29:e januari

så där ja! nu har vi precis ätit middag! mmm helt underbart gott! idag fick det bli entrecote med ugnsbakade potatisar, paprika, färska champinjoner och lök. och så pepparsås såklart! alexanders pepparsås är helt sjuuukt god! aldrig gillat en sås mer än vad jag gillar denna! hehe. nyheten var förresten, att igår så började jag och alexander att flytta in honom hos mig! så hela eftermiddagen, kvällen och halva natten gick åt till att flytta hit soffan, sängen och 2 sängbord! plus att vi åkte med min gamla säng till pappa, för den fick linn! hon blev nog ganska lycklig över att få en 160's säng bara sådär ;) och nu är det sååå fint här hos OSS! fast alla detaljer är inte färdiga ännu, men ändå! kommer bli väldigt mysigt här tillslut :)



har även hunnit fixa färdigt fotoväggen! eller ja, sätta in korten i ramarna. fast det hade behövt vara någon till ram också. så den blir proppfull :)
eftersom jag tog med photoboot så är bilderna spegelvända, haha så ni som vet hur det ser ut här inte blir förvirrade.
har varit ledig idag också, men alexander har jobbat hela dagen.
jag har hunnit tvätta, städa trapphuset, städa hemma, komma ikapp lite serier och poat på. älskar söndagar!! bara en massa mys och massa tända ljus.
har även hunnit planera nya gardiner till både köket och till sovrummet. börjar vara ganska less på mina rullgardiner eller vad man kallar dom.
men saknade fästen till gardinstängerna, så måste och fixa det snarast.
och imorgon så skulle alexander fixa ett väggfäste så att vi kan hänga upp hans tv i sovrummet :):):) haha det är nästan som en dröm!
att bara vara med min älskade alle är enbart det en enda stor dröm! :)
och så är vi på jakt efter ett nytt soffbord! helst vitt. eller iaf något som vi kan måla vitt!
men hittar inget.. så om ni har något tips så hör ni gärna av er tycker jag.

nej nu ska vi se våran nya serie som vi har börjat med, House. och mysa ihop oss i soffan såklart!
imorgon är det jobb igen, 7-17.
vi kanske hörs snart igen.

FÖRRESTEN! är helt lycklig över att jag ÄNTLIGEN har fått igång min diskmaskin! efter 6 månader så fungerar den äntligen :D:D
världens bästa uppfinning!!


puss på min fina sambo! ;)

28:e januari

Alltså. Jag har en jävla finne. En sån finne jag aldrig har haft. Den går inte att klämma. Den svider hela tiden. Den gör så ont att jag var tvungen att ta en Ipren nyss.

Så jag är ledsen till alla ni som ler just nu. Haha för nog vet jag att ni läser ;)
Men oroa er ej! Jag är ändå för lycklig för att ens orka ägna er en tanke :))
Och finnen är borta på måndag och då är allt återställt igen. Då är jag perfekt igen. Visst är det jobbigt va?


27:e januari



















kan ju vara helt sjukt hur mycket jag tycker om honom. och hur mycket jag tycker om denna sida! hehe. skulle kunna sitta hela kvällen och hitta fina bilder och fina ord.
men det ska jag inte! för nu ska vi mysa ner oss i soffan framför en film..
var en ganska jobbig dag idag på begravningen.. men det var framförallt väldigt vackert.
jag kommer sakna viveka.

förresten.
om ni tittar in imorgon kanske ni får veta en nyhet!!!!

the boy who..






det är min Alexander det : )

nu måste vi sova. imorgon är det begravning uppe i voullerim för viveka.
vila i frid kära du. och jag hoppas att du och mamma har det bra där uppe. <3

Bara för att jag är så kär!


10:e januari

Åh så underbart skönt det var att sova imorse ska jag då tala om för er!! Men jag känner mig ändå inte utvilad. Inte nånstans. Brukar ta 2 dagar efter jag jobbat några dagar tidigt och i många timmar innan jag känner mig som en människa igen.
Så imorgon hoppas vi på!
Har iofs ända till onsdag på mig, är ledig fram till onsdag kl 16 :D och innan dess måste vi hinna städa undan julen både hos mig och hos Alexander!

Annars så har vi nyss sett färdigt SoA, alla 4 säsonger. Man känner sig lite ledsen i hjärtat att det är slut nu! Haha helt sjukt vad en serie kan göra mot en!
Åkte iväg vid 19 till Boden med Linnea för handbollsträning. Kom tillbaka vid 22 och då hade hjärtat tänt ljus i hela lägenhet och myst till det i soffan! Dessutom så gjorde han kvällsfika åt mig och nu har han lovat mig den underbara handmassagen han brukar göra!
Ni hör ju vilken underbar, perfekt människa han är?! :)) wiwi så glad jag är!!
Nu är det dags att bädda ner sig, fan vilken mysmåndag. Hela livet är som ett enda stort mys nu för tiden! Och jag älskart. Nästan lika mycket som jag älskar honom!!

