En liten uppdatering

Nu är det torsdag och min sista dag på Sillen. Känns faktiskt riktigt skönt på ett sätt. Nog för att jag har liite panik. Men men. Det löser sig. Det gör det alltid!
Har redan hunnit söka en massa jobb idag. Så den här gången ska jag fan lyckas!

Annars då, ja i veckan har jag inte gjort så mycket. Mest sett film. Såg The Notebook (ungefär 8:egången) i måndags. Frågan är ju om det finns någon finare film? Nej, jag skulle inte tro det faktiskt. Såg även The Benchwarmers, riktigt rolig. Haha. Skrattade många gånger, så den rekommenderar jag!

I tisdags så åkte J till Stockholm och var borta till igårkväll, så med andra ord har jag alltså haft FF. Så i tisdags så var E & S här och vi fettade och såg på tv och pratade en massa skit som vanligt. Ibland vet jag inte vad jag hade tagit mig till utan er! BBB 4-evaahh.

Jag har även köpt ett onlinespel och spelade hela jävla natten igår. Somnade väl kring 07,30, haha det var lite sjukt faktiskt.
Idag var jag & J hos mamma och åt frukost. Fast mamma är ju inte hemma, hon kommer hem på fredag. Då är hon äntligen klar med all jävla skit!! Åh vad skönt det ska bli.
Jag ska även göra en grej på fredag, som är hemlig. Så då får ni väl veta sen.

Fan vad trist att jag missar träningen idag pga jobb. Känns vemodigt som fan. Men finns ju tyvärr inte så mycket att göra åt det. Nu ska jag ta tag i körkortet iallafall. Den här gången ska jag verkligen göra det! Är less på att gå.... Eller nått....

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet och sen ringa S och få höra allt om natten som var. Mohaha. Nu är ni allt nyfikna va.

Tjaaaaaaa

Ps. Håkans nya skiva slår rekord. Varenda jävla låt är grym! Men har fastnat lite extra för Tro & Tvivel, Kär i en ängel och Jag vet inte vem jag är. Ladda heeeeeem! D.s.


Jag & Emmy tog en promenad i solen igår. En vääldigt lång promenad också........

He can't love you!

Helgen har varit riktigt bra. Mycket har hänt, har nog inte haft en enda ledig sekund känns det som! Men det är skönt. Jag älskar när alla jag känner (typ) har lov, ha ha.
I lördags så var det ju tänkt en liten fest. Jag befann mig hos Henke vid 18, med 7 andra killar. Spelade tv-spel, lyssnade på gamla godingar (innan jag tog tag i det) och drack BÄRSA. När vi skulle åka ned till festen så klev jag ut ur bilen, gick förbi Robert och sa hej, och sen ringde jag Sandra och kom och var jobbig hemma hos henne som var nykter..... Åkte lite bil och sen somnade jag. Orkade inte gå ut.. Eller rättare sagt, jag gjorde hellre annat! Nåja, kändes inte som att jag missade alltför mycket iaf. 100 spänn var inträdet, och det kändes skönt att slippa det faktiskt!

När jag vaknade igår så mådde jag inte alltför bra (förlåt, hahah), Sandra hämtade mig och sen försökte jag sova hela dagen. Vilket inte gick så jävla bra...... Nåja. Påskmiddag hos pappa stod sedan på schemat, så kl 17 befann jag mig där. Det var lika god mat som alltid när man är hos pappa, jag åt så jag jävlart höll på att spy!! Mmm. Fick leta påskägg också, så den här påsken fick jag mig 2 ägg! Dock glömde jag det ena i Kalix, MEN iallafall. Sen kom Sandra och vi åkte ut till Emmy och sen vidare på en filmkväll. Har alltid roligt med alla er, puss.


Idag är det däremot en riktigt tråkig dag, Emmy & Sandra jobbar. Men jag ringde mamma när jag vaknade och bestämde att hon skulle följa med på prommis i det jättefina vädret. Så nu ska jag bara klä på mig och sen gå ned dit och sen ta en låång skön promenad. Ikväll blir det nog spelkväll ute i Hampis? Men saker hinner alltid ändra sig många gånger, haha. Nånting blir det iaf.
Nej nu fick jag bråttom!



Förresten, förra inlägget 'Upp o hoppa ligg inte o rör dig', var ett internskämt. Så, jag är inte kass på texter....... haha.








