och så tisdag

jaappp. igår så sprang jag faktiskt på löpbandet! förbannat jobbigt vare och svetten bara rann. nåja hellre det än att frysa utomhus! och ett löppass och ett styrkepass skulle vi ju göra innan träningen idag. CHECK AND CHECK!
sen på kvällen kom hanna och kärran förbi och vi såg en film '17 again'. hehe. ÅÅH han är fan snygg. älska highschool-filmer.

somnade vid 00 och sen vaknade jag kl 7 av klockan. måste som vara liite halvvaken ifall att dom skulle ringa mig. men telefonen var tyst och kl 10,30 klev jag upp. frukost på det och sen tog jag mig till mamma. mutade brorsan att köra mig till luleå så att jag skulle få köpa en jävla vinterjacka. känns ju SÅDÄR att lägga ut 1500 spänn på en jävla jacka. men men. om jag inte ska frysa i vinter så var man ju tvungen. skönt iaf. och fin är den!!
fick även med mig ett linne och en tröja från monki och 2 lampor till mamma.
kom tillbaka hit och åt middag, skinkpaaaj och broccoli. MUMMA.

nu inväntar jag bara träningen som sker om en timme och varar ända fram till 22. sen ska jag ungefär däcka i sängen. imorgon kanske det är jobb men annars vet jag inte.
på torsdag är jag utskriven iaf, ska nämligen till tandläkaren 07,40. sen direkt till pappa där lisa väntar på mig! blir en heldag med gullisen. vi ska på öppningen av gallerian och sen äta lunch på stan :)
myssi.

nej men nu ska jag börja bege mig hemåt och byta om.
blir en jävligt tråkig kväll ikväll när du är så klantig som glömmer laddaren. haha ;)

hööörs

helgen igen då!

i torsdag vann vi matchen, JÄVLIGT SKÖNT att vi spöade kalix kan jag ju tala om. nu äre bara ladda om till matchen på söndag. lillpiteå står för motståndet och det blir nog riktigt hårt! längtar som fan iaf.
nåja. sen kom kärringen och sov hos mig.

i fredags så vare bara upp o jobba 12,30-21,30 för att sedan trycka i mig chips tills jag började må illa när jag kom hem. höhö. somnade ändå före 00 och sen upp 07 i lördags.
jobbade först 8-12 och sen åt jag lite fiskpinnar och pottemos hos mamma för att sedan bege oss till luleå. arcus loppmarknad stod på schemat. bara skit fanns det så vi gav upp ganska snabbt. åkte förbi storheden en sväng. köpte en stickad, röd väst på myrorna och hittade en sorts byxdress (fast korta) på h&m.
gick även lös på apoteket och köpte på mig listerine, 3 tandborstar, panodil & tandkräm. hehe.

sen var det bara tillbaka till jobbet för att jobba 16,30-21,30. tiden gick snabbt som vanligt och sen kom kärringen som vanligt. vi såg en film, 'he's just not that into you'. haha den tar verkligen upp sanningen. om han inte hör av sig så vill han helt enkelt inte ha dig. så sant så.
nåja. vaknade imorse vid 12, fast den egentligen var 13 då. hehe. skönt. tog oss iväg på max för lite frukost och sen till handbollen där erika, emmy & lollo var.
sen åkte jag & kärran och handlade på coop för 900 kr. HÖR DU EMMY??! jag köpte en massa jävla bra grejer. så min kyl är faktiskt någorlunda full nu! om man tänker på att jag BARA brukar ha smör och kanske nått pålägg i kylen. så kände mig nöjd.

fick skjuts till wnet för lite kött av armarna. nu har jag ont som vanligt. sen var det söndagsstek hos farmor som stod på schemat. pappa & CO var också där. surrade och åt gomat och sen fick jag skjuts till mamma.
nu är jag alltså här hos mamma. tänkte testa det nya springbandet om jag får och det inte blir för sent. annars så blire imorgon.

meeen. imorgon är jag ledig iaf! och idag kommer hanna hem och stannar i en hel vecka :)
nuu ska jag dricka kaffe och mysa med mammisen.

PÖSS

20:e

nej imorse ringde dom faktiskt inte! så jag och kärringen klev upp kl 10, gick på coop och inhandlade lite frukost som vi sedan åt och sen såg vi ju såklart nyaste OTH. man blir fan aldrig besviken av den serien. den levererar gång på gång på gång på gång.. underbart!
sen skulle kärran jobba så jag tog mig till mamma för lite eftermiddagskaffe. morfar (?) kom förbi och pratade en stund. sjukt. säkert 4 år sedan jag träffade honom..

jaja. sen åt vi middag, KARINS GODA SOPPA heter den allt. väldigt god faktiskt. jag som inte brukar gilla soppor överhuvudtaget.
gjorde lite ärenden och var förbi allehandeln. eller vafan det nu heter.
finns väldigt fina grejer där faktiskt.. åååh. hittade en massa fina ljusstakar och grejer jag vill ha. nåja. LÖÖÖN på fredag. bara att stå ut.
juste, vi var och handlade lite gofika också som vi drack till kaffet sen. MMMM!! götta.
och sen iväg på träning då. 20-22. hatar verkligen den tiden. men träna bör man annars dör man!!

kom hem, har duschat och nu ligger jag i sängen. måste fan sova, som sagt så vet man aldrig om dom ringer. och då är det inte kul att vara dödstrött kan jag då lova er. iofs är det väl aldrig kul att vara dödstrött. men ja.

