Välkommen tillbaka!

Oj oj vad ni ska ha varit oroliga att jag har hunnit skriva en massa hemliga saker medans ni inte kunnat snoka i min blogg! mohaha. Men nu är jag tillbaka. Mest bara för att jag har svintråkigt och tänkte att jag skulle passa på att fixa ett inlägg här.
Här ligger/sitter jag just nu iallafall,


ute på gården hos pappa, på en tjock och skön stolmadrass (?) och lapar sol. Bestämde mig för att hämta ut datorn så jag kan underhålla er denna härliga dag! Pappa, Lena, Linn & Lisa åkte imorse till Sundsvall och jag har hela huset för mig själv! FF SOM FAAN! Meen. Då jobbar jag ju i helgen. Idag börjar jag 18 och är väl hemma kring 04. Likadant imorgon. Och söndag 18-24. Japp, på söndag (1:a juni) börjar vi har öppet till 24 på söndagar och vardagar. Dock så börjar man då en halvtimme senare när man jobbar på vardagarna, kl 17 alltså. Så det ska bli skönt att man kan vara ute hela dagarna innan man börjar jobba. Måste ju fan jobba på brännan, speciellt när mina 2 närmsta vänner ser ut som negrer efter deras besök i Cypern!!!! Fyfaaan.....

Jag har en jobbig jobbvecka framför mig. Jobbar som sagt fre, lör sön. Sedan mån, ledig tisdag (NÄR JAG FÖRÖVRIGT FYLLER ÅR), jobb ons, tors (kväll), fre lör (natt), och söndag kväll. Men SEN, sen är jag fan ledig mån, jobbar bara tis ons och tor. Och sen ledig fre lör sön!! Och veckan efter det jobbar jag dagtid, och sen ledig fre lör sön igen, när det är midsommar!! Okej. Ni fattade förmodligen ingenting av det där, men jag kunde inte bry mig mer.

Nu väntar jag på att få besök här på gräsmattan. Ligga och sola med lite halsont har väl aldrig dödat någon. Vad jag vet?
Inatt blir det bara raka vägen hem och sova, för imorgon är det dags för bal för mina kära vänner. Dock inte Sandra. Men Emmy och Åsa. Dom kommer vara snyggast på hela stället.
Har sett till att få låna Johns kamera också, så det blir superbra.

Igår såg jag förövrigt världens hemskaste film. Fy IN I hela helvete vad jag grät. Det var nästan mer gråt till denna än till Dagboken. OCH DÅ, då är det fan mycket gråt. Åhh. Får helt ont i magen när jag tänker på den. NI MÅSTE SE DEN!! "Ps. I Love you" heter den.
Såg dessutom "What happens i Vegas" förra veckan. Iih. Den var lika bra och lika fin som jag hade tänkt att den skulle vara.

Såg sista desperate-avsnitten för någon dag sedan också. Jag håller med Mallan, det är fan kasst att man vet vad som händer nästa säsong. Men är det ens klart att det blir någon mer säsong? Jag har inte hört något om det iallafall. Nåja. Vi får väl se.
DOCK har jag hamnat efter som faan med både Grey's och Lost. Med ett internet här hos pappa på 0,5mb/s så går det fan inte att ladda hem.
Måste nog till mamma och låna Kullis kabel nån dag. Illa illa, att jag missat mina favvoserier såhär pass mycket.

Iallafall, FF i helgen alltså. Och jag jobbar. Det suger.
Är rätt tråkigt och ensamt här i stora huset när inte alla är hemma... Nåja, på måndag kommer dom tillbaka.
Jag funderar på att åka till mamma och äta imorgon efter jag kikat på baltjejerna. Vad tycker du om det mamma? Jag saknar henne. Otroligt mycket. Måste se till att åka dit oftare.

Får se hur allt blir med handbollen också. Händer förmodligen ingenting denna säsong, så får se om man spelar kvar eller vad som händer.
Spännande som sagt.

Nu ska jag lägga mig med solen i ansiktet och bara njuta av ledigheten ända fram tll 18.
Gråta lite över att jag är lika blek som mitt lakan (som förövrigt är alldeles blött av svett..), vara nöjd över min shopping i Luleå igår och äta. Det ska jag göra. Och pyssla om. Det gillar jag. NU: MUSIK tills batteriet i datorn dör.

148h i maj, GRYMT JOBBAT JESSICA!! (alltid bra att ge cred till sig själv....)

