20:e februari

tjohhooo vi vann matchen med 4 bollar!! haha det var en så sjukt rolig match att titta på! jag & pappa levde oss in som fan (som vanligt..) och alexander och lena fick skämmas över oss ;) haha!
ganska ovanligt att se matchen från läktaren dock, men jag hann ju iaf dit! så det var ju perfekt.
helt sjukt att vi vann mot tabelltvåan Önnered!!! åh så glad man var resten av den kvällen :)
jag och alexander köpte med oss en SALLAD från max, haha. sen fick jag skjuts ut till carin när alle åkte vidare till nagy.
vi var dock inte framme i luleå förrän vid 21, så jag orkade bara vara en halvtimme med alla fulla människor innan jag kilade förbi till nagy och mötte upp alexander.
kände oss som pensionärer när vi bara längtade hem till sängen kl 22 en lördagkväll! haha..
så när vi kom hem somnade vi ganska så gott.
upp och jobbade igen i söndags, varit en ganska intensiv helg på jobbet faktiskt. både hunnit det ena och det andra.
när jag kom hem vid 17 så var det bara att börja skala potatisarna och fixa potatisgratängen med sjukt mycket vitlök! hehe.. och så fick alle fixa köttet och såsen sen när han kom strax efter 19.
vi hade köpt en massa gotta för att fira att jag var ledig då i 2 dagar framöver, men väl efter maten så orkade jag fan inget mer!! helt sjukt mätt.
men big brother fick jag då se! hehe.. men alexander vägrade, verkligen vägrade! så han satt och spelade bf i vardagsrummet medans jag glodde färdigt ;) underbart att ha tv i sovrummet!!!

big brother är verkligen ett sånt program som man hatar. man stör sig verkligen på alla och allt dom gör/säger, men ändå så måste man se det!! det är ju sjukt hur man håller på. tycker inte ens att det är bra. haha. men måste ändå se!
som nu tex, jag skyndar mig som fan för att hinna skriva färdigt innan det börjar kl 22! :p

idag vaknade vi redan kl 8, för alexander skulle egentligen iväg till skolan och träffa handledaren, men då blev mötet uppskjutet till kl 13. så vi gjorde frukost i sängen. ni kan aldrig gissa vad vi åt till frukost!! hahah som små barn är vi.. det blev iaf marängswiss!!! satan så gott det var.
sen myste vi på bara i sängen och glodde lite serier innan vi åkte och handlade färg för ÅTTAHUNDRA KRONOR.
men nu är byrån i sovrummet också målad! skönt att ha det gjort. tog väldigt länge dock.
men skönt efteråt!

och sen kom sandra hit efter jobbet och efter ett tag trillade även henke in. vi drack kaffe i vanlig ordning. haha typ det enda vi gör. och har tvn på mute så att vi kan prata/skrika om något viktigt vi pratar om.
för det är alltid helt sjukt viktiga grejer. juste!

jooo, men sen kom alle hem vid 16. henke och sandra åkte en stund efter det och vi åt middag.
har efter det hunnit gorma med mörkläggningsgardinen i sovrummet och måla det sista på byrån och sängborden.
känns alltid som att vi har tusen projekt på gång!
aldrig kan man bara vara ledig en dag utan att göra något, utan alltid är det nått!
haha det är väl bra iofs, man får ju aldrig tråkigt.
imorgon har jag då bara 2 saker att göra, SEMLOR och limma iordning lite ljusstakar. om ni har tur kanske ni får se hur dom blev sen. hehe.
har bjudit hit sandra och henke även imorgon, och så emmy & carin hann jag bjuda in på träningen också!
dom måste ju komma hit och trycka mina (förhoppningsvis) goda semlor!!
sist jag gjorde det tog det 4 timmar. vi får väl se hur det går imorgon.

har även hunnit förbi på träningen en sväng, och sen bara legat i soffan. våran underbara soffa!!
måste fan duscha ikväll. är alldeles för längesen ska jag då tala om för er.
och så har jag lovat att se the walking dead ikväll också.
seeen ska vi sova helt sjukt gott.
i våran underbar säng.
hehe.

godnatt säger jag då från den mysiga fiiiilten!!


här får ni lite bilder från sist!



