19:e oktober

Såå, igår slutade jag 13. Hann äta lunch hos farmor, och hann även med att träffa eve, gustav och fina lilla Ingemar! Missade Ingemars dop i lördags eftersom jag var tvungen att jobba. Men nu hann jag iaf träffa dom en snabbis innan dom åkte tillbaka till Stockholm igen. :) önskar dom bodde närmare!

Och så hann jag även vara med Elin på stan en stund, inhandlade lite nödvändiga grejer som halsduk och bh:ar. Fan jag som hatar att använda det! Haha. Men man måste väl sägs det ju.
Sov i 1 timme innan det var dags för träning. Var verkligen helt slut igår på träningen! Benen ville typ inte bära. Aha. Det var en rolig träning :D

Och så kom jag hem, helt glad att jag skulle svara på ett mail, och så funkar inte mitt internet hemma! Åhhh så störigt det var. Kunde därmed inte se mina serier heller. Så satt och glodde lite sex and the city på tvn innan jag gick och la mig.

Och så idag är det min kväll på jobbet. Fast just denna vecka jobbar jag 11-22 istället för 15,30-22. Fast dagen har hittills gått väldigt snabbt! Så vi får väl hoppas att kvällen går i samma tempo.

Shit vad stressig den här veckan känns!! Måste tvätta och få med mig väskan från hildurs också. Måste hinna packa inför helgen. Måste även handla, mitt kylskåp ekar tomt. Och här emellan ska jag imorgon jobba 7-17, träna 18-20, jobba 7-11 och åka från Boden 12,45 på fredag! Haha blir intressant att se om jag hinner med allt.

Nej men nu ska jag ta 5:e koppen kaffe för idag. Man måste ju hålla sig pigg!!


17:e oktober


17:e oktober

Idag har varit en väldigt skön dag! Vaknade kl 11, gick en timmes promenad med pojkarna i det fiiina vädret, åt lunch hos farmor och har till och med hunnit med att färga ögonbrynen! Och blivit bjuden på Max av pappa :):) GOTT!!

Nu ska jag börja göra mig färdig för intervaller på winternet innan det är dags för handbollsträning 19,45. Och sen är det bara att sova för imorgon börjar jag kl 7!

Fan vad wordfeud är beroendeframkallande!! Skaffa det inte om ni inte redan har det.


16:e oktober

Åh så bra serie! Den måste jag börja se :D


16:e oktober

Jobbet idag gick väldigt fort faktiskt! Och mina tjejer spelade lika, 27-27 mot Helsingborg. Hade tydligen varit en väldigt spännande match! Såå surt att jag inte kunde vara med, och surt att jag inte ens hann se lite av den :(

Har hunnit på winternet efter jobbet faktiskt. Och äta middag. Nu sitter jag med färg i håret. Såg förjävlig ut så det behövdes verkligen!
Just ja, haha har badat hundarna också! Dom gillar det verkligen inte ska jag då tala om :p

Men nu är det dags att skölja ur! Och kanske ta lite kvällsmål! Mmm!
Imorgon är jag ledig och det enda jag planerat är att sova. Satan så skönt.


15:e oktober

Haha helt sjukt att det äntligen fungerade att uppdatera!! Har testat varje dag sen den 10:e, men icket.

Aja, ni har ändå inte missat så mycket roligt som hänt i mitt liv. Jobba, träna, sova, äta. Är väl ungefär det jag hinner med.
Plus helt sjukt mycket mail! Haha.

I helgen är det min jobbhelg, så 7-17 stod på schemat både idag och så samma imorgon. Missade därmed både dagens träning och morgondagens match! Meen. Det kan inte hjälpas.
Bortamatcher nästa helg däremot, så taggar inför det!
Och glöm nu inte hålla tummarna imorgon!!

Nu måste jag fan sova.
Om ni har tur kanske appen fungerar imorgon med!!
Här får ni en bild från supervarmaveckan i juni som jag brukar kalla den! Haha. Fan vad jag fryser hela tiden!!


