mamma



min mamma är den bästa mamma man kan ha. hon är även den snyggaste och finaste och snällaste människan jag känner! hon är min idol..ville bara säga det..
vi kommer greja det här mamsen. jag älskar dig mest





jaha jag måste väl skriva nått om julen också. var himla trevligt att ha farfar och eva här. jag gillar dom så mycket..
julen var mysig som vanligt och att öppna julklapparna tog väl sisådär 3-4 timmar. vi öppnar nämligen alla paket en och en. men lisa och linn fick börja, annars hade det tagit hela natten! haha. sen var det vi 'vuxna'. lisa fick förresten guitar hero på wii så jag och jolle har nött det, lite iaf : )
ni är väl nyfikna på grejer jag fick, så här är lite av det jag kommer ihåg just nu:
- PENGAR
- hårtork
- mascara
- parfymen  'can can' av paris hilton. MMMM!
- nödvändiga grejer, såsom deo, hudlotion, sminkborttagning, ansiktscreme
- morgonrock
- PENGAR
- ett gulligt album av joel.. han satte in bilder på oss två i den och så skrev han gulliga små grejer under alla kort.världens bästa julklapp.
- plånbok
- presentkort på åhlens & h&m
- trosor och sockar

jaa, sen är det säkert en massa jag glömt! en underbar jul iaf. och tydligen har man varit väääldigt snäll :) tack min bästa familj för allt det fina jag fick!

sen var det juldagen. det var himla trevligt. vi var först hos rickard e och sen vidare till farmen då, precis som alla andra. men vi hade det riktigt kul! dock tappade jag bort både sandra och emmy, och kärran, så jag och joel fick gå runt ensamma hela kvällen. absolut itne så jag klagar. jag älskar att vara toffel med honom : )
sen så hade jag även feber på juldagen men det sket jag i. vafan. juldagen är tio gånger roligare än boden alive, så det är väl klart man måste gå.
var hemma i hampis vid 03-tiden och då hade hanna och hennes vän tagit fram fika. så då fikade vi och sen var det bara godnatt världen. just ja, joels föräldrar kom hem också, så vi surrade med dom ett tag. jag lyckades iaf se (hoppas jag?) väldigt städad ut, så det var ju bra!
sen så mådde jag så jäävla dåligt på annandagen. hade 2,5 graders feber och höll fan på att dö. jag var inte alls nå bakis, utan bara så jäävla sjuk. tack kärran för att du smittade mig förresten..........
sen skulle vi sova. men nej tji fick man, för då hostade jag istället hela natten och somnade inte förrän kring 7tiden på morgonen. kl 9 ringde klockan. skulle ju upp och jobba.
så kl 10 befann jag mig på rönkan. helvetes dag. vill inte ens tänka på det.
på kvällen igår så åt vi middag hos pappa jag och jolle, och sen spelade alla ett sällskapsspel som linn fick i julklapp 'med vilda gester' men jag orkade verkligen inte vara med.
sen tog vi oss ut till hampis iaf och tog det lungt. skulle somna tidigt, men pga hostan så somnade jag kanske vid 4-5-tiden. sen upp kl 9 igen för att åka och jobba. fick skjuts av christina in till jobbet, för joel hade redan åkt på kalottlägret.
kände mig ändå helt OK imorse när jag vaknade, men när jag väl var framme på jobbet kom febern tillbaka.
så så har det varit idag.
sen hem till pappa. fick ett jävligt jobbigt och sugigt besked som jag inte alls vill prata om. vill bara döda någon!!!! åååååh!!!!!!!!!!!!
åt lite middag och pratade lite med pappa och lena. spelade spel med linn, jullan, emira & lisa också.
sen tillbaka till hampis.

så nu ligger jag här. har inte varit i kontakt med internet på en vecka och det har varit jäävligt skönt. när jag ser folk som lagt upp bilder på julafton eller dagen efter känner jag bara, har dom inget liv? haha.
så viktigt är det inte för mig att visa alla andra att jag lever. det finns väl mobiltelefoner?
nej nu ska jag sluta klaga.
ska nog sova.

det här har varit en helvetes dag och jag önskar att den aldrig ens fanns.
punkt.

snaart jul!

