tisdag

jaha helgen då!
i fredags var jag hemma och åt middag och sen hämtade jolle upp mig vid 20tiden och så åkte vi till hampis och mös på. vi skulle sova tidigt. eftersom han skulle göra högskoleprovet och upp tidigt, och jag skulle och jobba kl 10 så å :)
sen åkte jag in till stan med jolle när han åkte och sen sov jag en timme innan jag skulle iväg till jobbet.
dagen gick verkligen helt sjukt fort! kanske för att jag inte jobbat på 2 veckor!
sen fort hem, dusch & fix och sen till lagfesten/avslutningen. jättejätte-god mat och dryck senare åkte jag och emmy vidare till rille där det blev lite folk.
sen åkte vi till ice alldeles för sent, så kön var oändlig så vi gick till pubenp tills dom stängde. sen hem och sov.
upp o jobba kl 10 (fast egentligen 9,. jävla sommartid). helt död.
denna dagen gick då iiinte snabbt vill jag lova..
sen äntligen hemma, dusch och grejjs och sen skjutsade pappa mig till hampis.

och igååår då.. jag och jolle hade världens bästa dag :) han kom hem typ halv tolv från skolan, då klev jag upp och gjorde lunch till oss. bacon och spaghetti med en massa pressad vitlök i! mmmm!
sen såg vi klart filmen vi började se i söndags, "pineapple express". sjuk film fö, men jävligt rolig! haha.
sen klädde vi på oss och tog en prommis runt kvarteren, som ändå blev till en halvtimme. är så mysigt att bara gå och hålla handen och prata, speciellt när det var fint väder igår!
sen kom vi in, gick och dushade och sen åkte vi hit till pappa. det var ju måndag och min dag att göra middag. så det blev blodpudding och bacon! dock har jag ingen aptit när jag är sjuk, så åt typ inget. fan. jag som älskar blodpudding..! faktiskt.
sen mös vi på i mitt rum och snackade en massa skit och sen åkte vi och lämnade in filmen på konsum!
sen åkte jolle till träningen och jag la mig i mitt rum och såg en massa lost som jag missat, och chuck!

sen kl 21 när sandra slutade så gick vi på statoil och köpte varsin b&j och gick till sofia och hängde och såg csi och project runway. sen blev jag så jävla trött så då var det dags att gå hem.
kom hem, la mig i sängen och skulle sova. men väntade på ett samtal från jolle, så fick ligga och stirra  i taket i typ 40 minuter haha! men tror att jag hann somna ett tag ändå :)
vi pratade till kl 2, och sen började helveteshostan. så kl 3 kom lena upp och gav mig den bästa hostmedicinen av dom alla! hehe. självklart pratar jag om cocillana! så då tog det ytterligare 50 minuter innan jag tillslut kunde sluta hosta och sen somna gooott!
men då när jag vaknade idag så kände jag mig mer sjuk än nånsin.

snoret är gult, hostan slutar inte, febern spökar och har gjort det i några dagar nu, ögonen rinner och huvudet är alldeles tungt.... usch för detta. kan ju inte träna heller! åh..

nåja. nu ska jag försöka få tag på ulrika på ams och sen ska jag gå till kommunen och skriva på nå papper och sen till mamma och hänga.
mest troligt så ska jag till jolle sen och se handbollen! det blir mys :)
men nu ska jag nog klä på mig kläder och kolla vad linn gör. hon har nämligen fått vattkoppor så vi är två små sjuklingar i huset nu! haha.. stackars oss va! :(

hadeeeeeeeee!