heipa

ännu en helg har gått

och jag har jobbat sen i fredags då.
sen i fredagskväll så gick jag förbi mamma efter jobbet och såg lite idol och åt lite gotta.
sen hem o sova bara. upp o jobba, sen vare lite fest. moa o carro var ju hemma, så man måste ju passa på! haha. helt OK kväll faktiskt. stod i mitt horoskop att man skulle hitta mig på dansgolvet. DÄR ÄR VI.
åt en pizza med sandra och sen traskade vi hemåt.
somnade dock inte förrän 05,30, haha.
så jo ajg var RÄTT så trött när klockan ringde 09,30 kan jag ju säga.
nåja. dagen rullade på och tillslut så var klockan 18 och jag fick äntligen gå hem.

kärran kom förbi och skulle hämta lite grejer och sen somnade jag som en jävla stock efter 19. fyfan. vaknade till vid 05 med 9 nya meddelanden (HEHE POPPIS) och 5 missade samtal. var pigg så kunde inte somna om förrän efter en halvtimme. lyckades dock tillslut och sen ringde klockan 07,15. upp o knega mellan 8-12. skönt pass.
sen till mamma för lite frukost/lunch och en massa kaffe.
vid 16 så befann jag mig hos pappa för att laga mat där. blev grillkorv med strips! mmm.
snackade lite skit med pappa o lena tills det var dags för wnet en sväng och kötta lite armar.
varje gång jag har tränat armar så orkar jag knappt sitta vid datorn haha. helt slut.
men det är rätt.

när jag kom hem har jag hunnit städa, plocka undan grejer, hängt in en massa i garderoben, dammsugit och gått ut med ungefär 6 påsar med sopor. OCH bokat tvättid. OCH duschat, klippt alla naglar & tagit bort nagellack. SÅJA. nu vet ni det också.

kärran kom för ett tag sen. vi tänkte se nyaste desperate & grey's och sen sova. man vet ju aldrig om dom ringer imorgonbitti.

puss så länge

torre

japp då äre torsdag! igår fick jag jobb mellan 16,30-21,30 så blev tyvärr ingen träning för mig :(
sen satt jag som vanligt på datorn ända tills det var dags för sängen.
upp imorse, vaknade av bemanningen som ville ringa och boka mig för måndag 8-12 och självklart tog jag på mig det!
så nu när alla andra börjar sin helg så börjar min arbetsvecka! imorgon 10,30-18, lördag och söndag 10-18 och så måndag då 8-12. nååja. som sagt, pengar är pengar ;) man ska ju vara glad att man får jobba!

nåja. efter jag vaknar så drog jag mig iväg till wnet och körde lite ben och mage+rygg. sköönt. sen tog jag mig till mamma och nu sitter jag här. väntar på raggmunkar som blir dagens middag :D mm, hoppas det är gott! är så sjukt längesen jag åt det, så detta blir spännande!
sen ska vi åka förbi läggan en sväng för att sätta upp lite tavlor o grejer som mamma fixat! hon är så söt som både har KÖPT och sytt mina nya gardiner!! puss på min lilla mami.
kommer säkert nå kort sen, håll utkik!! sen efter träningen ska jag och äta GOOOOfika hos sandra som fyller år idag!! PUSS PÅ DET.

nej nu ska jag duka och ladda för träning! WEEEHOOO!

dåå vare ny vecka igen då!

helgen bestod av en massa mys, GOmiddag hos pappa & lena och övernattning med kärran.
sen även match på söndagen! så jävla härligt med vinst så ni anar inte. det behövde vi tjejer!
nu äre kalix som väntar nästa gång, torsdag den 22:a! längtar så inihelvete.
ibland undrar jag vad jag skulle göra utan handbollen. förmodligen hade jag inte bott kvar här.. nej usch. just nu kan jag då inte tänka mig själv utan handboll. ÄLSKARE.

hm vad mer har hänt? har fått 4 dagars jobb den här veckan iaf. idag, fredag, lördag & söndag. och nu har jag räknat mina timmar och har fan 95 timmar den här månaden AV DET JAG VET. sen kommer dom ju förhoppningsvis att ringa en massa från bemanningen också. iih, skönt...
överlever ännu en månad alltså.

annars så kommer BÅDE moa & carro hem i helgen! åh så roligt det ska bli. vi har iaf planerat in en fest på lördag. får se om vi hinner me något mer!
och om typ en månad så kommer min lilla ida hem en sväng också. du vet att jag finns här för dig hjärtat!

emmy segar med bilderna från lagfesten så jag kan inte riktigt ge er dom ännu ;) haha.. vet att ni längtar ihjäl er.
nej nu ska jag se nyaste oth, desperate och gossip. helvete mycket att ta igen nu. nåja.
sen har jag träning 20-22 och sen kommer mamma hem från umeå ikväll också! så ska sova här hos mamma en natt till så jag får krama lite på henne.
































68 dagar.

.......

jahaja då var ännu en helg över.
har inte så mycket mer att säga än att lördagen var galen! galen. galen. galen. haha. MEN. kul hade vi då som fan!! haha.....

fredagen var ju lite mindre rolig eftersom vi förlorade. men men, bara ta nya tag och vinna nästa match istället! som sker på söndag mot sundsvall! hemma dessutom. och jag kan då lova er att det INTE kommer kosta 100 spänn ;) haha..

nej jag orkade egentligen inte skriva. tänkte bara lägga upp en låttext så att ni alla har nått att fundera över! mohaha..

I was doing just fine
'Til you messed with my mind
Why'd you have to be so perfect?
Now you're stuck in my head
I'm losing sleep over it
I don't know how to be objective

Having trouble staying focused
Can't pretend that I don't notice
How you make me feel inside


RSS 2.0