åh vad skönt med jul. just nu befinner jag mig hos joel men ska snart åka hem. städning av mitt rum står på schemat idag. för imorgon kommer nämligen farfar & eva och då ska allt vara fiint. pappa och lena ska sova i mitt rum så jag ska sova på madrass i linns rum! det blir mysigt att sova med syrran! bara hon inte snarkar, haha. lär ju märkas..
men ska nog ändå bara sova hemma imorgon och på julafton. juldagen spenderas nog här efter farmen : )

annars då.. jaa. alla klappar är iaf inköpta. skönt.
i lördags var jag ju med carin på farmen och åt julbord. jag åt säkert 5 hårdbröds-mackor med skinka och grovkornig senap på. det är fan det godaste på hela julbordet! haha. och äggen såklart.. mmm. revbensspjäll.. mmmmm!
sen hämtade joel oss så då åkte vi in till ice.
just ja, showen på farmen var jäävligt bra! vi klappade konstant i 1 timme! så då måste det väl ha varit bra?
ice var helt okej. tappade dock bort både carin & annica när vi kom in, men man hittar alltid någon man känner. dansade som vanligt med björn, träffade även johanna tano! fan vad kul det var! svinlänge sen jag såg henne.
måste säga tack till alla som var med på farmen! hade svinroligt. och ett extra stort tack till min bästa bästa carin som bjöd med mig och tack även för alla vinglas! hihi.

ikväll så äre träning 20,45-22,30. en massa hemvändare skulle ta sig dit också så det blir säkert en massa skoj! sen efter det så ska kärran hämta mig och sen ska vi åka och köpa en massa gotta och sen åka till hennes pappa och ha övernattningspartaj eftersom hennes pappa inte är hemma. hehe. det blir kuul!

nu däremot, nu ska jag och jolle äta frukost. mm, det finns temackor som christina gjort och dom är to die for!

mysig kväll

ikväll är det mys som gäller.
men före det så var jag och emmy och tränade ju. fyfan vad jobbigt det var! helt sjukt. har så jääävla ont i benen (redan). vi körde ben och mage/rygg idag. det var jäävligt skönt efteråt ska jag tala om för er.
haha men fyfan vad ont jag kommer ha imorgon. lär ju kännas som fan på träningen!
nåja.

sen åkte jag hem och duschade och sen kom joel och hämtade mig. vi åkte och köpte gotta. chips och dip fick det bli idag. mmmm! så nu har vi tryckt i oss det och nu ligger jag SJÄLVKLART och ser titanic! ååh. finns det nån bättre film? helt sjukt vad fin den är..

har iaf suttit här emellanåt och kikat på nyårs/juldags-klänningar. även om det blir bojkott på nyår så vill man väl ändå vara fin? : )
den här funderar jag på



sen fick jag även min klänning idag som jag beställde. den satt riktigt fint faktiskt! men vet inte riktigt när jag kommer använda den! nåja : )



 neeej, nu ska jag fortsätta se titanic och pussa på hjärtat! iih.

och såå var det tisdag igen

idag har vi ingen träning. DOCK så ska jag och emmy och träna ikväll på wnet. känns skönt. sen igår efter träningen så åkte jag hem, duschade (tom håret!!), smorde in mig, tog på mig fintrosorna och GICK till hampis. pratade med sandra hela vägen så tiden gick jävligt fort. tog ändå bara 45 minuter. sen myste vi hela kvällen när jag äntligen kom fram : )

hade en jobbig natt inatt. vet inte varför men vaknade typ 5 gånger, bara sådär. fattar som inte.. och sen när jag bara tänkte kolla mobilen så hade halva sverige ringt! haha. så det var lika bra att kliva upp.
har fått gjort mycket idag.
- ringt till arbetsförmedlingen (dock inget svar, men skickade ett mail istället) om ett möte jag ska ha i januari med dom.
- ringt och bokat farmenbiljetterna till juldagen. så imorgon ska jolle hämta ut dom.
- blivit medlem på adecco.se och hållt på med mitt cv i en timme.
- skrivit en ansökan till vakansen

sen förra veckan så lämnade jag pappret till carina också. som hon ska fixa. så förhoppningsvis har hon hunnit göra det till på lördag när jag jobbar nästa gång.