OCH I HELGEN ÄR JAG LEDIG!!!!! YEEEEEEEES


freeedag

jaa då var det helg igen!
i onsdags var jag med sandra till luleå! sandra fixade balklänningen, jag shoppade en del behövliga saker och vi åt sushi! mmm! det var en bra dag!
sen åkte jag förbi mamma en sväng och visade min nyinköpta grejer och sen direkt till hampis för att äta våfflor :) mmmmm!
joel har pluggat typ hela veckan så jag har fått roa mig själv i hans rum under tiden :) inga problem alls dock, jag har ju min dator så har hunnit ikapp alla mina serier! hehe.
igår befann jag mig på ams kl 10,30 för en informationsträff! så på måndag ska jag vara på lärcentrum kl 10 och få höra lite mer om exakt vad vi ska göra! det känns kul ändå!
sen gick jag vidare till emmy's, testade lite balfrisyr och pratade en massa skit med lisa som var där och klippte sig.
sen mötte jag mamma efter hon hade slutat jobba och så gick vi hem dit. åt våfflor, igen, och mmmm!
fan vad jag älskar mat :D haha.
följde med och handlade, fick sen skjuts ut hit till jolle igen! hade med mig lite presenter till honom, som en apelsinskalare (för han är fan kass på att skala apelsiner), mycket godis och vitlöksbröd som vi gjorde lite senare i ugnen :) mmmm! inkasserade även en korsordstidning igår! hehe.
jag var helt död sen på kvällen för jag hade ju klivit upp kl 9, haha. så somnade vid 00 vilket är ganska tidigt för mig! duktigt.
nu har jag vaknat och jag håller fan på att bli tokig på den här jävla förkylningen som aldrig verkar släppa!!
snoret rinner, halsen värker så inihelvete och kroppen känns helt öm. buhu.
det jobbiga är att jag har värsta träningslusten! här för nån dag sen VILLE jag verkligen ut och springa! men jag känner min kropp. om jag inte vilar upp mig och blir frisk först så kommer jag aldrig att bli frisk!
men sugen på att träna är jag! så jag hoppas sommarträningen kör igång snaaart : )

helgen då.. ja ikväll ska jag faktiskt hem för första gången på hela den här veckan! för vi ska äta KRÄÄFTOOOR! ååh. MMMMM!! sen kanske jolle kommer lite senare och fredagsmyser. det hade jag velat! hihi.
kan inte sova i hampis nämligen, för jag jobbar imorgon kl 10! men vi får se hur vi gör ikväll :)

imorgon efter jobbet ska jag bara snabbt hem och fixa mig, sen vidare till sture där vi ska ha avslutnings/början-middag! mmm, det ska bli gott! och himla trevligt!
jag tänkte iaf ta med mig nån cider, man kan ju faktiskt findricka :) men blir nog ingen utgång. är inte alls sugen och känner mig pank efter luleåtrippen! haha. så det får vänta till nästa helg istället :) för då ska fan ingen banga, för då är jag nämligen LEDIG hela helgen!!!
jag längtar typ till att få jobba imorgon :D:D när man inte jobbar så ofta så längtar jag faktiskt efter att göra nått!

just jaa, igår ringde dom från kommunen också! så den 16:e och 17:e ska jag på introduktion! iiih! fan så glad jag är :D
pengar pengar! hehe.

nej nu ska (måste) jag gå och snyta mig och äta lite frukost. sen ska jag och köpa present till kent och sture och sen hem! linn tjatar att hon vill leka! haha.

ha en braa helg!



1. JAG ÄLSKAR MIN NYA JACKA!!!
2, 5 & 6. ice ice baby 14/3
3 & 4. grillning ute på gården :D
7. emmy färgade mina ögonbryn, hehe.
8. test av frisyyyr
9. godismys med hjärtat!

sådär ja, nu är ni lite uppdaterade! hah. enjoooy!

jaha hej igen!

nu kunde jag inte hålla mig borta från bloggen för kände att jag verkligen ville skriva om det här.
snacket om att bbk div III inte kommer få spela div II.
nu vet inte jag alls hur det kommer att bli, men just nu så ser det ju verkligen inte ljust ut.
jag vet inte vad mer jag kan säga än, PINSAMT. så fruktansvärt, oerhört pinsamt detta måste vara för den föredetta styrelsen. jag tycker så jävla synd om joel och hela laget så finner inga ord. det här är så sjukt jävla dåligt skött så. ja.
om jag hade varit dom hade jag pissat på vad allt BBK heter. det hade jag gjort. hade varit så jävla ledsen och besviken och förbannad!
så styrelsen, ta bara åt er av erat misstag. skyll inte över det på någon annan. fokusera hellre orken på att försöka lösa det hela.
så. det var min åsikt.

