fanhelvetesjävlaskit

men helvetes vilken jävla skitmatch. jag blir fan bara förbannad när jag tänker på det!!! ÅÅH. vi förlorade alltså mot strömnäs, STRÖMNÄS med 36-18...... 18 mål?! och vafan hände med att vi släppte in 22 mål i första halvlek?! vi har aldrig spelat såhär jävla dåligt!! usch säger jag bara.
nåja, det är bara att ta nya tag på nästa match som spelas mot BBK den 6/11 kl 20.00 på hildurs. ska bli spännande med derby! hehe

i fredags så åkte jag och john till kalix, såg idol, myste och sov där tills i lördags. sen åkte vi hem på dagen och sen till pappa och åt middag.
efter middagen så åkte jag till emmy och spenderade lördagskvällen med mina favvotjejer emmy och åsa och såg en film och myste med ljus. som vi faktiskt kom ihåg att släcka! haha. emmyhjärtat, allt kommer lösa sig med du vet vad. jag vet vad du går igenom, så det är bara att prata på :) me love you long time you know!

kom hem från piteå vid 16,30 då åkte jag och john och käkade på chilichili, mmm! sen så for vi och kollade på lägenheten som min mamma och anders ska hyra! så dom ska flytta från huset och in till stan, ovanför arbförmedlingen faktiskt. så då har jag jättenära till min kära mamma och kan hälsa på henne när jag vill! det gör mig glad :) så den 1/12 så har dom förhoppningsvis fått börja flytta in.

fan jag har inte orkat duscha än. känner mig svinäcklig.. eller? njae, jag hade lätt kunnat gå och lägga mig utan att duscha. jag ska nog bara duscha för johns skull. haha.. jag är fan äcklig.

ÅÅH jag måste ha ett jobb snart. jag blir galen......

onsdag

är faktiskt en dag som jag har börjat gilla mer och mer! jag vet inte varför.. kanske är det för att vi inte har träning på onsdagar och jag bara kan ligga i sängen hela dagen om jag så vill! haha. men ändå så längtar jag till imorgon då det är träning igen. igår var det 2 tjejer och kikade på våran träning, 2st 86or från tumba som jag börja träna med oss. det blir kul att bli mer folk! + kul att ha konkurrens, eftersom den ena är linje!  

idag vaknade jag faktiskt rätt tidigt och farmor ringde och bjöd mig på palt. så jag gick dit och käka.
sen har jag fanimej inte gjort ett endaste skit.
väntar på att guldfisktanten ska ringa mig nästa vecka så förhoppningsvis har jag ett jobb snart.
fan vad tråkigt att inte kunna köpa nå julklappar.. jag älskar att köpa julklappar. och presenter! har inte ens haft råd att köpa födelsedagspresenter till emmy eller sandra! :( men ni ska få nå fint när jag får nått jävla jobb!! hatar boden.

idag är en sån dag jag är less på allt. är less på att ida aldrig får vara riktigt lycklig! det gör mig ont att hon mår dåligt när jag är så långt bort.. jag är less på att alltid vara ensam i denna jävla  lägenhet. jag är less på att jag är så jävla lat. jag är less för att jag inte kan ladda min mobil. jag är fan less på allt idag.

nu ska jag väl fortsätta att inte göra nått. som vanligt.. kanske se det nya desperate och greys. inte ens det har jag lust med.. då är de fan nåt fel. nej, denna onsdag är ingen bra onsdag ändå. kom jag fram till.

en stolt liten lagmamma är jag!

i helgen så har ju mina tjejer spelat jsm och dom vann alla matcherna! och jag är såå stolt :) fan att jag är för gammal för att få spela!! men nu ska dom iaf åka ner till sthlm på steg3 så då ska jag fan med!! det har jag bestämt! haha...

helgen har varit så jävla rolig! i fredags var jag i luleå hos eve, gick ut på cleo. jag har aldrig varit på cleo, men det var en jävligt bra kväll! lokalen var chill osvosv. var kul att träffa lite nytt folk!
i lördags var vi hos carin med en del av hennes lag typ, sen tecä. fan vad less jag är på tc. jag och eve bodde på dansgolvet hela kvällen, haha. sket i alla, knuffades och var allmänt jävla jobbiga och tog mest plats. som det ska vara! haha.

igår så kom eve hit när jag hade vaknat, efter 14,30 nångång...... och då gick vi till carin och sjöng ännu mer singstar. helvete så roligt det är! har varit hos carin idag också och sjungit i flera timmar. har alldeles ont i huvudet efter all sång!