16:e februari

puh vilken dag.
har hunnit dammsuga, dammtorka, skura, diska, tvätta och vika tvätt. plus att jag har bakat åt sandra och henke som var förbi i några timmar idag!
hann även förbi träningen en sväng, kan dock inte träna ännu pga halsen men ville kika förbi idag en stund iaf.
ooh, det kommer bli spännande på lördag!
är extra lycklig över att matchen är klockan 16,30, för då hinner jag se den! slutar nämligen strax före 17 så hinner se det mesta av matchen iaf :)

alexander var tvungen att åka och jobba natt inatt, åhhh så jävla tråkigt det är att sova utan honom :(
och imorgon börjar min jobbhelg, 7-17 fredag lördag och söndag.....
meeen sen är jag ledig i 2 dagar! underbaaart:)
plus att jag har gjort bort att städa och tvätta den här veckan, så nästa vecka blir det inte många knop gjorda :)
får hoppas att halsen är bättre till dess så jag kan börja träna igen! börjar vara sjukt tråkigt detta nu..

efter träningen så var carin & jessica här en sväng, har efter det hunnit färga håret och ögonbrynen och duschat. så nu ligger jag nerbäddad och ska ringa hjärtat och säga godnatt.
imorgon när jag slutat så åker vi till pappa och äter middag.
på lördag blir det ju att se matchen och sen har vi lagfest i luleå, både damlaget och herrlaget. meen, eftersom jag jobbar så skippar jag deet. tyvärr! men ska förbi på förfesten iaf, så man hinner surra litegrann :)
och på söndag står endast mys och god mat på schemat med alexander! han slutar dock inte förrän 19, men efter det så!

så nu vet ni vad jag gör i helgen!
godnatt!

15:e februari

Alla hjärtans dag igår! en helt underbar dag hade vi :)
började med att vi vaknade kl 10, serverade hjärtat frukost på sängen med rosor och presenter. sedan fick han ligga kvar i sängen och glo sina serier medans jag bakade små kladdkake-hjärtan som vi sedan åt med en massa grädde i sängen!! haha.
sen var jag tvungen att åka på någon intro om det nya dokumentationssystemet med jobbet, men var bara borta i 2 timmar.
då kom elin & alexander och hämtade mig så åkte vi till mammas grav på örnäset.
tände en massa ljus och lämnade en rosa ros. åh så jag saknar henne varje dag.. min bästa vän..
alexander och elin var tvugna att gå på toa så vi åkte till hans föräldrar ute på kronan och lånade toaletten och surrade på en stund.
och sen hade vi bokat bord på per och mickes, där det blev en 3-rätters middag.
skjutsade hem elin, och fick en ask med hjärtan av anders.
sen åkte alle iväg på jobbet en sväng, men kom hem ganska snabbt igen.
så kvällen slutade med en ryggmassage och handmassage tills jag slocknade för att det var så underbart! haha :)
världens bästa pojkvän!
tänkte på det, jag har aldrig i hela mitt liv gett någon frukost på sängen. jag har knappt brytt mig i alla hjärtans dag förut.
och enligt alexander så har han då känt samma sak! haha..
så det måste ju helt enkelt vara att vi aldrig nånsin känt såhär för någon förut? visst är det så? jag är då helt säker på att jag aldrig någonsin känt såhär i hela mitt liv, och alexander håller då med mig.
visst är det underbart när man är på samma plan? :)
jag längtar till att starta våra liv tillsammans!!!!!
nu är iaf alexander på skolan och jag är då bara hemma.. vaknade när han åkte vid 10.
tänkte slå igång 90210, gossip girl, one tree hill och the lying game innan jag ska iväg till jobbet.
men tror inte att jag hinner med alla nu! haha.. men jobbar bara 14-14.30 och sedan har jag en lucka till 16,50. roooligt.. nåja. hinner nog hem en sväng mellan iaf..
nej nu ska jag ta tag i dagen! kanske lite frukost på det här..
fan vad jag fryyyyyser förresten..
här får ni en härlig sommarbild!

