26:e november

5 saker jag älskar hos Lena:

* hon lagar världens bästa mat, det har hänt att jag har spytt efter en middag där. Bara för att jag har tryckt så mycket för att det är så gott!!!
* hon är världens snällaste och vill alltid ens bästa.
* hon är väldigt lätt att prata med, såväl roliga grejer som djupa grejer.
* direkt när jag är sjuk ringer jag Lena, hon vet alltid vad det är! Och så tar hon så bra hand om en när man är sjuk också! Hihi. Det gillar jag!
* hon är ju svinsnygg! Är så glad att hon och pappa har varit ihop i 17 (kanske är 18?) år nu!

Nu får ni fan se till att gifta er!!! Jag vill gå på bröllop igen:)

Här har ni världens bästa Lena!


23:e november

ALLTSÅ. Om ni bara visste hur sjukt bra han är! Jag har sagt det så många gånger förr till honom, men vart fan har han varit i hela mitt liv?! Såsåsåsåsåså glad så det finns inte!

Nu ska jag jobba färdigt, hade en väldigt skön dag idag 16-22. Sen kommer jag hem och då ska jag fan pussa honom ända tills jag får sår på läpparna. För exakt så fin är han!

Då vet ni det också!


22:a november

5 saker jag älskar hos min kära far:

* han är världens mest omtänksamma.
* han är sjukt rolig och kan alltid skämta om sig själv, det gillar jag!
* han kommer alltid med bra råd. Även om jag kanske inte förstår det just då så vet jag ändå att han NÄSTAN alltid har rätt ;)
* han är social, snäll och rolig med alla han träffar. Han är väldigt svår att ogilla!
* han är väldigt osjälvisk och sätter alltid oss barn före allt. Förutom travet kl 18 på lördagarna såklart ;) haha!

Han är världens bästa pappa helt enkelt!


18:e november

Jag vet att texten blev helt ihopskriven i förra inlägget! Men det var verkligen inte meningen :) orkar då inte heller ändra det nu.

Nu ska jag iaf jobba 7-13 och sen tar jag helg! Som det ser ut nu så blir det en handbollsfri helg också. Men det vet jag inte förrän senare idag. Såklart hade det varit kul att följa med, men jag börjar inte gråta om jag måste stanna hemma :)
Ser framemot en riktig myshelg i vilket fall som helst!
I eftermiddag åker jag till ida som är hemma i Luleå på besök i en vecka, vi ska laga middag och mysa bara.
Och sen får jag gå och sova med världens finaste kille! Vilken dag jag har att se framemot va!
Morgondagen kommer spenderas i sängen, LÄNGE. Jag har inte sovit på hela veckan känns det som haha.
Sen är ingenting annat planerat. Men det brukar ordna upp sig!
Om det blir match för mig så åker vi 06,30 från hildurs på söndag.

Så då vet ni det!
Ha en fin fredag då mina vänner:)


17:e november

idag är en sån dag som jag saknar mamma en massa massa massa.. tänker extra mycket på henne då. kanske har det med att göra att jag var in på gilla idag och skulle titta på vykort, och hittar en massa "världens bästa mamma", "grattis mamma på din dag" ja osv osv. det slog mig plötsligt att jag inte längre har mamma att skämma bort med en massa grejer. jag köpte alltid grejer till henne och hon verkligen HATADE det! jag fick aldrig bara köpa något åt henne, utan direkt om jag hade gjort det så var hon tvungen att föra över pengar. hon blev svinsur på mig om jag inte berättade vad det egentligen kostade. sist på mors dag så köpte jag en bok, och minns att vi sa att hon skulle läsa den så fort hon orkade med det. då hade hon haft feber i 3 månader. men vi trodde ju att den skulle försvinna och att allt skulle bli bra igen.. fan mamma. jag sa alltid att jag alltid har rätt. har alltid sagt att mamma ska leva tills hon var 120 och jag 99. att vi skulle sitta på samma äldredomshem och vara dementa och knäppa och skratta om en massa saker. förlåt lilla mamma.. om jag kunde så skulle jag göra så att allt det skulle hända. jag vill ju leva mitt liv med dig! jag vill att du ska vara med när allt händer mig. jag vill vara med när allt händer dig! jag vill att vi ska kunna skratta, gråta och svammla tillsammans som vi alltid gjorde. men nu blev det ju inte så. mitt liv har blivit ett helt annat liv utan henne. och jag måste försöka lära mig att leva med det.. hur lätt det nu ska vara. som nu mamma, när jag är såhär himla kär och töntig, så vill jag bara berätta allt för dig! visa alla gulliga sms, visa i sängen hur vi brukar sova, visa på handen hur han pussas (ja vi har gjort allt detta tidigare).. jag vill bara att du ska vara här med mig.. känns så sjukt konstigt att prata om dig till någon som aldrig ens har träffat dig. jag skulle kunna prata om dig i flera flera timmar.. men kort och gott, så är du som mig. du VAR precis som mig. JAG är precis som dig. och jag är så himla stolt och glad över att du är min mamma. jag hoppas någonstans att du kanske läser det här. du älskade när jag uppdaterade på bloggen :) jag älskar dig min bästa vän!! och jag saknar dig varje minut av varje dag.

10:e november


RSS 2.0