ikväll är det äntligen träning! jag saknar mina tjejer. är så van att träffa dom varje dag nästan!
nu på söndag så spelar vi borta mot strömnäs tror jag är. ska bli spännande!

neej, nu ska jag byta om så jag för en gångskull är klar när sandra kommer hit ;)

idag är en dag mer än igår

har nyss varit på stauun med emmy och käkat på dagoberts. men det var bara jag som åt. emmy fick mina tomater.. för det är alldeles för nyttigt för mig. faktiskt.
idag är det träning.. 17.00-18.30. skönt med 1 ½ timme på hildurs! i helgen så spelar tjejerna steg 2 i jsm. jag kanske följer med dom och kikar.. om det finns plats i bilen,
annars blir det att se herrarna spela på lördag kl 15.

imorgon efter john har slutat jobbet så ska han bjuda mig på panelen. det ska bli mysigt. och gott! jag ska nog äta tills jag spyr.. sen blir det nog idol hos min kära mor. om jag nu inte tar mig till eve i luleå och festar med henne.. måste höra med henne idag vad hon tycker. annars så blir det att gå ut med carin och gänget på lördag i boden istället.

vi får se.

lite senare, lite äldre.

nu är klockan lite mer och jag har ju blivit några timmar äldre än förra gången jag skrev. och jag känner det verkligen!
åt mina mackor, har tittat på 6 avsnitt av gilmore girls. eller 5 kanske. men många. och jag har ont i nacken efter att ha legat i sängen hela dagen.. eller inte hela. men ja. fan vilken datanörd jag är.. har så mkt att göra om dagarna så jag till och med skriver blogg 2 gånger på en dag. måste vara nått rekord av nått slag. iaf för en jessica kullbrandt.

neej nu ska jag vidare.

BTW, JAG IDA OCH KÄRRAN HAR VÄRSTA PLANEN FÖR SLUTET AV NOVEMBER!!! AND I´M LOVING IT!! och ber till gudarna att jag ska hitta pengar nånstans!!!

and hey there delilah!

jadu idag är det onsdag. onsdag innebär ingen träning.... när jag vaknade idag så var jag och john och köpte toapapper. 24pack. john vågade inte bära den, så det fick jag göra. tvål. tvål köpte vi också.. och john köpte vax.
sen kom jag hem. satt framför datorn.. sen bestämde jag och carin att vi skulle ta en prommis i det fina vädret. här emellan hann jag också ringa till Guldfisken 2 ggr och söka efter den där jävla personalansvarige. men ingen tur där inte.. ska försöka igen nu snart. annars får jag väl ringa imorgon då.

så nu är jag hemkommen efter en trevlig prommis med carin, lova och loke.
ska nog käka lite rostade mackor som middag. det lät gott.

jag är hemma, hel och fräsch

eller så kanske det är det sista jag är? jag har så fruktansvärt ont i hela jävla kroppen! har ont på ställen jag inte ens visste att man kunde ha ont på? väldigt konstigt... och ONT! sen har jag inte orkat tvätta håret.. så jag sitter här. fortfarande med emmys fläta på skallen och håret luktar klister och svett. funderar på att tvätta det imorgon innan träningen. om jag orkar då.. får se imorgon.
nåja. i lördags, närmare bestämt kl 8 på morgonen så skulle bussen avgå från hildurs. jag vaknade kl 07.40. jag har ställt klockan på 06,50. alltså, jag försov mig. fan vad jobbigt.. eftersom sandra är en så himla snäll vän så väntade hon ändå på mig så vi började gå ner mot hildurs med svintunga väskor. då kör min pappa förbi och erbjuder skjuts! ja ibland måste man ha tur! så vi hann till samlingen. 07,58 var vi där, dock utan tandborste (som jag glömde i all hets).

spelade kl 17 mot härnösand och det var nog den bästa match vi nånsin spelat! vi var grymma i försvar och jag sprang så jag jävlar höll på att dö! haha. det var riktigt roligt!! dock förlorade vi med 22-18, men det gjorde absolut ingenting för vi var så jäävla bra! det stod 10-9 till dom i halvlek, så vi hade ju faktiskt kunnat vinna. men men. vi tar dom på hemmaplan!
hann träffa tobbe också, som bott i härnösand nu i flera år. men hann inte mer än att säga hej, men det var kul att se honom iaf! gamla handbollvänner är alltid roligt.
efter matchen åkte vi och käkade pizza, sen vidare i bussen mot umeå där vi sov på scandic! yeah. riktigt mysigt. man kan verkligen inte annat än att älska mitt lag?!