jaha vad har hänt sen sist?
i söndags spelade vi våran sista match för säsongen mot sikeå. 27-27. våran andra raka oavgjorda match! spelade ju 22-22 mot lillpiteå förra veckan också!
vi har verkligen ryckt upp oss i slutet! inte en enda förlust på 8 matcher! grymt bra jobbat tjejer.
nu laddar vi för nästa säsong och den här gången blir det på riktigt! målet kommer vara, hoppas jag att alla håller med mig, div 1 nästa! nu är det bara en jävla massa jobbig sommarträning som ligger framför oss, men det är det fan värt!

hm annars.. blev en lugn helg eftersom vi hade match så ingen utgång har jag att rapportera. kan ju berätta att björn ringde mig i söndags. haha. jag saknar våra bakissöndagssamtal vi alltid hade förut! vart försvann det?! mer av det från och med nu tycker jag allt.
ja just det! eve kom hem i torsdags så har hunnit träffa henne lite under helgen också vilket var superkul :) saknar henne en massa, så snart får hon allt ta och komma hem tycker jag!

och kärran fyller år idag, grattis vännen! dig saknar jag också! och ida.. carro, moa.. åh. måste nog bli en tripp till göteborg snart när plånboken säger ja.

tjoho fick lön idag också! fett NICEEEEEE säger jag bara åt det.
nu är jag i hampis. jag och joel åt en romantisk middag på frasses och sen tog vi bussen hit igen. spenderat dom senaste dagarna här och det är så skönt att vara i hampis. jag älskar det : ) igår gjorde vi en jättegod fruktsallad och mmmm! det var gott. sen kom dock fredrik med chips och dip sååå. där sprack den nyttiga kvällen. haha.
-2 kilo visar iaf vågen! men jag är inte orolig. sommarträningen börjar snart, så nog kommer jag få på mig min fiiiina balklänning nog ;)
nu ska jag nog gå och överraska honom.
min kärlek.

YOU KNOW YOU LOVE ME

tiiisdag

känns som att den här veckan går i snigelfaaaaaaaaaaaaart. men men. känt mig duktig idag. vaknade vid 11,30 (okej, kanske inte så bra), åt lunch som pappa kom med. mmm tacos från dagoberts! sen bestämde jag och mamma en långprommis. så mötte henne vid hildurs och sen gick vi runt sjön, torpgärdan osv. sen och solade :D var hemma vid halv fyra, och då hade jag nästan varit borta i två timmar!
aah. härliga väder..
nu har jag nyss duschat. sitter och hjälper lisa med zelda. har nämligen hittat vårat gamla nintendo! ni vet det där gråa! hehe. så sitter och nöter.. dock hade jag velat ha mariospelen. men hittar dom ej. eller så har vi aldrig haft nått! nåja.

snart middag och sen fix och sen ska jag och se när linn möter jullan och deras lag ;) det blir spännande. hehe.

nej hade inte så värst mycket att säga!
JAG HOPPAS NI LADDAR SOM FAN TILL IMORGON BRUDAR!! då ska vi fan krooossaaa lillpiteå! hoppas jag!!
visst var samlingen 17,15?

måndag

då har helgen varit!
i fredags så kom jolle och hämtade mig vid 21. vi såg lite på tv men slocknade rätt tidigt..
på lördag morgon GICK vi in till stan, jag började nämligen jobba kl 10. jobbade 10-18 och dagen gick hyffsat snabbt ändå!
sen snabbt hem, emmy kom, jag duschade och fixade och tillslut så skjutsade folke oss till unbyn och liza! eller är det lisa? ja. där var iaf fia och gänget. hade riktigt trevligt! kvällen avrundades på ice och många pinsamma stunder senare så var jag hemma och låg i sängen kl 01.
upp och jobba på söndag då, 10-18. var så inihelvetes jävla trött så det var fan inte klokt. men det gick fint. dagen gick rätt snabbt också så det var ju bra!

sen iväg till mamma för anders fyllde år igår! 43 bast. satt och fikade ett tag och kl 20 var jag hemma igen.
låg i sängen och slöade och sen ringde robert så då fick jag skjuts ut hit till hampis :)
såg lite tv, pratade en massa strunt och sen somnade vi. var så jävla trött..
idag däremot vaknade jag kl 11 och känner mig heeelt utvilad! sköönt.
så snart ska jag ta bussen till mamma, men först tänkte jag gå in på arbetsförmedlingen en snabbis!
ska och hämta massa grejer hos john med mamma och anders idag. saknar en massa kläder så det blir ju bra.