 <3


Upp o hoppa ligg inte och rör dig!

Tog mig upp 10,30 efter att ha sovit i drygt 5 ½ timme.... Lagomt jävla trött. Så då fick det bli Fridas låt som ska få mig att ta mig upp ur sängen! Ska ju faktiskt och träna på W-net snart med Emmy & Sandra.
På tal om det så har jag sån sjuk jävla träningsvärk från i torsdags. Det är allvarligt helt sjukt så jävla ont jag har. Alla mina muskler i benen som någongång har funnits där är helt jävla kaputt. Fyfan.
Ändring nu!

Igår var det mys med Sandra & CO. John åkte och hämtade pappa och Lena som var i Klinten på after-ski, tydligen så hade dom varit rejält förfriskade ;) haha, pappa.. Linn: "Kul pappa, JÄTTEkul.". Jag skrattade.

Igår var vi ju i Kalix, var ute i 5 timmar. Åkte en massa jävla skoter, grillade, fikade och pimplade. När jag äntligen kom in i stugan så var jag så jäävla trött. Åt middag & efterrätt och sen åkte vi tillbaka mot Boden. Hemma vid 20, och då var de bara att skynda sig. Filmkväll som stod på schemat.

Fan vad jag känner mig trött...... Iallafall. Ska som sagt och träna (tror jag?) och sen till mamma och äta lite. Ikväll blir det lite party. Får se om jag går förbi Carin & dom, beror på om dom ska vara hos Carin. E & S kommer inte till Boden förrän vid 22. Såå.. John pratade annars om att äta middag osv med Tobbe & Josefin. Låter trevligt. Nåja, vi får se vad som händer. Tesä blire iallafall. Om jag ska chansa så kan jag anta att det kommer vara helt sjukt mycket folk ikväll. Sådär jobbigt med folk. Nåja, det blir nog bra det också.

Förresten så fick jag tillbaka min mobil igår! Tog ju bara 1 ½ vecka. Skön.. T. Så nu måste jag ladda in lite nya låtar.
Ha en bra påskafton!




Aldrig ska nånting gå som man vill.. Inte något nytt iofs.....


Idag är en sån dag..

Ja, verkligen. Är bara less. Lite sådär småirriterad och förvirrad.
Jag hatar att jag ska sätta mig i såna situationer som gör att jag inte har någon aning om hur jag ska komma ur dom?!

Aja. Winternet nu med E & S. Sen fika hos farmor, sen till Kalix med J.

Lite låttips är aldrig fel:
Akon feat. P-Money - Keep on calling
Megan Rochelle - Let go
Petter feat Säkert! - Logiskt
Amos Lee - Colors
Akon feat. Michael Jackson - Wanna be startin' somethin'

Och sen har jag en jävligt otippad, dock blir man helt sjukt glad av den!: Frida - Upp och hoppa
Och en jävligt gammal goding: John Mayer - Your body is a wonderland

Såja.. Njut.





Ibland vet jag helt enkelt inte vad jag håller på med..

Förbannad!!

Inkompetenta idioter säger jag bara.. HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA?
Det finns ingenting som heter 'ångersrätt' !!! Hur jävla svårt ska det vara att säga ÅNGERRÄTT i en inspelning?!

Pinsamt. Jag hoppas bara att kunderna inte hör hur alla på mitt jobb håller på. Inte alla. Men jävligt många. Helt sjukt är det.
Jag hoppas för er kunder att det är jag som ringer.
Eftersom det bara verkar vara jag som kan svenska.

20 minuter kvar. Hejs

'Påsklov'

Fan vilken tråkig jävla dag det här har varit. Jag vaknade typ kl 12, efter att ha sovit i nästan 11 timmar :m
Segade som fan, och sen var jag hos Sandra vid 13,30. Jonteu kom förbi och vi försökte få ur honom vem faaan det var jag skulle köpa en massa jävla tjejcider till. Men han vägrade att öppna sig. DÅ VET VI. hahah.

Gjorde mina ärenden, och sen gick jag till farmor för att äta. Idag blev det rostade mackor med farmors choklad (som är helt sjuukt god). Fick sedan skjuts till jobbet av Folke. Skön..T.
Såg film igår hos Ssandrak, var så jävla trött så jag höll fan på att dö. Var hemma vid 00, men somnade inte förrän 1 timme efter det. Sms har en sådan effekt på mig.

Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Får höra lite senare vad som sägs.
I helgen är det ju påsk. Såhär ser schemat ut för mig:

Torsdag: På dagen imorgon ska jag fanimej ut och gå, sen ska vi även förbi farmor och fika eftersom hon fyller år imorgon. På kvällen åker vi till Kalix.
Fredag: Åker skoter till Siknäs, grillar och sitter i (förhoppningsvis) solen hela dagen. Åker till Boden igen på kvällen. Inget planerat på kvällen. Än.
Lördag: Är det planerat att gå ut. Dock så jobbar Emmy & Sandra till 21, men men. Det löser sig nog!
Söndag: Påskmiddag hos pappa.

Så det är lite fullt upp i helgen. Ska bli så jävla skönt att vara ledig. Jobbar inte förrän på tisdag igen.
Massa myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys ser jag framemot.

Nu ska jag fortsätta ringa. Jag är förövrigt jävligt kass idag.


Sommarjobb, körkortsplaner och nostalgi

Jahapp, tisdag. Tisdag tisdag tisdag. Brukar innebära träning. Men, trist nog så är vi träningslediga hela den här veckan. Vilket suger. Jag ska nog följa med Emmy & Sandra på W-net nåndag här i veckan. Torsdag kanske...... då är jag ju ledig iallafall. Sen ska jag då fanimej ut och gå imorgon. Någon som vill följa?

Såå, nu sitter jag på jobbet. Som vanligt. Jobbar till 21. Som vanligt. Jävla inrutade, tråkiga jävla liv. Nåja, det kan aldrig bli värre än min 'mörka period' (som Sandra så vackert kallar den) jag hade i höstas när jag inte jobbade, inte träffade någon förutom på träningarna, och bara satt hemma framför datorn. Jag mådde verkligen jävla piss då. Konstigt dock att jag som mår bättre nu när jag jobbar. Men men. Det är väl nått undermedvetet. Som det mesta är nu för tiden..
Har förresten skickat in en massa ansökningar om sommarjobb förra veckan! Om jag kunde välja vad jag ville jobba med i sommar så skulle jag lätt välja badvakt på ett utomhusbad! Jag har ju faktiskt tagit den där kursen, + att jag blåst i och lagt en docka på en massa olika jävla sätt. Men. Jag är fan kass på att dyka på djupt vatten. Nåja. Kan ju hoppas att det inte är så djupt vatten på dom ställena jag sökt. Då löser sig det nog.

Men justja! Vet ni?! I söndags så började jag läsa teoriboken (körkortet!)!!!! Läste hela 49 sidor, och jag har fan aldrig känt mig så jävla duktig! Nu ska jag fan hålla mitt nyårslöfte, jag ska ha körkort innan året är slut. Och därmed basta säger jag bara!  Och ja. Man får säga vad man har som nyårslöfte ;)

Nu ska jag väl fortsätta ringa. Bara 3 timmar kvar. Sen blir det film hos Sandra. Blev ju inget igår.
*längtar*

Fan vad jag vill ta studenten igen och igen och igen och igen och igen!


1: 'Ut på scenen och röj nu ungdomar!!' haha..
2: Jag & älskade faffa
3: Jag & min bästa Ida

Gårdagen var förövrigt jävligt bra..



You and your beautiful soul

En ny vecka då alltså..
För att sammanfatta helgen:

Fredag:  Åkte vi till Kalix efter jobbet. Hann bara äta innan 'Så ska det låta' drog igång. Jag tycker det är kul med Stefan Gunnarssons gnäggande i varje program. Somnade rätt tidigt.
Lördag: Efter att ha sovit i typ 13 timmar så vaknade jag vid 12. Åt en rejäl lunch och sedan begav vi oss mot Sporthallen. Matchen förlorades och vi var mer än less. Jävla fitthelvetesjävlakukmatch. 19-18 skrevs slutresultatet till. Nåja. Att komma 4:a under vår första säsong i div2 får ses som mer än bra. Härligt tjejer!
När vi kom tillbaka till Boden igen så stod smörgåstårta hos mamma & Anders på schemat. Anders fick den nya guldkaviaren & ett 6-pack med ägg i present. Och så melodifestivalen 2008 på cd.
Sen begav jag mig till Sandra för att se Melodifestivalen. Vi sket i att gå ut. Skön...T. Myste istället på.
Söndag: Vaknade jag ändå rätt tidigt. Skönt att vakna en söndag och må bra. Nog för att det är längesen jag var ut. Känns faktiskt skönt. Känns bara så jävla ovärt att lägga ut 80 spänn på tesä. Tycker inte ni? Ovärt var namnet.
Skulle till Eve och fika (GRATTIIIS!), men gick till mamma och umgicks med henne istället. Fick i mig lite mat och sedan var det dags för handboll. Härligt BBK! Elitseriekval nästa! Kul för dom.
Kom hem, såg nyaste lost och parlamentet såklart. Sen somnade jag gott.