söndag klev vi upp sent, kl halv tio skulle vi vara i frukosten. MMM älska hotellfrukost. nog för att det var typ kaos där och allt var slut och det var kö till våfflorna som jag inte ens orkade stå i kö till. nååja. gott var det iaf. äggmackor har jag inte ätit på 100 år (eller sen jag bodde i göteborg då det var middag varje vardag).
vidare mot skellefteå där vi skulle spela mot just skellefteå.
vi vann med 27-16.... det var en skitmatch. vi har svårt att spela mot dåliga lag. inte för att skryta, men dom kan faktiskt knappt hålla i en handboll. nåja, vi vann iaf och for hem med 2 poäng till.
nästa helg möter vi malmberget borta. det ska bli spännande! vi har spelat jämnt med dom när vi spelade dm och en träningsmatch i år. så vi får nog kämpa lite extra den här gången för att åka hem med 2 poäng till. mer info finns på våran hemsida http://www.laget.se/hifdamlag
härnösand hade också skrivit roligt om oss om ni vill läsa det också!
http://www.svenskidrott.se/organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1023015&CatId=88937


kom hem, john hämtade mig och jag valde MAX som middag. MMMMM.. det var himmelskt. sen åkte vi till tobbe och josefin och såg en film. Hostel. har inte sett den tidigare. jag tyckte den var äcklig.
kom hem, såg gilmore (som jag längtat, haha), john spelade poker. sen såg vi finalen i poker nations cup och såklart så tog sverige hem segern med henriksson som sista spelare. det var kul för vi har följt cupen från början nästan!

sen somnade john så jag satte mig här. internet, underbara tidsfördriv! min mamma berättade idag att hon hade skaffat en blogg, så det var det första jag gjorde. gick och läste hennes blogg alltså. jag fick tårar i ögonen när jag läste, vilken poet hon är min mamma! ;)
utdrag från mammas blogg:
"Jessica ja, hon är ett kapitel för sej.Utan henne hade jag inte velat leva,hon är mitt största stöd i allt.Jag skulle inte klara mej utan våra dagliga samtal,hon har lika sjuk humor som jag, vi skrattar åt samma saker. Men vi gillar inte samma filmer, hon är helsåld på highschool filmer som hon tittar på hela dagarna. På en punkt till är vi olika; jag kan inte äta godis med olika färger samtidigt.När jag äter t.ex mintkulor så tar jag några i handen och innan jag stoppar de i munnen sorterar jag dem, måste börja äta den färg som det är minst av, hur sjukt är inte det???Sen så räknar jag bokstäver också, delar upp ord i lika stora delar, och går det inte med svenska ord så översätter jag till engelska istället och ibland går det bättre.Sen när jag höjer och sänker volymen på tv:n måste jag stanna på en jämn siffra.Nu törs jag inte skriva mer om mina fixa ideer för då blir jag nog förklarad sinnessjuk. Nej, nu ska jag ladda inför morgondagens prövningar,man ska va positiv som fan då går allting bra, som Magnus Uggla sa. Hej då!!!"

jag vet inte vad jag ska säga mer än att hon är bäst och att jag älskar henne som ingen nånsin kan älska någon. otrooooligt mycket alltså.  OCH JA MAMMA, DU VET ATT DU ÄR MIN BÄST BÄST BÄSTA VÄN! (hänvisar till kommentar från förra inlägget...) ;)

men nu ska jag nog också börja tänka på refrängen och lägga mig i sängen och gnoschla!
tack mina favvotjejer för en skitkul helg!!

jag kanske ska bli bättre.. (och passa på att vara blödig ibland..)

finns nog rätt mycket jag kan bli bättre på har jag kommit fram till. så idag har jag städat. lite iaf. sen var jag och carin ute och gick en prommis med lova och sen hem till carin och käkade. medans carin städade så satt jag och kollade igenom en massa jävla bilder från när vi var små, haha. jag och carin har ändå känt varandra sen vi var 4 år. och alltid gått i samma klass, förutom på gymnasiet då hon flyttade till gbg. vi är inte såna vänner som måste prata varje dag, det kan ibland gå flera veckor utan att vi pratar, och ibland har det tom gått flera månader. men när vi pratar efter så lång tid så känns det ändå som igår vi pratade. vi vet vart vi har varandra och förhoppningsvis kommer vi alltid vara vänner. jag tycker sånt är fint. vänner som följt med ända från början av sitt liv. emmy är också en sån vän. ända sedan vi var kring 7-8 år så har vi känt varandra. hon har alltid varit och kommer alltid vara som den lillasyster jag aldrig fick.
evelina är också en vän jag känt väldigt länge. ända sedan vi var 13 år, så vi har ändå kommit upp i 7 år :) jag har alltid roligt med eve och vi har alltid något svammel att prata om. likadant här, vi behöver inte prata med varandra varje dag för att veta vart vi har varandra. vi vet det ändå.
ida och kärran har jag "bara" känt i 4 år nu, även fast det känns som att vi känt varandra hela livet. och det ska alltid förbli så också. ida och jag har en sick connection. det sa liXom bara klick på en gång mellan oss ;) vi är väldigt lika på alla sätt, och det är nog därför jag gillar henne så mycket. + att hon nog förmodligen är den roligaste jag känner.
sen har vi ju självklart carro & moa som är mina nyblivna vänner, eller nyblivna nära vänner som jag känt några år men inte kommit riktigt nära förrän jag flyttade till gbg i våras.