Spellista

Tänkte bara informera er lite om vad som går runt i öronen medans jag är ute och springer! Här har ni min spellista (som förövrigt heter "springa", haha) iallafall!

Asia - Heat of the moment
Akon - Could you be the reason
Akon - Keep on calling
Alphabeat - Fascination
Belinda Carlisel - Heaven is a place on earth
Black Eyes Peas - Don't lie
Cherish feat. Young Joc - Killa
Chris Brown feat. T-Pain - Kiss Kiss
Akon - What you got
Da Buzz - Paradise (ha ha jag vet, men man blir sjukt taggad av den!)
Chris Willis - Love is gone
Deep Side - Booty Music
DMX - X gonna give it to ya
Editors - Smokers outside the hospital doors
Fat Joe - I won't tell
Feeder - Just a day
Gangstarr - Work
Hellogoodbye - Call and return
Hot Dollar feat. Trey Songz - I got 2 get it
J Holiday - Bed
Jimmy Eat World - Sweetness ego
Keke Palmer - Bottoms up
Kelly Clarkson - Since you been gone
Laakso - Dancing queen
Lucky Boys Confusion - Mr. Wilmington
Mario feat. Rich Boy - Kryptonite
Megan Rochelle - Let go
Miley Cyrus - See you again
Akon - Snitch
Sean Paul feat. Rihanna - Break it off
T-pain feat. Trey Songz - Buy U a drank
TLC - Unpretty
Usher feat. Young Jeezy - Make love in this club

Har en liten aning om att låtarna förmodligen är väldigt gamla, men vafan. Jag blir sjuukt taggad av dessa iallafall :D

19:e maj

Puh, då var förra veckans jobb över. Fredag var jag hemma vid 03,40 och på lördag vid 04,30. Fyfan så jävla jobbigt det har varit! Fast man har inte hunnit känna efter förrän man kommer hem. Men shit alltså, det tar fan att jobba 10,5 timmar på en dag alltså! Det har jag lärt mig iallafall. Igår (söndag) sov jag till 14,45. Skönt som fan vare. Sen jobbade jag ju igår också, men då bara 18-23, och det var jävligt skönt ska jag då säga er! Var hemma före 00 och slängde mig i duschen! Skööönt.

Så idag då, idag är jag ledig. Vaknade och åt lunch på stan, Jasminetuggumina är guld värda. För er som inte visste. Var förbi Sandras lägenhet också en sväng. Jag får ju ha hennes nyckel nu när hon är i Cypern, he he. Sköönt. Då blir det som att jag har två garderober, ha ha.
I veckan jobbar jag tis, ons & tor 16,30-23 och på fredag 18-03. Sen är jag ledig lördag och söndag! mm, underbara helg. Så på lördag ska jag inviga Boddan för i år (sist jag var så blev det ju bara en halvtimmes besök.....) . Det är 18-årsfest på lördag också *flört*.......

Lite senare så ska jag äta middag här hemma, är en vecka sen sist typ! Sköönt. Sen vid 19tiden så blir det Winternet med Carin. Inatt sover jag nog i Sandras lägenhet. Det är mys. Och snabbt internet också. Bara jag får det att fungera såå..

Nej nu ska jag nog vila lite. Blev lite trött i ögonen.
Men först ska jag ringa Ida.

BYEBYEBYE!!

Grattiiiiis bebis :)



En gulsippa betyder.......

Onsdag då. Nu börjar min arbetsvecka. PUH är det enda jag kommer få fram kl 24 på söndag. 41 timmar kommer jag hinna trycka in den här veckan. Och det ska jag säga er. Det är jävligt mycket för att vara mig.
Jobbar 10-timmarspass i helgen...........

Det blev aldrig en springtur igår. Istället så åkte vi till Winternet och hör och häpna, vi höjde tom på benböjen! Så nu tar vi hela 27 kilo. Jag vet. Sjukt mycket.
När jag kom hem vid 21 så ringde Carin & Hanna och undrade om jag ville komma till Carin på en spelkväll, klart jag ville. Helvete vad jag skrattade hela kvällen, hade fan ont i magen när jag kom hem hahah. Våran lilla biltur var så jävla rolig så jag orkar inte ens berätta om den. Dessutom tror jag att vi kom fram till att hålla den lite hemlig, ahahh.
Iallafall, var hemma vid 01,30 och satte mig vid datorn en sväng. Pratade som vanligt i den där jävla telefonen. Jag vet inte vad det är med mig, men jag har fan lessnat på att prata i telefon. Orkar som inte.. Så Ida & Kärran (och alla andra), ta det inte personligt om jag inte hör av mig, orkar bara inte.. På tal om er, SÅ SAKNAR JAG IHJÄL MIG SNART!! Meen, den 10:e juli så åker jag mest troligt ned till Göteborg. En milstolpe att se fram emot så ini!