Idag vaknade jag också rätt tidigt. I helgen har jag verkligen fått sova ut, det har varit riktigt jävla skönt. Blev bjuden på lunch och sen dess har jag bara suttit vid datorn. Kom på mig själv där vid 15.20 att jag faktiskt skulle till jobbet. Så fick fixa en jävla knut på huvudet och sen slänga på mig nå anständiga kläder. När jag kom till jobbet så märker jag att jag nästan har slut batterier på telefonen. FAN. Utan telefonen på jobbet kan man lika gärna gå hem. Så jävla tråkigt. Kollade idag, har 'bara' 1500 minuter kvar att ringa. Och 2000 sms. Det är bra att ligga i. Speciellt om om man inte har något liv...................

Nej nu ska jag väl fortsätta ringandet. Har ingen mat idag och känner redan att jag är hungrig. Nåja. Man hittar sig alltid nått att stoppa i munnen. Ikväll blir det '100 höjdare' hos Sandra med Emmy och några till. Spännande.

Vi höööörs... i guess.

Varsågod, här bjuder jag på 2 bilder från matchen i lördags. Visst är jag vacker? *vet*

Jobbpladder

Idag är det fredag och sista arbetsdagen den här veckan. Denna fredag innebär också sista fredagen innan match. För imorgon spelar vi som sagt våran sista match. Känns verkligen vemodigt. Ska bli så jävla tråkigt på helgerna så ja. Jag vill inte ens veta.
Åker till Kalix direkt efter jobbet idag, jobbar förresten 12-18. Det är en rätt skön tid ändå. Man får nästan sova ut, och man har hela kvällen på sig sen också. Som sagt, direkt till Kalix och äta, se 'Så ska det låta' och sen sova. Typ. Eller just ja, man måste ju se 'Hjälp' också. Jag skrattar som fan åt den där killen som har aggressionsproblem, ha ha. Låg humor.

Imorgon är det samling kl 14 på Sporthallen i Kalix. Skönt att slippa den där jävla bussresan som alltid gör en så seg i benen. 
Fan jag är kass på att planera. Det jag skulle ha gjort INNAN idag, fredag:
- Köpt present till Eve
- Köpt present till Anders
- Gått på systemet
- Tvättat matchkläderna
- Packat väskan

Okej, jag har redan gått en sväng på systemet, så det problemet är nästan löst. John fick lösa resten.
Men det andra.. Fan jag är kass. Skrev just ett paniksms till John att han var tvungen att köpa presenterna till Eve & Anders, eftersom han är ledig idag. Så då har jag löst det. Att tvätta matchkläderna kommer jag varken hinna eller orka göra, så det skiter jag i. Packa väskan får jag göra en snabbis efter jobbet innan vi åker.
Men såja. Då var det löst. Halleluja.

Måste förresten tacka Pappa här på bloggen för att han skjutsade mig ut till Lollo i onsdags och hämtade laddaren! Det är tur att man har pappor. Han och mamma var nog dom enda som kommenterade att jag tagit bort min blogg. haha. Så då lugnade jag dom med att säga att jag skulle ta tillbaka denna igen. Det var ju tur det. För dom alltså. Just ja, Malin frågade också vart bloggen var. Och Åsa. Men sen var det nog inte så många mer. Jag är ju absolut ingen 'lokalkändisbloggare' som min trogna vän Ssandrak, så vad ska jag förvänta mig :O:O:O OCH IDA-MARIE, IDA MIN IDA HON KOMMENTERADE OCKSÅ MITT BLOGGFÖRSVINNANDE!!! hihi.

Min coach kom just förbi och sa att det går bra idag för mig. Det var innan hon såg att jag nyss fått 3 snabba nej. Så där sjönk min procent med 7 helt plötsligt. Så nu sitter jag här med mina 33% och är allmänt less.
Till lunch blir det hallonfil. Och Coops egna juice.