det är dessa 7 människor som jag berättar allt för. det är dessa människor jag kan lita på till 110%. det är dessa människor som alltid ställer upp om man behöver dom. det är dessa människor som kan ringa en bara för att fråga hur man mår. det är dessa människor som bryr sig lite extra mycket och som alltid kommer ha en plats hos mig. det är dessa människor jag skulle göra allt för att få behålla resten av mitt liv.
sen har jag självklart en massa andra små söta vänner, johanna, sandra, åsa, björn. bara för att nämna några.

denna dagbok blev väl kanske inte så JÄVLA rolig (som alla andra mina inlägg brukar vara, eller vadå?!). men ibland behöver man också få vara lite blödig.

vänner är något jag prioriterar väldigt högt. dom finns alltid där, så ta vara på dom. så att dom fortsätter finnas där.
så tack ALLA mina vänner. inte bara ni här uppe. tack för att ni finns och gör mitt liv så mycket ljusare varje tråkig boden-dag.

här har ni dom!




och för att ej glömma: så har jag även världens bästa familj och världens bästa sambo.


jag önskar att det aldrig händer mig

igår var jag och john på begravning. johns morfar sune gick bort för en månad sen och nu var det dags för begravning. jag har bara varit på min gammelfarmors begravning och det var när jag var 9 år så detta var absolut väldigt annorlunda. summan av kardemumman blir att jag frånochmed nu hatar begravningar. och jag hoppas att det aldrig händer mig. jag vill aldrig mer gå på en begravning.
så igårkväll när jag kom hem så skrev jag ett sms till min mamma:
"jag ville bara säga att det är bäst för dig att du inte dör före mig! för då dödar jag dig igen!! jag hatar begravningar vet jag nu. Godnatt min bästa vän."
och mamma, som tror hon är smart, svarar:
"det är väl klart att jag dör före dig. jag är ju din mor. föräldrar ska dö före barnen. så är det bara! hoppas allt gått bra idag :P"
mitt svar blev:
"nej jag har bestämt att du ska bli 120 år och jag 99. Bra va? Jodå det har gått bra. hörs imorgon. john hälsar tillbaka. pusspuss"

hur som helst..  vila i frid Sune.

på lördag är det match igen. kl 12 mot Umeå, på hildurs. nästa helg spelar vi borta, först i härnösand och sedan i skeftå. så vi ska sova på hotell på lördag kväll innan vi beger oss upp igen mot skeftå :D

nu ska jag se en film tror jag. ÅÅH nu har äntligen mina serier börjat gå igen i USA. sett första desperate, greys och heroes! desperate tror jag blir grymt denna säsong!


livin la vida loocaaaa

eller? ja igår var det ju seriepremiär och vi VANN! med 23-19.. vi spelade riktigt bra stundtals. spec den sista kvarten! så vi tog hem segern :) match igen på lördag, kl 12.00 mot Umeå. Hildurs. (smygreklam)

så avtalet löd alltså; om vi vinner så har vi lagfest. och vi vann ju. och lagfesten bestod av mig själv, emmy, åsa, sandra och malin. sen kom även en outsider, kajsa. vi hade det sjuukt roligt hemma hos sandra.. längesen jag skrattat så mycket och så länge! haha. men tecää var väl ingen hit direkt. men men. bättre lycka nästa gång. eller nått.

idag var vi och kikade matchen BBK div1 spelade. dom vann dom också. så det var ju bra!
annars har jag inte alls gjort så mycket. mest bara slöat. typ.

söker jobb som en galning. jag gillar inte arbförm. han var otrevlig och jag vill aldrig mer dit. haha. som en 4åring. men men, det löser sig. det brukar allt göra.. "det lööser sig, det gör det alltid"... det kommer fixa sig till slut! osvosv.

nej nu börjar jag bli trött. ska nog sova.. japp det ska jag.

RSS 2.0