10:e oktober

Den här appen fungerar dååligt. Haha jag har försökt ladda upp ett inlägg sen i lördags men nu har jag gett upp och testar det här istället.
I fredags var vi iaf hos Linnea som hade fyllt 20 och åt en massa gofika:)

I lördags var det jobb 7,30-18, och när jag kom hem slängde jag mig i soffan med ett glas vin. Det tyckte jag verkligen att jag förtjänade! Sandra o Henke kom förbi hos pappa och vi slötittade tv och snackade en massa skit. När kl blev 22 så höll vi alla 3 på att dö av trötthet så då åkte dom hem och jag gick och la mig.
Igår då så var jag leeedig :) vaknade kl 10 redan, åt american pancakes som Lena gjorde och myste på med kaffe.
Vid 14 åkte jag och emmy och körde intervaller på winternet! Skönt att göra bort träningen på dagen.

Och så igår hade jag lovar bostadsrättsföreningen att jag skulle hänga upp gardiner i båda trapphusen, så det tog väl typ 1,5 timme innan jag hade fattat vilka som skulle vara vart. Haha.. Hann även se lite serier igår som jag missat i veckan innan jag somnade vid 00.

Och så idag, jobbar jag 7-17. Hade även tänkt hinna med intervaller innan träningen, så det är vad jag gör idag. Och så är man hemma vid 21,30 och då är det bara att sova igen! Haha. Roligt liv det låter som att jag har..

Neej nu ska jag jobba vidare! Nästa inlägg blir det nog lite bilder från helgen om ni har tur!

Ps. Vi har kommit igång med BHIF-bloggen nu igen! Så kika in där vettja http://www.bhiff.blogg.se


7:e oktober

Exakt så trött som jag ser ut är jag..
Jajja, jobba jobba jobba!
På söndag ska jag då sova :) haha..


6:e oktober

Satan så trött jag är. Sov hos farmor på lunchen också men det hjälpte föga.
Hade mycket linjeträning idag på handbollspasset, så det uppskattas :D

Nu måste jag sova. Imorgon är det 7-17 på schemat igen, ska hinna äta middag hos pappa och 18,45 åker vi till Luleå för att fira Linnea 20 år! Tjohoo!
Inte sånt firande som ni kanske tror, haha. Det blir fika och idoltittande och massa mys!!

Godnatt då!


6:e oktober

Jobbade 14-22 igår, och idag är det 7-17 som gäller. Har just nu en liten paus så passar på att uppdatera er ;) haha..

En konstig grej som jag har börjat göra sedan mamma gick bort är att läsa ALLA dödsannonser. Eller jag läser mest bara dikterna som folk har valt till dödsannonsen.. Jag kommer ihåg att det var ett jävla liv när vi skulle välja vilken vi skulle ha på mammas annons. Men tillslut kom vi överrens och den var jättefin.
Men iaf, alltid när jag läser dom nu för tiden så blir jag ALLTID tårögd. Och vissa är så himla fina så dom brukar jag ta kort på. Är inte det ganska sjukt? Men det finns så många som jag tycker passar så bra in på mamma och hur hon var så jag vill komma ihåg just dom texterna. Inte för att jag tittar på dom speciellt ofta.. Men ibland. När jag har haft en tyngre dag så brukar jag läsa dom. Jag blir självklart ganska ledsen när jag gör det, men det känns så himla fint. Så fina ord som värmer. Som får mig att tänka på mamma lite extra mycket.
Låter så sjukt nu när jag skriver det här.

Aja. Nu ska jag jobba färdigt för idag och så direkt när jag slutar så åker jag till pappa och äter lite middag innan det är dags för träning 18,15. Så då vet ni vad jag gör!


5:e oktober

Idag är det 6 månader sedan min underbara mamma gick bort.
Så idag skickar jag tusen pussar och kramar till himlen åt henne.

Jag saknar dig, älskade älskade mamma..
Och jag älskar dig!!


4:e oktober

Alltså!! Helt sjukt vad ont jag har i benen!!!! Vi körde ju ben och intervaller igår innan träningen, sen hade vi typ handbollsfys på träningen direkt efter, och så körde vi intervaller idag och mage/rygg och så bara en massa försvar på träningen sen direkt efter!!
Så mina ben grååååter ungefär just nu.
Har typ inte kunnat träna nå ben på hela sommaren för att det har gjort för ont i knäet haha så man märker att jag är gaaanska mkt efter där.
Jaja bara kötta vidare!
Sjukt rolig träning, behöver verkligen träna på försvarsdelen!!

Har även hunnit med att äta american pancakes med Sandra och Henke tidigare idag. SÅ gott så jag mår fortfarande illa av allt mjöl och socker och skit! Haha. Tröck även en bulla för att fira bullens dag såklart!!! Som ni märker går min diet inte såååå bra just nu! Men äh, en fuskardag hit eller dit ;)

Åkte till pappa direkt efter träningen och har hunnit surra lite med dom, och spelat kort med Linn.
Äntligen ligger man nerbäddad, mmm. Undra varför man älskar att sova så mycket?!

