21:a december

Har äntligen haft ännu en heldag med Alexander! Blir inte så ofta som vi hinner vara med varandra hela dagarna, eller ja. Inte så ofta som vi vill! Men idag har vi haft en riktig mysdag!
Vaknade vid 11, såg en massa SoA (min nya favoritserie f.ö) och låg i soffan hela dagen! Eller ja, vi åkte faktiskt och handlade en sväng! För till brunch gjorde vi scones med en massa marmelad och ost! :)
Vid 17 åkte vi till alexanders föräldrar och åt middag! Vi har inte hunnit dit innan, det är svårt att hitta tid till något nu för tiden! Himla trevligt hade vi! Och supergod mat :))
Sen kom vi hem igen, lite mer SoA och så har kvällen sett ut! Fan vilken perfekt dag! Bara en massa mys med han jag gillar mest!!

Har något galet i mitt knä igen. Och min specialistdoktor är tydligen i Mexiko så kan bara avvakta tills han är hemma igen för att kolla upp det här. Idag har det dock varit mycket bättre! Kanske iofs beror på att vi mest bara legat i soffan hela dagen! Men kan ju hoppas det försvinner. Sjukt tråkigt att inte kunna träna ordentligt! Körde triceps och bröst igår på wnet igår med sara, SATAN så ont jag har idag! Har problem att klä av mig! Haha sköönt.

Men nu ska vi sova, imorgon är det julklappsinköp som gäller innan det är dags för jobb 16-22! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0