Sådär grym var man en gång i tiden. *sakna*
 


Girl you need to tell him?.....

Idag är det onsdag, det innebär att jag är ledig imorgon. Skön...T.
Idag vaknade jag vid 10,30 och en stor ångest. Meeen, det löste sig. Så det var rätt lugnt.
Bestämde mig ändå för att kliva upp, rätt skönt ändå att inte ha sovit bort hela dagen. Dock fastnade jag som vanligt framför datorn och fixade med musik till min nygamla Nokia.
Tog mig i kragen och hoppade in i duschen, hade ju faktiskt inte duschat sen träningen igår...
Tvättade t.om håret, så bara för det borde jag få en medalj.

Gick in mot stan onödigt tidigt, vet inte riktigt vad som flög i mig. Men ja. Kl 13,10 gick bussen mot Luleå. Sandra skulle skriva prov kl 15, så hon fick bli min följeslagare.  Lämnade in mobilen på The Phone House (enda jävla återförsäljaren av 3 här i närheten), och fick mig en lånetelefon. En LG. Utan laddare. Skulle egentligen fått betala 200 spänn bara för att få ha en lånetelefon, men eftersom dom inte hade någon laddare så fick jag den gratis. Jävla tur då att Lollo inte använder sin LG längre, så då kan jag snassa hennes laddare. 2-4 veckor sa dom att det skulle ta. Efter 3 veckor och 6 dagar kommer jag typ få den. Min vanliga tur, kallas det.

Fick åka bussen hem själv, lite tråkigt var det ändå. Men jag har ju hittat mitt headset till Nokian så det gick rätt bra ändå. Mmm.. Mina 3 nya favoritlåtar som jag håller på att nöta sönder ger mig nästan gåshud. Så bra är dom.
Colby Odonis feat. Akon - What You Got
Jesse Mccartney - Leavin'
Håkan Hellström - För en lång lång tid

Idag fick jag då fan den sämsta platsen på hela jävla bygget skulle jag tro. Sitter med ansiktet MOT dörren i 1an, alla ser mig. Från alla håll. Som tur är så har jag min vapendragare på jobbet nästan bredvid mig, Mallan.
Men hon är bara duktig och sitter och ringer hela tiden. Jag önskar att jag också hade gjort det. Jag önskar att jag, såsom Mallan, tycker att det är kul att vara här.
Kanske borde jag skaffa mig några vänner. Det sägs att tiden går fortare här då. Men tro nu inte att jag alltid varit vänlös (ett ord?), nej nej. Soffgänget hade sin guldtid. Nej, idag saknar jag soffgänget.

Nog om det. Ikväll ska jag förbi Lollo och hämta laddaren. Sen bara hem och sova antar jag. Imorgon däremot. Imorgon blire äventyr med gänget ;) hhahah. Jag skrattar.

Hejhej!

Lite tidsfördriv..

Nu är det bara 45 minuter kvar och dagen har gått riktigt snabbt faktiskt. Jag tycker ändå att det här projektet är helt OK. Och så är jag ju nästan bäst i gruppen idag, så jag ska inte klaga.
Dock så försvinner min röst lite då och då, men det är väl sånt jag ska räkna med. Nu har förresten hostan övergått i en fruktansvärd rethosta som vägrar ge med sig.
John skrek inatt (och väckte mig): DU FÅR FAN GÅ UT TILL SOFFAN OCH SOVA OM DU SKA LÅTA SÅDÄR!!.. happ. Men jag höll mig från att hosta till han hade somnat, hehehe. Det var väl bra det, mamma? Varför marinsoldaten förresten? För jag antar att det är du.........?

Snart träning. Har ringt pappa och bett honom hämta mig från jobbet. Skönt. Då slipper jag gå.

Jag har fan blivit lat nu. Måste ta tag i promenaderna igen. Alldeles för dålig självdisciplin har jag. Inget nytt iofs. Imorgon ska jag faktiskt åka till Luleå iallafall och lämna in min NYA mobil som har gått sönder. Helt plötsligt så vägrar den att slå på sig?! Har lite småpanik, för jag hatar att gå omkring med en 'samtalstelefon' och en 'smstelefon'. Stora problem har alla rätt att ha....................

Ikväll efter träningen ska jag fan slänga mig i sängen och sova!! Och längta till 'påsklovet' som jag ska ha. Ledig tors, fre, lör, sön, mån med start nästa vecka! FAN VAD SKÖNT

Världens kanske mest onödigaste inlägg.....