jaa, en glad nyhet har jag också fått idag! carin ringde och frågade om jag hade lust att gå på farmen med henne på lördag. äta julbord och massa gotta och sen gå ut. självklart var jag på! hon hade 2 biljetter och ville bjuda mig. blev överlycklig : ) blir första julbordet för i år också! älskar julmat.. eller det mesta.  men iaf! ska bli svinkul.
dock så måste jag sluta vid 17tiden då (jobbar ju 10-18 på lördag) så att jag ska hinna göra mig iordning. för kl 18 skulle man vara där tydligen!
men jag pratade med marie idag och hon kunde ställa upp med att komma en timme innan hon egentligen skulle börja. så det var en himla tur det.

annars har det inte hunnit hända så mycket. funderar på om jag ska ta en promenad hem eller om jag ska åka bussen. funderar på att åka bussen till farmor och äta middag där. sen gå hem och byta om, sen träna och sen gå till hampis. då har jag ju fått en promenad idag iaf! joo. så får det nog bli.

snart närmar det sig juletider och alla mina kära vänner från göteborg kommer ju hem under jul! ååh. jag längtar!

förresten, funderar även starkt på att dissa nyår överhuvudtaget. nyår är så fruktansvärt överskattat så det är inte sant. isf så ska nog jag och joel bara äta gott hemma hos nån av oss och sen bara mysa på hela kvällen.
men vem vet? om man får nån otrooooligt rolig bjudning på nyår så kanske man drar sig dit! haha. kom med förslag! annars fetdissar jag det. nån mer som är på?

måndag

fan vad sjukt att det snart är jul. känner lite panik dock då jag har så många klappar kvar att köpa..... men men. sånt löser sig alltid.
helgen var himla trevlig. i lördags så åt jag och jolle middag här i hampis och sen åkte jag in till stan. närmare bestämt till anki och fia på förfest där emmy redan befann sig.
haha det var en jäävligt rolig kväll faktiskt! längesen jag hade så roligt ute på krogen! det hände en massa sjuka grejer.. typ såna grejer som brukar vara utspridda över 1 år, allt sånt hände på en och samma kväll! hahah..
nåja. jolle kom sen och hämtade oss i stan och sen somnade jag hiimla gott.
igår var en dag jag helst vill glömma............. haha. punkt.

men idag har jag varit duktig! jag vaknade vid halv tolv och sen har jag städat hela joels rum, hängt upp en massa kläder och tagit bort en massa disk osv osv. sen slängde jag även på en tvättmaskin, och nu hör jag att den är klar. så det ska jag fixa nu..
tänkte ladda ned nyaste desperate men det verkar inte ska komma nå mer förrän efter jul. sugigt.
har även börjat se 90210 nu. det nya ni vet.. hehe. så det ska jag nog sysselsätta mig med tills jag åker hem.

ska nog spela kort, eller kanske monopol med linn ikväll innan träningen! hehe.
hade inte så mycket mer att säga..
ännu en arbetslös vecka har börjat.. (dock jobbar jag faktiskt på lördag)

idag är ingen vanlig dag!

nej för det är idas födelsedag, hurra hurra hurraaa! (eller igår.. men ja. det var bara 50 minuter sen... hehe) så graattis gumman! hoppas din dag var underbar. jag saknar diiig!


HELVETESJÄVLAKUKFITTA. jag har skrivit förmodligen VÄRLDENS längsta inlägg. svinbra var det också.
SEN FÖRSVINNER DET BARA HELT PLÖTSLIGT?!??! blir så jävla arg. jag får lust att gråta.
men det är nog också för att jag håller på att försöka sluta snusa. är inne på min 3 dag utan nikotin nu och jag är jäävligt grinig ska ni veta.
eve flyttar imorgon, jag kommer sakna henne.
det blir nog ingen fest imorgon med min emmy för jag har fått 6 blåsor. varav endast en av dom befinner sig på läppen. resten på typ hakan?! så jävla äckligt. ser ut som ett äckligt jävla troll eller ja. uteliggare. ni får välja själv..
igår pratade jag 2 ½ timme med sandra i telefonen medans joel låg och sussade i bakgrunden! snart kommer hon hem och jag längtar. idag åt jag och jolle middag hos pappa med hela familjen. det är alltid lika mysigt. till jul kommer farfar och eva! jag saknar dom, så det ska bli så himla kul att dom kommer upp i jul :)

(sådär, det var en jävligt kort version av allt jag hade skrivit innan)

