hej hallå

hm ja nu var det ett tag sen jag skrev.
det händer inte så mycket just nu.. förutom att det denna vecka är looov! vilket innebär att jag kan vara med jolle när jag vill : )
jobbsökandet går väl framåt. ska fixa det där från carina i veckan. hade helt glömt bort det faktiskt! sen ska jag ringa till arbetsförmedlingen och meddela hur mitt jobbsökande går. får hoppas att dom inte klagar alltför mycket.
sen ska jag även ta tag i att ringa lite nummer som jag fick av han på arbetsförmedlingen. men tänkte att jag ska göra det nästa vecka.
det löser sig. saker och ting löser sig alltid. man måste tänka positivt, eller hur?!

handbollen då, jaa.. vi har match nu på söndag mot sundsvall. spännande att möta ett helt nytt lag! dom verkar vara helt ok ändå om man tittar på deras senaste matcher. så vi får hoppas att vi spöar dom ;) kom och hejja vetja! en perfekt match att titta på när man är bakis (som INGEN i vårat lag ska vara......). kl 13 på hildurs är den iallafall.

hmm.. mer.. var ut i lördags faktiskt! har inte varit ut på en månad, så det var riktigt skoj faktiskt! jag och eve åkte till björn och sen kom även åsa & anki med c/o dit. sen vidare på boddan. träffade en massa folk jag inte sett på väldigt länge, så det var himla trevligt!
men nu blir det inte nå fest på länge. känner mig duktig. är dessutom så jävla jobbigt hela proceduren med nya kläder och blablabla.. nä. ett tag ska jag lägga det på hyllan igen. blir så mycket roligare då när man väl är ut igen! haha. nåja.

köpte även en ny jacka idag! 1500:- (om jag kommer ihåg rätt) på intersport för en (enlig mig) jäävligt snygg jacka. den är vit och innerfodret är rosa : ) jag bara älskar den.




nu hade jag tänkt krypa ner i sängen med jolle och mysa och somna gott som fan.

JAG ÄLSKAR LOV!


att ha tråkigt..

det var skönt med helg. men nu när veckan har börjat så känner jag paniken komma krypandes. jag måste börja leta jobb i veckan. imorgon tänkte jag faktiskt ringa till inre kraft. man vet aldrig. nån kanske söker nån som mig?
för jag börjar bli lite småtokig av att bara ligga hemma och glo på serier. nog för att det är skönt, men kanske inte alla 24 timmar av dygnet? haha. jolle, jag vet att du vill ha mitt liv ;)

nåja. annars då. jaaa.. träning ikväll. kl 21. jävligt sent och jävligt jobbigt att träna så sent. man hinner ju som slappna av och tänka 'yees, nu kan jag ligga här i soffan hela kvällen'. meen. nej. när det är som skönast så ska man slänga på sig träningskläderna och cykla till arenan.... nåja. tur att jag älskar träningarna då ;)
har förresten inköpt ett par nya shorts. vita och röda är dom. på rea också tom. det var kul. nog för att jag skulle på intersport för att använda en rabattkupong på en stayinplace. men jag hittade dom ingenstans så antar dom var slut eller nått. orkade inte ta mig för att fråga någon heller.

som sagt, helgen blev väldigt lugn. var på handboll igår, kroken herrar spelade mot lidingö. lidingö hade ett par jävligt snabba grabbar och vann med 32-22. kroken spelade uruselt den största delen av matchen. loja och okoncentrerade såg det ut som. skärpning!

har börjat tänka på matchen vi har på torsdag. hehe. mot lillpiteå. jag tror lillpiteå kommer slåss med sikeå om förstaplatsen i div II i år. sååå........ det blir nog spännande. nåja. det är alltid roligt att spela match, så vi får väl se till att göra det bästa av det :D det bästa vi kan iaf. då behöver man inte må dåligt efter matchen iallafall. om man vet att man kämpade. och det ska vi fanimej göra!!

kul också att lisa var och tränade i torsdags. hoppas linda kommer nu i veckan också :)

nu ska jag prata klart med carin och sen börja byta om.
det är fan sjukt att jag och carin har varit vänner sedan vi var typ 4-5 år.
att min kära vän skulle gå och bli proffs ( jaa, för mig är du proffs!!), det visste jag hela tiden ; )
stå på dig och ta för dig! du kan så mycket mer än vad du tror!

tipsiebipsy

kom på, en serie ni måste börja följa.
lipstick jungle.

oerhört bra.

helg

ikväll är det fredag. känns skönt.. har inte gjort mycket alls idag. eller inte tidigare iaf.. eller äh. jag vaknade vid 10, trött som fan. låg inne i min lilla boda och såg på greek. är helt fast. även fast jag kan störa mig rätt mycket på att det är jävligt töntigt men jag har som fastnat i det på nått konstigt vis. nåja.
vid 17-tiden så åkte jag, linn, lisa, julis & emira på dollarstore och köpte en massa massa gotta! hehe. det är ju faktiskt fredag. nämen vi köpte även lite duschcreme och såna grejer också.
sen hem och äta, pizzzzaaaaa. vi hade tävling hem, och även fast jag hade lisa på pakethållaren och en stor tung påse på cykelstyret så kom vi trea ;) haha.

efter vi ätit så var jag tvungen att vila mig efter maten. gammal som jag blivit. så jag och kullis gick ut i stugan och snackade massa skit. han är fan värre än oss, emmy och sandra, när det kommer till skitsnack! haha.
sen ringde linn (observera att hon var inne i huset) och sa att det var dags att spela monopol. så då gjorde vi det, jag, linn, jullan och emira. jag vann. som vanligt. när ska ni börja vinna tjejer? ;) haha.
sen gömde vi oss även för jullan, hhaha. såhär roligt som jag haft ikväll var längesen jag hade! och det tack vare min syster och hennes vänner ;) haha!
sen kikade vi i  deras skolkatalog och jag fick veta en massa skvaller! hehe.
men nu ligger jag här i min stuga alldeles ensam och tänkte slå igång ett till avsnitt av greek.
sen vettefan vad jag ska göra. typ sova?
det här blir en väldigt lugn helg och det är skönt.
för nästa vecka ska jag nämligen bege mig ut och söka jobb! att försöka går ju alltid, visst?

sen så saknar jag en massa idag.
alla brudarna där nere + min kära mamma.
även fast vi inte pratar varje dag längre så betyder det inte att jag inte älskar dig lika mycket. det hoppas jag du vet.. jag är stolt över dig som har fixat dig ett jobb :) du är min bästa mami och så kommer det alltid vara. PUSSSSS!



där har ni min snygga mamma och min lilla stuga som jag bor i här hos pappa. den är nyss klar och den är så fin så fin :)

RSS 2.0