Idag är det tisdag och jag måste jobba idag. Även fast min röst (om den hade kunnat) skriker nej.
Nåja, det får bära eller brista som sagt. Träning ikväll också, 21,15-22,30....... Riktigt jävla kass tid, i know.

Idag ringde Sandra och Emmy och väckte mig kl 11,15. Fick skynda mig att klä på mig och sedan springa och möte dom på stan. Dom hade en pluggdag och vi tänkte flotta på Frasses. Det är fan jobbigt att vara där, pga en massa olika anledningar hahah. Jag skrattar....
Fan kom just på att Malin inte jobbar nå tisdagar den här månaden. ÅH, då kommer det vara ännu jävla tråkigare på jobbet!
På lördag spelar vi våran sista match för säsongen, i Kalix. Vi bara måste vinna.

Nu ska jag nog byta om, sen gå med min fläta som jag har haft sen i lördags, till farmor och hämta lite blodapelsiner att ta med mig till jobbet.

Då vet ni det också.

And here she goes again!

Jaha ja då är jag tillbaka här. Efter många om och men. Någon hackade sig in på min lilla blogspot, så kände mig inte säker.
På blogg.se kan jag känna mig säker..... (?)

I helgen så spelade vi ju sista hemmamatchen. Mot Härnösand. Som vunnit varenda match, och går upp i div1 nästa år. Såå, vi hade väl inte så mycker förväntningar på oss. Vi spelade riktigt bra den första halvleken, men sen orkade vi inte stå emot. Vi hade jävligt roligt iaf, och det är väl det som räknas.
Dock spelade jag inte så mycket, kanske 10 minuter. Var alldeles för sjuk, egentligen. Med 1,5 graders feber så orkade jag knappt värma upp. Men vafan. Man är väl ingen mes heller. Nästsista matchen, fanns inte på kartan att jag inte skulle spela!

Sedan blev det handboll på Hildurs hela dagen, först förlorade BBK:s herrar med 19-17 mot Åekis, sen spelade Krokens herrar 26-26 mot nått lag jag inte kommer ihåg vad dom hette. Riktigt spännande matcher iallafall!
Var hemma vid 16,30 och då var det bara att hoppa in i duschen, skriva i pappas födelsedagskort och sen åka till Pappa på kalas. Stora pappa fyllde ju hela 42 år, gammal håller han på att bli!
Åt smörgåstårta, drack lite vin & såg melodifestivalen. Sedan drog jag & Sandra hem till henne, Joel, Matte & Geisha kom förbi och vi ägde i "bums". KUNG. eh ja.....

Bestämde oss sedan för att dra vidare till Tecää, men pga min sjukdom så orkade jag inte dricka, så var i princip nykter när vi kom dit. Och jävligt torr och tråkig. Så Sandra fick stå för den oerhört koola ångesten igår...............
Vaknade igår, och mådde konstigt nog mycket mycket bättre! Alkohol renar sa jag till min pappa. Han skrattade.
For och kikade när Krokens herrar mötte ett Stockholmslag, dom vann med 13 mål så det var inte en så spännande match.
Sedan direkt till farmor för att käka söndagsstek. MMM! Kom hem, låg i sängen typ hela kvällen.
Efter ett samtal senare så somnade jag tillslut väldigt gott. En bra start på veckan, absolut.

Idag vaknade jag ändå rätt tidigt, tog mig iväg till farmor för att käka palt. Carin kom förbi en sväng och lånade internet, och nu är jag ensam igen. Funderar på att ta mig till Sandra och bara hääänga. Orkar inte sitta hemma.
Konstigt nog så saknar jag jobbet lite faktiskt! haha. Längesedan jag jobbade nu, pga den här jävla sjukan som vägrar ge med sig. Nåja, febern är ju iaf borta nu. Bara rösten som sviker.
Men imorgon blir det jobb iallafall. För jag orkar fan inte betala 250 spänn för att en läkare ska skriva på ett papper att jag inte kan prata i telefon för att jag inte har någon röst. Det får bära eller brista helt enkelt.

Nej nu ska jag nog göra något annat, som en omväxling!
Förresten, nu har min kära mamma bara 3 veckor kvar i Umeå! Sen är hon hemma för gott igen. Jag saknar henne om veckorna.






You make me kind of smile

RSS 2.0