Natti!


4:e oktober

Godmorgon!!

Är stolt över mig själv att jag redan är uppe! Haha det tillhör inte det vanliga när jag är ledig nämligen..
Inväntar Sandra så vi kan äta frukost och dricka kaffe. Mmm!

Spinningen var fullbokat så det sket sig ju. Istället blir det intervaller och styrke på wnet innan träningen.
Så då vet ni det också!

Nu håller jag på att hungra ihjäl!
Haajdåå


3:e oktober

Sådärja då är man tillbaka i sin egen säng. Men bara för en natt! För imorgon åker jag till pappa igen och sover:)
Så sjukt mycket roligare att vara där! Speciellt om jag är ledig. Är så jävla tråkigt att sitta hemma själv i en tom lägenhet hela kvällarna och dagarna! Haha.. Är så skönt att ha folk omkring sig:)

Har varit ledig idag faktiskt! Inte gjort så mycket alls egentligen. Vaknade vid 10, såg Oprah och grät, gjorde middag till hela familjen (väldigt avancerat med fiskpinnar och mos;) ), körde ben på wnet med emmy o annica och så tillsist handbollsträning!
Har bara legat i soffan sen jag kom hem, och nu är det dags att sova!

Imorgon kommer Sandra vid 10, och så är det dags för spinning på step in kl 18,15! Haha första gången man är in på step in på typ fyra år.. Men är så bekväm på wnet så har bara blivit så:)
Men imorgon då!! Haha håll era tummar hårt att jag inte kommer spy.

Godnatt!


2:a oktober

Vi vann matchen med 32-24!! Så sjukt jävla bra vi ääär!!!
Det här blir en spännande säsong ;)

Åt middag hos pappa och hann dricka lite kaffe innan Emmy hämtade upp mig. Så nu är jag, emmy och pilla hos elin i hennes nya lägga och myser framför tvn.
Men måste åka hem snart för jag soooomnar fan snart. Helt sjukt trött!!

Meen har lovat Linn att spela kort med henne ikväll så det måste jag ju också hinna med. Hehe.
Sov så gott sen!!


2:a oktober

Jobbar 7-13 idag som sagt, inte så kul i detta väder ska jag tala om för er!

Men nu är det fokusering på matchen!!
Nu kör vi tjejer!!!


1:a oktober

Haha helt sjukt, jag ligger redan i sängen nu och ska sova. Kan inte ens komma ihåg sist det hände såhär tidigt.
Ganska trött efter en helspäckad dag!

Började med att klockan ringde 06, jobbade 7-09 och så hann jag på träningen mellan 9-10,30 och så jobb igen 11-13.
Tillbaka hem till pappa för att grilla korv vid uteplatsen på gården och mysa i solen med hundarna. Sjukt fint väder idag!
Och så goood middag, efterrätt och kaffe. Såg Luleås match på tv och började se nyaste pirates innan jag tillslut blev för trött!!

Imorgon står jobb 7-13 på schemat och så direkt till hildurs för att sedan samlas 13,45.
Matchstart kl 15,15 mot Rimbo!
Taggad till tusen så somnar jag fan nu.

Vi hörs säkeeeeert imorgon mina kära läsare


1:a oktober

Måste bara skriva en rad om ett par personer som jag känner.

Mitt i allt det svåra och jobbiga så finns ni alltid där. I mitten av allt. Varje gång jag vill gråta så är eran axel alltid så nära mig. Varje gång jag vill prata om det så finns ni alltid där.
Varje gång jag inte vill sova själv så får jag alltid sova hos er.
Varje gång jag behöver något så ger ni mig det. Vilken tid på dygnet det än är. Varje gång jag är glad så är ni alltid glad med mig. Ni finns alltid där. Utan några frågor. Utan att tvinga mig att prata om saker. Bara finnas där.
Jag kan inte med ord beskriva hur himla mycket ni betyder för mig.
Är så himla glad att ni finns i mitt liv. Är så himla glad att vi har världens bästa relation.

Världens bästa Pappa och världens bästa Lena!!!
Jag kanske inte säger det så ofta som jag borde, men tack för allt ni gör för mig! Jag älskar er så otroligt mycket. Så glöm inte det :)


RSS 2.0