Om ni har tur så hörs vi om nån dag igen! Haha ni som ens orkar läsa! Puss på er!


7:e januari

godmorgon! Eller ja, för mig var det morgon redan kl 06 när alexander åkte till jobbet. Så lika bra att kliva upp då när jag ändå började kl 07. Idag mår jag ganska bra! Vi sov ändå nästan 7 timmar inatt. Igår var det värre! Fyfan så trött jag var! Ni vet, sådär trött när man bara vill spy. Så idag är jag glad att jag är mycket piggare :D haha igår åt vi middag halv tio! Hemmagjord potatisgratäng och kotletter med nån sorts sojasås. Sjukt gott så det var lätt värt väntan :) nu sitter jag på jobbet. Måste börja röra mig snart så ni får nöja er med ett kort inlägg! Kl 17 när jag slutar så åker jag direkt till pappa och alexander kommer när han slutar efter 6 nångång. Tacos blir vi bjudna på idag! Och så blir det tyvärr att sova tidigt ikväll med. För imorgon är det som sagt också jobb 7-17.. Men SEN är jag ledig i hela 2 dagar :D fan vad vi ska mysa då! Nej hörni nu måste jag kila! Hoppas ni har en bra helg :)

5:e januari

Ho ho på er! Här ekar det tomt. Blir lätt så när jag är utan iPhone nu. Haha. Men den kommer tillbaka snart, eller ja inte just DEN. Men en ny :) man blir lätt väldigt handikappad utan den!

Trettondagsafton idag iaf. Dagen började med att klockan väckte oss 10,30. Vi hade nämligen planerat värsta golunchen idag! Så vi tinade kyckling i 40 minuter!!!! Haha. Sen tryckte vi i cantadou och virade bacon runt. Och så klyftpotatis till det! Sjukt gott blev det! Var fortfarande mätt när jag kom till samlingen! Haha.
Vi hade match idag, mot Guif. Det slutade med att vi förlorade. Börjar vara alldeles för många förluster i bagaget nu alltså. Meen. Vi tar dom nästa helg istället!
Var kul att få vara med iaf! Var hundra år sen jag kunde vara med på en match eftersom jag jobbar varannan helg.

Iaf. Nu ikväll har vi gjort chili con carne med vitlöksbröd till! Haha jag är så sjukt mätt så jag spyr fan snart!!
Och så har vi myst skeden i soffan medans SoA har varit på tvn.
En helt perfekt kväll! Har väldigt många perfekta dagar och kvällar med min älskling. Trodde aldrig i hela mitt liv att man kunde vara såhär kär :))
Han är verkligen den mest perfekta människan som finns på denna jord! I mina ögon:) och han säger alltid saker som gör mig så himla glad. Ni vet, sådär glad som man bara blir av en speciell person! Och honom har jag hittat!! Min speciella person.
Jag känner mig så himla trygg med honom! Världens bästa känsla.

Nu ska vi äntligen få sova! Alexander säger att jag är den tröttaste människan han någonsin träffat haha. Älskar att sova! Måste dessutom ladda upp för en lååång jobbhelg. 7-17 i 3 dagar framåt nu..

Hej så länge!


2:a januari

ja men hej på er! Nu har ju både jul och nyår hunnit vara. Julen spenderades först på jobbet mellan 7-17 och sen hos pappa med hela familjen:) hann pussas lite med alexander också under lunchen. Tur var väl det! Hade en underbar jul hos pappa och lena iaf:) god mat och superfina presenter och trevligt sällskap! Alexander kom när dom hade firat färdigt vid 21, och vi hade väl öppnat färdigt klapparna vid 23. Bara hem och sova sen! Och så jobbade jag på söndagen också.. Sen var det såklart lite fest hos moa innan vi åkte till farmen. Hade väldigt kul :) och så kom alexander och hämtade mig så åkte vi till luleå och surrade och pussades ända till kl 07 haha.. Nyår var väldigt bra det med! Först åt jag och hjärtat middag hos pappa och lena, helt sjukt gott var det! Oxfilé ska vi äta en gång i månaden bestämde vi! :) sen tog vi oss till tuppvägen där göteborgarna och dom flesta befann sig. Sen blev vi trötta och tog taxi hem vid 03. Igår slöade vi verkligen hela dagen! Telefonförbud hade vi också. Bara en massa mys och SoA :) perfekt söndag! Och så idag klev vi upp 6.30, jag till jobbet och alexander till skolan. Fan vad jag längtar till mars då vi äntligen bor ihop :) meen nu ska jag snart tillbaka till jobbet, nu har ni fått en liten uppdatering!

RSS 2.0