nej nu fick jag bråttom. måste fixa innan bussen kommer!


tack tjejer för en superrolig kväll ;) 'gruppbiiild'!! hihihi


torsdag

japp torsdag då. och självklart skulle jag stuka foten igen igår på träningen. exakt på samma sätt som förra gången.. börjar bli orolig att det inte bara är en stukning utan något annat som spökar. jag har nämligen stukat insidan av foten.. typ på knölen är det som det gör ont. nåja. det suger iaf. så kunde inte vara med idag på träningen.
stör mig. för nu hade jag fan med mig pengar till gunni för säsongskorten och så är hon inte där!! åh. så nästa torsdag kommer jag säkert glömma det, haha.
såå. match onsdag. ingen träning på måndagar nu för tiden..
lillpiteå borta. nu är det bara vi laddar tjejer!

annars har det inte hänt så mycket. väntar otåligt på samtalet från kommunen som borde komma innan tisdag! eller var jag så pass dålig på intervjun att det inte blir nått jobb för mig? vi får väl se.
ulrika från ams ringde mig för nån dag sen och nu är jag inskriven i en grupp. får se om jag stannar kvar i den eller om jag kanske inte behöver om jag nu får jobbet.
ska dit på måndag iaf. måste skicka in dom nya papprerna till försäkringkassan så att man får lite pengar!
bara 12 dagar kvar till lön nu! hehe.

i helgen så jobbar jag både lördag och söndag! på lördag planerar jag, sandra & emmy en utgång. får se vart det blir. antingen boden eller luleå!
åååh.  jag vill åka utomlands! hoppas bara våra planer går vägen.. hehe.
nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen.
jag fick sandra som sovkamrat inatt! hehe. joel sover med peter så det passade ju perfekt : )
nog för att jag saknar min jolle!! puss.
fick även reda på en tråkig grej om plastfarmor idag. hoppas bara det blir bra! kram till dig.

vi hörs

måndag då

en ny vecka. i veckan jobbar jag bara lördag och söndag, vad jag vet nu iaf!

helgen var himla trevlig!
i fredags var vi ju hos rille. jag och björn förlorade mot emmy och rickard (vafaaaaan) i 'med andra ord' men sen spöade jag och emmy grabbarna! haha. spelade lite tv-spel och sen var vi hemma vid 23. jobbade sen i lördags mellan 10-18 och sen fort hem och duscha!
50-årsfesten här i hampis blev lyckad! jag vann nästan ett pris! haha.
somnade vid 00-tiden och sen upp kl 10. fick skjuts in med jolle och sen gav jag pappa hans present! och han blev himla glad över dom 2 biobiljetterna! så på tisdag så ska dom gå och se 'män som hatar kvinnor' och då ska jag vara barnvakt medans.
hm, ja sen kl 12 så bar det iväg till skellefteå. vi spelade som krattor men kom ändå hem med 2 poäng. och tur var då det! aldrig spelat så dåligt i mitt liv tror jag. dessutom så spökar foten nå så in i helvete så jag kan inte hoppa i sidled. det suger. faktiskt..

nåja. sen frågade jag min käära mamma om hon ville bjuda mig på mat på max, så anders kom och hämtade mig och så fick jag äntligen äta! haha. mmmm! sen kom jolle och hämtade mig vid 21,30 och vi åkte hit. såg den där i-robot eller vad den heter och somnade gott sen :)
nu har jag vaknat för ett tag sen och ätit frukost. tänkte vänta på jolle tills han kommer kl 14 och sen åka hem vid 15 nångång. idag är det ju min middagsdag! funderar på korv och mos? får höra med lisa sen vad hon tycker! hehe.

juust ja! pappa vann värsta storvinsten på travet i lördags, så grattis grattis :)
nu ska jag se nyaste desperate. fan vad jag hatar att piratebay stängt ned sin sida.
förresten, så längtar jag till den 3:e april då jag och emmy har väääärsta planen! hahah. spännande va?  

 hehe kolla vilken härlig gammal toabild jag hittade! puzzz

äntligen fredag!