Idag blir det dock att springa. Men inte förrän kl 14. Sen springer jag till farmor och äter lunch/middag där och sen går jag hem. Jobb 16,30-23,45.
Nej nu ska jag då faktiskt ta tag i mig själv och börja byta om.

Ps. Helvete vad kallt det är ute!! Ds.

En ny vecka har återigen börjat..

Ledig igår och ledig idag. Jobb onsdag och torsdag 16,30-23 och fredag & lördag 18-03 och slutligen söndag 18-23.
Det blir nog bra. Hoppas det är fint väder i helgen så man kan stå mycket i glassen! Det är roligt faktiskt, haha. Och inte lika hektiskt som att stå i grillen eller i grillkassan.
Har inte gjort något speciellt nu när jag varit ledig. Har bara tagit det oerhört lugnt. Var och tränade igår. Som vanligt.
Schemat ser ut som följande: styrke mån ons & fre. Sedan springer vi tis och tor. Lyckats hålla det sen förra måndagen, så detta ser ljust ut. Dessutom så har jag gått ned 13 kilo sen i julas! Fan vad kul det var att se imorse!

Hämtade Lisa på dagis och sen har jag bara suttit hemma vid datorn. Läst ikapp lite bloggar som jag missat. Ikväll kl 19 så ska jag ta med mig Linn till Emmy så hon ska få klippas. Sen ska vi ut och springa.
Det är ju faktiskt tisdag.

Hoppas det är fint väder i helgen så att jag kan vara ute lite innan jag börjar jobba kl 18.
Annars har jag inte så mycket mer att komma med.
På måndag åker förresten BB till Cypern. Och jag har aldrig varit mer avis. Fyfan vilken tråkig vecka jag kommer ha!! *kommer saknaaaa mina BB*
Åhh vad jag vill vara ledig en hel helg.

Nästa helg jobbar jag bara fredag 18-03. Sen är jag ledig på lördagen. Skönt. Ledig löningshelgen. Lördagen iallafall. Är nog inte såå mycket folk på nätterna på en fredag. Kan ju hoppas iallafall.

Nej nu ska jag räkna lite på hur fet jävla lön jag kommer få i juni! Känns så jävla bra.

"Baby it's gonna be fine if you have to go
And I always wish you well you know
It's time for you to everything
You always wanted to do
So, I'll see you when you make it through"

dag 2 i mitt nya liv (?)

då var det tisdag då. gårdagen gick väldigt fort, tom tiden på jobbet gick snabbt! var hemma 23,30 efter 7 timmars jobb, och som tur var så fick vi börja städa lite innan 23. var nog därför vi fick gå hem relativt tidigt.
det är så sjuukt mycket att hålla reda på, herregud. ibland undrar jag om jag nånsin kommer lära mig allt, men men. sånt kommer väl med tiden antar jag. känns bara så jobbigt att inte kunna grejer, haha. man känner sig som ivägen på nått sätt.

iallafall, när jag kom hem så duschade jag av mig (ja man måste duscha, man stinker äckel annars), tvättade bort sminket och la mig i sängen vid datorn ett tag. somnade kl 02 och hade ställt klockan på 09. men jag orkade fan inte ta mig upp. så jag sket i det och stängde av snoozen och tänkte att jag vaknar när jag vaknar. kl 11 vaknade jag av ett sms, och fick lite småpanik. hade lovat att äta lunch kl 12 med john, och innan dess skulle jag ut och springa. så jag slängde på mig nå kläder och 30 minuter senare var jag hemma. fan så otroligt duktig jag känner mig som orkade springa i 30 min! och det värsta är att jag hade lätt orkar lite till. säkert 45 min! men jag hann ju inte. så direkt när jag kom hem så slängde jag mig i duschen, dock så var den sviiinkall (varmvattnet hade försvunnit?!) så nu ligger jag här och är alldeles frusen.
sminkade mig och sen åt vi lunch på daggen. bakad potatis med laxröra. med SPRITE (VIKTIGT).
sen fick jag skjuts hem och har sedan fastnat här.