även fast jag ser ut som ett jävla härke med blåsorna, har en tofs mitt på skallen och mjukiskläder så kommer ändå joel och pussar på mig. jag älskar honom för det. jag älskar honom även för att han skickar sms 'fan vad du är söt' när vi sitter bredvid varandra i soffan. och jag absolut inte ser fager ut. men han menar det verkligen.. jag vet det.
och att bara känna så, att han älskar mig ens en gnutta lika mycket som jag älskar honom, det är det som gör mig så jävla lycklig! för varje gång jag ser honom så blir jag glad. ända ned i magen känner jag hur himla glad jag blir.
varje gång han kramar om mig.. pussar mig på pannan innan han åker iväg på morgonen. hur mycket jag saknar honom när jag inte ser honom på bara några timmar.
det mina vänner. det är kärlek.
vet på ett sätt att det alltid är dig jag velat ha. utan att själv veta om det..
aah vad blödig jag blev nu. men, well, är skönt att skriva ned sina känslor ibland. och förlåt alla singlar där ute. jag vet att ni kommer skriva nån töntig kommentar nu. men, både du & jag vet att det hela bottnar i avundsjuka. sooo.

nu ska jag gooosa ned mig i sängen och pussa med mina äckliga blåsor på det vackraste ansiktet jag vet i hela världen.



en gång fick jag ett sms av honom:
'everytime we meet i skip a heartbeat'.
hade aldrig kunnat säga det bättre själv... åååh! SÅÅÅ kär :)

tisdag

jaha vad har hänt.
helgen som gick var väldigt lugn. i fredags var vi här hemma hos jolle och såg 'på spåret' och drack vitvinsglögg med hans föräldrar. sen spydde jag innan jag skulle lägga mig. haha. det var fan lite sjukt. dock så mådde jag superbra efter. hann bli lite orolig att jag åkt på vinterkräksjukan och inte kunde jobba i lördags. men nej nej. det var ingen fara på taket.
så i lördags var jag på rönkan 09.50. det var rätt lugnt i början av dagen, men sen blev det lite mer folk. men det var bara roligt! och tiden gick väldigt snabbt vilket uppskattades!
fick ett sms av jolle under dagen också: 'jag ska nog festa ikväll. visst går det bra? :)'
nåå. söt. haha. så vi var hos pappa efter jag slutat jobba och åt middag, sen åkte han iväg till emil på fest och jag stannade hemma med familjen. såg stjärnor på is och började spela monopol med linn.
dock blev vi avbrutna i spelet för jag var tvungen att ringa emmy. ett samtal som skulle ta högst 5 minuter slutade i 40 minuter, haha. som vanligt!

somnade vid 24-tiden men vaknade igen vid 04 när joel kom från ice ice baby. klockan ringde kl 10 så då var det bara upp och äta frukost och sen iväg till samlingen.
matchen förlorades...... med 30-27. så jävla surt när vi har lett med typ som mest 7 bollar under hela matchen. ÅÅÅH VAD JAG ÄR LESS PÅ DETTA. nu måste vi fan vinna den 21:a när vi möter skellefteå. annars vettefan vad jag tar mig till.....
var jävligt förbannad efter matchen. åkte till pappa & duschade och sen åt vi middag där.
sen till hampis. jolle och fredrik pluggade medans jag pratade med sandra i telefonen i 3 ½ timme! haha.

igår så gjorde jag ingenting. vaknade svinsent. var så jävla skönt att sova ut.. sen kom joel hem vid 14, vi åt och sen åkte jag hem till pappa. satt hemma och inväntade träningen som skulle vara kl 21. men när vi väl kommer dit så märker vi att dom redan satt dit scenen + alla stolar som dom ska till idag. brolles konsert.. fan vad sugigt att vi inte visste om det. och så var vi för en gångs skull 2 målvakter och typ alla kom!
åhhhh...... nåja.
vi får se till att ha lika bra uppslutning imorgon.

