Wish you were here

Då var det helg igen då. Och jag jobbar. Fre-lör 18-04 och sön 18-01....... Har hört att Boddan öppnar i helgen, och dom flesta jag känner (som då bor kvar här) ska göra något roligt. Men nej. Jag jobbar.

Nåja. Nu har jag nyss vaknat och snart blir det prommis igen. Men först gröt till frukost.
Ikväll kommer mamma & co hem, förmodligen som små negrer............
Så detta blir sista dagen jag är här. Eller ja. Tar hand om hundarna alltså.
Imorgon ska jag hit igen och titta på dom. Mamma alltså.

Nej nu måste jag skynda mig. Måste bara höra av mig till Carin om hur det är i Norge. Men det går snabbt!
Tidsoptimist som jag är......... : )
Förresten! Som jag sa skulle någon annan träna oss igår, och det blev jag som fick ett samtal av Gunni att hålla i träningen. Så vi var 5 pers, jag, mallan, eve, lollo & ange. Måste fan säga att jag är stolt över oss, vi tog hela träningen på allvar och körde oss heeelt slut! Kan knappt sitta på toaletten idag! haha.

Puss och kram i en lian

Note to myself: mån 21-22.30 (a), ons 19-20,30 (a), tors 18-19,30 (h)  


Då vare onsdag igen då..

Idag har jag hunnit göra en massa saker. Känns det som iaf..
Var ute och gick broarna runt, eller vafan det nu heter, och det tog fan 1 ½ timme av mitt liv, sedan till pappa för att hälsa på Linns kompis Agnes lilla hundvalp.. Ludde, 9 veckor. Fyfan vad söt. Jag ville bara äta upp honom!!!

Sen så har Ida varit på intervju idag, så jag håller min ena tumme på att hon får jobbet :D
Vill även gratta mina BB till deras nyfunna jobb. Ingen kommer sälja så bra som ni. hehe.
Sen åkte jag med pappa & co och åt på max.......
men det var lugnt. för vi hade träning ikväll. så 19.30 befann jag mig på boden arenan och tränade lite boll. Max och Kekke har tränat oss i några veckor nu, mycket fys har det blivit. Men det är skönt när det väl är över. Då kan man ju känna sig lite duktig!
Imorgon har vi också träning. Denna gång på Hildurs och med någon annan tränare. Vi vet inte vem ännu, men det lär vi ju märka.

Nu ska jag kika på ams lite om vad som finns. Nått nytt jobb måste jag väl ändå kunna hitta mig.

Imorgon blir det prommis igen. Har hållt oss 3 dagar i rad nu, och faaan att vi ska hålla det här nu. Jag ska fan inte gå och bli fet igen! mohahah.

sensommar.....

Sådär ja.. nu har det gått väldigt länge sedan jag skrev här. har verkligen inte orkat.. har som haft mycket bättre saker för mig än att sitta inne och skriva blogg i sommar :D
jag har då iaf hunnit jobba en massa i sommar, vara i göteborg i 10 dagar och hälsat på mina bästa, badat en massa på björknäs (massa och massa, jävla skitväder har det ju varit här hela jäävla sommaren!!!) och myst. Myst har jag gjort en massa denna sommar. Och mysigt har det varit. och mysigt ÄR det!

sen har även min bästa emmy och sandra flyttat också.. i söndags tog dom sitt pick och pack och drog även dom ned till göteborg.... happ. då var det bara jag kvar då. :(
och handbollen har dragit igång igen.. roligt roligt. får se hur allt löser sig nu bara. på söndag skulle det nämligen bestämmas.

tror bara att jag jobbar till mitten av september.. sen får det fan vara nog. letar jobb för fullt. det blir nog bra..
sen så har mor och familj åkt till turkiet igår, dom är borta en vecka och jag ska vara hundvakt här medans dom är borta.

ikväll blir det att festa till det lite. för en gångs skull är jag ju ledig!!!
så ringde bror (typ min enda vän jag har kvar här uppe....) och så ska jag med dom nånstans. sen antaligen tesää.

vi hörs!

RSS 2.0