kollade just min internetbank, och nu har alla mina räkningar dragits från kontot. eller ja. ni fattar. så nu har jag hela 450kr att leva på till skatten kommer...... TJOHO. vad roligt va. och folk fyller år, det är studentpresenter som ska inhandlas och lite sommarkläder. tur då att jag ändå får minst 5000 tillbaka. sköönt. sen jobbade jag ju även 2 dagar i april, så får väl lite därifrån också.

imorgon står wnet på schemat + en rask 45minuters-promenad. fick kents träningsprogram för sommaren idag på mailen också. så ska springa ned till pappas dator och skriva ut det nu.
ikväll jobbar jag, 16,30-23.45 ungefär. så när jag kommer hem ska jag nog bara slockna i sängen. jag längtar. min förkylning vägrar släppa också. men jag orkar inte bry mig om den. nu jävlar ska det satsas.
jobbar förresten bara mån, tis, ons och sen lör sön (12-19) den här veckan. så det var ju skönt det iallafall. inte att jobba på helgen kanske, men att jobba dagtid på helgen. då hinner man ju ändå göra nånting på kvällarna.

nej nu orkar jag inte tänka mer. ska lägga mig under täcket och hoppas på att tina upp snart, och sedan laga mat innan jag börjar jobba.

förresten. jag har en så sjuk träningsvärk sen wnet igår så jag får sendrag ungefär varje sekund när jag slappnar av, ha ha.

Ännu en ny vecka

Måndag igen då. I veckan jobbar jag kväll. Måndag-torsdag. Sen är jag ledig helgen. Ska bli grymt skönt!
Börjar nu 16,30 och jobbar till 23,30. Tror jag? Har för mig att dom hade öppet till 23, och då ska man ju städa sen också.. Men men. Lär ju märka vad som sker. Ska jobba med chefen hela veckan, antar att jag ska lära mig kassan osv. Ska bli roligt faktiskt!

Helgen som gick var väldigt rolig faktiskt. Fick mycket gjort, och i lördags var det ju så sjuukt varmt att man kunde gå omkring med shorts och t-shirt. Så det var underbart.
I söndags så bjöd Eve mig på MAX, tack igen gumman, det behövdes! haha.
Sen hade vi möte med handbollen, det är mycket som är påväg att hända nu. Får hoppas på det bästa iallafall!
Gick sedan till Sandra för att se CL, finalen. Kiel vann, mmm Markus Alhm (eller hur fan det nu stavas) skulle jag kunna äta upp!!

Somnade rätt tidigt, vid 24, och vaknade vid 11. Carin kom förbi och vi gick en promenad med Lova på 45 minuter. Hemma igen, åt lite och sen direkt till Winternet med Emmy och körde styrke i 1 timme. Helvete, vad mina ben är möra. REDAN?! Aja. Nu ska våra nya liv börja iallafall.

Nej nu ska jag göra mig redo för jobbet!



Där har ni 2 bilder från i lördags iallafall.


VARSÅGODA

jaha här kommer en liiten uppdatering iaf. har fan fått mig ett jobb!! och inte vilket jobb som helst, utan på rönnbäcks! hehe.. så på måndag börjar jag ordentligt, jobbar mån tis ons och tor. sen ledig helgen. hur skönt som helst.. ett vikariat på 92% kan man fan inte klaga på. det duger för tillfället iaf. stolt över att jag lyckats skaffa mig ett jobb iaf, ha ha.

annars så bor jag kvar här hos pappa i min lillebrors rum. det känns bättre nu. med fortfarande oerhört tungt eftersom jag inte har nån jävla aning om nånting just nu! äh. det löser sig med tiden. det brukar saker göra.. 'var sak har sin tid'.
trivs iaf oerhört bra här med pappa, lena & mina syskon. dom får tiden att gå så mycket snabbare! sen är jag ju hos mamma varannan helg också, längtar efter henne. måste nog ringa henne sen..

ikväll däremot. ikväll ska jag inte tänka på något annat än att ha roligt med mina bästa emmy & sandra. tyvärr så dissar eve oss ikväll, men det unnar jag henne av hela mitt hjärta ;) helt sjukt vad man uppskattar sina vänner när såna här grejer händer. är så lyckligt lottad känner jag : )
nej nu måste jag planera kvällen. dessa jävla outfits att tänka mig. har ingen jävla koll och orkar inte bry mig. haha. blir nog bra ändå.
återkommer med en bättre uppdatering när jag har lust, tid och ork. tjaaaa








pirr i magen är nog det bästa jag vet, förresten.


RSS 2.0