint väder också! myyys.
väl tillbaka så fortsatte vi med att bygga på vårat pussel som är 500 bitar!
tänkte hålla er uppdaterade här hur det går, haha.

   såhär långt har vi hunnit på 1 dag! hehe.

sen tog jag bussen tillbaka hem och åt renskaaav! mmm.
sen har jag inte gjort så mycket. sett nyaste oth och några lost-avsnitt jag inte hunnit se.
blir inge mer nedladdning här för min del, det vågar jag fan inte haha.
sen har jag också tjatat på sandra att följa med mig ut på lördag! helvete, enda helgen jag är ledig typ! haha. även varit på björn.. era jävlar. jag ska lyckas! mhehe.
neeej nu ska jag lösa lite korsord och somna före 24 för en gångs skull. måste bli kvitt den här jävla sjukan som gör mig galen.
imorgon ska jag bjuda linn på lunch, hon har ju vattkoppor stackars syrran :( och sen får vi se! åker nog till hampis på kvällen och myser :) saknar dig här hjärtat!

YOU KNOW YOU LOVE ME

RSS 2.0