för idag har vi ingen träning. vilket suger lite.. har ingen aning om vad jag ska göra idag..
på torsdag ska jag däremot jobba.
och imorgon är det träning.
funderar faktiskt på att gå ut i helgen. får väl se vad emmy säger ;)
eve flyttar på lördag. eller först åker hon till sthlm och sen till thailand den 15:e. fyfan vad avis jag är. sen kommer hon inte hem nått efter thailand utan då stannar dom i sthlm. trist att hon flyttar :(

jajaaaa.. har nyss sett nyaste gossip girl. nu är inte nästa avsnitt förrän den 5:e januari. vilket suger.
ska nog ta bussen hem nu snart och kanske äta middag hemma. sen ska jag nog tillbaka hit till hampis ikväll : )
och snart kommer sandra hem : )

torsdag

igår kände jag mig duktig. här har ni gårdagen i punkter.
- vaknade kl 9, åt frukost, tog bussen till stan.
- var på vårdcentralen kl 10.
- träffade joel en snabbis utanför skolan
- gick till mor, åt lunch och spelade kort.
- for till winternet med bästa emmy och sprang på löpbandet i 30 min + en massa mage (vilket resulterar i en fruktansvärd träningsvärk i magen idag.....)
- åt middag hemma, sen direkt iväg till samlingen.
- match mot kalix, förlust med 31-26.................... dock stod det faktiskt 26-25 när det var 5 min kvar. men då drar visst bitcharna på sig varsin 2 minuters-utvisning.....
- joel kom och hämtade mig, sen hem till hampis och vi somnade före 24 faktiskt!

idag då. idag vaknade jag kl 9 men gick inte upp ur sängen förrän vid 10. åt frukost och läste tidningen. kikade datorn, nehepp inget nytt på ams. laddade hem nyaste eli stone och samantha who och sen kom joel hem vid 12.
jag klädde på mig och for ut och sprang i 30 min!!! sakta springer jag så jag tar död på allt jävla fett jag har gått och dragit på mig. när jag kom tillbaka så var maten färdig, så då åt jag en hamburgare med FULLKORNSBRÖD och sallad på. lunch, check.
orkar dock inte duscha. vi har ju träning ikväll så gör det då istället.

har förresten också fått 3 dagars jobb den här månaden.
på lördag jobbar jag dag, 10-18, torsdag den 11/12 kväll, 16.30-23 och lördag den 20/12 dag, 10-18.
på rönkan alltså :D kommer fan bli roligt! jag gillade att jobba där, jag älskar stressen och människorna men det var arbetstiderna som tog död på mig.... tyvärr.
det blir bra. då har jag pengar till räkningarna i januari.

efter lunchen så spelade jag guitarhero medans joel låg och sov i soffan. kör faktiskt på medium nu men tycker att alla låtar på 1:an är jääävligt svåra! haha.. speciellt 'hit me with your best shot'..... nåja. det blir nog bra.
nu förflyttade vi oss till sängen och joel sover sött.
ska nog väcka honom snart..

ikväll är det ju som sagt träning, skönt! på söndag spelar vi mot sollefteå på boden arena kl 13:00. spännande! det finns inget annat än vinst nu alltså!
nej nu ska jag pussa på hjärtat lite så han vaknar.

hejråååå

just ja, pratade med emmy om parfymer och denna underbaring fick jag av joel i höstas! det var så gulligt.. han gömde lappar med ledtrådar lite överallt och så fick jag leta lapparna tills jag till slut hittade parfymen. typ som en skattjakt! haha.. ja det var himla gulligt iaf : ) och gott luktar den som bara den!


it's tuesday and i'm in love

jaha då var det tisdag. tisdag den andra december.
idag känner jag mig duktig..
vaknade 10,30 och ringde vårdcentralen (var tvungen att ringa mellan 10 och 11..). fixade en tid där imorgon kl 10.
sen klädde jag på mig och gjorde mig redo för att gå ut och springa lite, men tji fick jag när jag såg att det var -13 ute. det är fan för kallt. hade hoppats att det var iaf -7.  som igår.. men men. får vänta på bättre tider helt enkelt!

sen har jag gjort klart en julklapp till farmor & folke och farfar & eva. eller typ. får se om det duger.. hehe.
sen har jag även ätit frukost och sett nyaste gossip girl och chuck.
nu ska jag ta bussen in till stan, springa på apoteket en snabbis och sen till mamma och äta lax.
sen ska vi åka till kullis lägenhet som han fick i måndags. spännande.

sen blir det väl att se handbollen. emmy dissade mig och ville inte träna idag, eller hon hann inte och det ble tjorvigt haha. vi tar det imorgon istället ;)
sen åker jag hem med joel när han slutar träna!
det ser jag fram emot mest. vill krama honom hela tiden!

nej nu ska jag hinna med bussen!
vi hörs

RSS 2.0