söndag

haha jag undrar om det är nån hata-jessicavecka eller kanske månad just nu?
och jaa, anonym. jag må vara f*t men jag kan ju iaf erkänna det ;)

helgen som gick då. i fredags åt jag och jolle middag här hemma hos pappa. himla mysigt! kullis och jessie kom också och åt. sen såg vi lets dance och sådär. just ja, jobbade också i fredags från 9-18!
somnade tidigt, sen jobb 10-18. dagen rullade på och sen snabbt hem och duscha osv. var på kansliet vid 20tiden. några ölspel senare var vi på ice. dock åkte jag hem kl 00. haha. men det var jäävligt roligt så länge det varade iaf! så tack tjejjor. ni är fan bäst.

hmm.. imorse vaknade jag kl 12, sen åkte vi till hildurs för att se herrarnas match. förlust.. igen.. men den här gången kämpade dom iaf! sen nu har jag nyss kommit hem. är svintrött och tänkte slå på och se nyaste oth och gossip. sen lite nip tuck kanske. middagen idag blir LASAGNE! mmmm. älskar lenas lasagne.
sen kommer jolle hit ikväll och myser :) bra det!

nej hejjssss

söndag, tjohoo

kan ju börja med att säga att vi vann matchen igår! ååh så härligt det var. så då var det prat om att gå ut, men emmy fick världens lårkaka och sandra hittade inte sitt kontokort. så vi sket i det! lika bra det. haha. så vi hängde hemma hos sandra/sofia istället några timmar innan jag fick skjuts hem av empan och sov. jobbat idag 10-18 och vet ni vad som gjorde mig så jävla glad? jag är ledig på söndag! woho. eller jag fixade med madde så jag jobbar lördag istället för söndag :D vi planerar nämligen att ha lagfest då ju! och jag längtar som fan! hehe.

förresten, alla ni som skriver så hemliga kommentarer till mig, kan ni inte ta och skriva namnet istället? haha. eller vågar ni inte? nej jag vet. jag kan vara rätt farlig.
tycker att det är rätt komiskt nämligen att någon tror sig känna joel bättre än vad jag gör. haha. så är därför väldigt nyfiken på vem det är!
nååja.

YOU KNOW YOU LOVE ME


RSS 2.0