12:e februari

oj nu har jag varit sådär tyst igen.. haha. har verkligen helt fullt upp! nu är vi iaf nästan färdiga med flytten! eller alla grejer som vi ska ha här inne i lägenheten är då iaf på plats :) och så var alexanders föräldrar så snälla så vi fick beställa ett soffbord och en lampa när dom var på ikea i fredags! så nu blir vardagsrummet snart färdigt :) idag har alexander varit sjukt duktig och skruvat ihop både bordet och lampan! så på tisdag när jag är ledig så ska jag njuta fullt ut av vårat fina hem :) imorgon kommer jag att ha jobbat 6 dagar i rad och sammanlagt 57 timmar. nu i helgen har jag jobbat delad tur, 7-12,30 och sen 15,30-21,30. var helt slut i huvudet både igår och idag när jag kom hem! fan vad jag ska sova på tisdag. det är då en sak som är säker! har dock varit väldigt roligt att jobba i helgen, för det var på monas schema jag var. eftersom hon var så snäll och bytte helg med mig förra helgen, så jobbade jag hennes helg nu i helgen! haha många helg i den meningen.. nåja. var himla kul med lite omväxling och träffa lite andra tanter och farbröder än dom 3 jag går till varje dag annars :) fast ska bli skönt att komma in i rutinerna igen nu imorgon då jag är på mitt gamla vanliga schema igen. annars har det väl inte alls hänt så mycket. har varit sjuk hela denna vecka, så har inte kunnat träna nu heller. ÅH vad jag blir tokig av min hals som aldrig verkar ge med sig!! helt underbart att tjejerna vann idag mot nacka, borta!! åhh så lätt det var att jobba efter ett sånt glädjebesked :)) känns som att vi har så sjukt mycket att göra nu för tiden att man aldrig hinner med något!! har inte umgåtts med en enda vän på flera veckor! eller ja, sandra träffade jag ju i början av veckan, men det var bara några timmar där mitt på dagen. hinner inte ens ringa någon! eller jag har helt klart blivit sämre med det. lovar att bättra mig! sånt där kan ge mig riktigt dåligt samvete! har bara verkligen inte haft tiden eller orken att ringa runt.. för när man väl kommer hem från jobb och från träningen så är man fan helt slut! då blir det bara kvällsfika och sängen. men nu på tisdag är jag som sagt ledig, och då har jag bokat in ett samtal med eve iaf :) hoppas bara Ingemar är snäll och sover så hon har tid att surra en stund :) och carin har kommit tillbaka till stan! och hon hade varit jätteduktig på matchen idag! iih så kul att ha henne hemma igen :)) nej nu har jag precis duschat, passade på att slänga in ett inlägg här medans alexander är i duschen. men nu orkar jag snart inte hålla ögonen öppna längre. eeeen daaaag kvaaaar......
här får ni lite bilder jag har hunnit ta sen sist.
oj såg nu att att hela texten blev väldigt ihoppressad haha.. ändrade redigerare och hips vips. nåja. ni får stå ut!



1:a februari

Sitter just nu på jobbet och har precis tryckt i mig lite lax och potatis. Väntar på att klockan ska slå 19,00 så jag kan gå till min tant. Började kl 12 idag och jobbar ända till 22. Inte det roligaste passet precis, men men. Längtar tills jag kommer hem och får mysa ner mig i sängen med Alexander och se en massa house ända tills vi somnar ;)

Måste även måla två hyllor ikväll, tavelhyllor som ska bli vita. :) för imorgon är jag ledig och då vill jag helst inte ha en massa saker att göra.
Har börjat träna i veckan också, har ju varit sjuk i två veckor men i måndags fick det vara nog! Saknade mina tjejer alldeles för mycket!
Och så igår på träningen sprang vi en massa och sen spelade vi i 35 minuter. Så jag är ju gaaaanska så öm i kroppen idag ska jag säga er! Men det är härligt ;) en riktig rivstart blev det då iaf, haha det går fan aldrig att säga att man ska "börja lugnt för jag har ju varit sjuk" för man håller det aldrig!

Nej nu sprang klockan iväg, vi får höras imorgon istället!


RSS 2.0