japp, idag är det fredag. och jag har fortfarande sjukt ont i min fot sen jag stukade den på träningen i onsdags. jävla skit. vi som har match på söndag. nåja. ska nog ändå följa med och försöka tejpa den iaf. kan känna efter sen.
såå, min helg då.
det jag har planerat är att ikväll ska jag och emmy till rilles nya lägga och spela en massa spel med han & min bästa björn! hehe. så nu måste vi se till att vinna!! ska äta middag först vid 18tiden och sen vid 20 ska vi nog vara där?
imorgon jobbar jag 10-18 med ludde. har funderat på om jag kanske ska försöka lära mig att öppna i grillen..... det enda jag är osäker på är moset. och kanske oljan.. nåja. vi får se.

sen imorgonkväll så är det party hos joel. robert fyllde ju 50 här för nån vecka sen och nu ska han ha sin fest. blir nog en massa folk av vad jag hört, så det blir himla trevligt :) dock ingen alkohol eller nått för mig. match på söndag.
sen på söndag då så åker vi till skellefteå kl 12 och spelar kl 16.
sen fyller även pappa år på söndag så när jag kommer hem blir det väl lite firande! ni får se till att spara tårta till mig!! men jag ger han nog sin present redan på morgonen innan vi åker! han blir nog nöjd hoppas jag iaf :)

ahhh. jag är så jävla fattig just nu. lönen rök iväg på räkningar och lån och farmen. och nu är den slut. dock får jag nog den där ungdomsgarantin från försäkringskassan snart, om 1 vecka hoppas jag! och sen är det ju lön igen! hehe. och så mycket som jag jobbade i februari så hoppas jag att den är feeeet :D
måste köpa en ny jacka. och en balklänning. och en scarf/halsduk. och leggings.
nåja. det löser sig! det gör det alltid.

nej nu ska jag lösa lite korsord. pansio som man är.

seeeeeeees

nej vet ni vad

jag har haft så tråkigt när jag inte har skrivit blogg så jag tänkte ta upp det ett tag igen! haha.. tills jag lessnar nästa gång.

jaha det är ju sportlov nu. min senaste vecka har sett ut såhär:
torsdag, jobb 10,30-17 (här åkte även min pappa, lena, linn & lisa till sundsvall över helgen)
fredag, jobb 10,30-18. sen kom jolle och vi myste som man alltid för på fredagar :)
lördag, match mot kiruna och vi vann! sedan var vi hos mig innan och sen farmen.
söndag, jobb 10-18......... somnade 21.15.
måndag, vaknade kl 9, sen jobb 16,30-23
tisdag, arbetsintervju för jobbet som personlig assistent/hemtjänsten, sen bowling med linn, jullan & lisa. jag blev faktiskt tvåa! hehe. sen jobb 16,30-23
onsdag, jag & sandra bestämde oss för att åka till luleå och kolla på balklänningar. jag har ju faktiskt hittat en på nätet redan, men allt hade varit enklare om jag hittade en i luleå istället :) men briar rose var stängt just den dagen..... elin följde med och köpte nå kläder på gina och sen åkte vi hem. var och tränade sen på kvällen och efter 15 minuter så stukar jag foten. råkar trampa på en boll. hahah. så jävla sjukt. iaf. har fortfarande ont. men det måste ju försvinna. för det första så jobbar jag på lördag och sen har vi match på söndag. robert kom och hämtade mig sen efter hans träning och så var jag äntligen hemma hos hjärtat : ) ååh. kändes som att det var hundra år sen vi var med varandra, även fast det var i måndags. men ändå! saknat honom.

så idag då. vi vaknade för ett tag sen.. skönt att få sova ut! har klivit upp väldigt tidigt dom senaste veckorna.
idag ska jag snart åka till mamma och hänga. sen tänkte jag väl gå förbi träningen om nu inte foten blivit bättre och jag kan vara med.
men men. återstår att se.
nu ska vi lägga oss i sängen och se nyaste grey's :)

förresten, måste ju göra reklam för Emmy's som öppnat på riktigt nu i veckan! se till att pallra er dit! endast 250 kr för en klippning! hehe.

 lite bilder från i lördags

RSS 2.0