25:e september

Hallå hallå!

Smärtan efter operationen börjar äntligen lätta litegrann! Såå skönt! Inatt är första natten jag inte sover med tusen kuddar under benet och under eget täcke! Äntligen kan jag sova under samma täcke som mitt hjärta igen :) haha har inte vågat göra det innan, alle är nämligen så klantig när han sover så jag har varit så rädd att han ska råka sparka till mitt ben i sömnen. Haha! Tror fan att jag hade svimmat av smärta om det hade hänt!
Men inatt så:) som vi har längtat!

Förra veckan flöt på bara bra. Eller ja, jag blev less på att vara sjukskriven redan efter 2 dagar. Så har haft ganska så sjukt tråkigt.. Speciellt när alle har jobbat haha.. Nåja. Bara att stå ut. Idag är det 3 veckor tills jag äntligen får jobba igen. Måste lita på läkaren att jag behöver vara sjukskriven, att jag MÅSTE ta det lugnt.
Om ca 2 veckor får jag ta bort stygnen, äntligen!! Inte förrän då får jag börja ta KORTA promenader........
Man känner sig så sjukt instängd när jag inte ens kan ta mig till affären och handla själv!
Nåja. Är sååå nöjd över att ha gjort bort det och att jag förhoppningsvis slipper ha ont nå mer!!

Annars dååå.. Förra veckan följde jag ida till Umeå, en riktig roadtrip med snabbmat och red bull! Haha ;) roligt hade vi då! Kändes skönt att komma ikapp litegrann i allt som händer i hennes liv:)
Fredagen hade jag och gubben mysmiddag bara han och jag här hemma, men sen på kvällen åkte vi till pappa och lena för fredagsmys:))

Lördagen jobbade alle dag, jag vaknade tidigt och såg serier och tog det lugnt innan jag började fixa med förrätten och efterrätten. Kl 18 befann vi oss nämligen hos carin och erik för en 3-rättersmiddag! Mmmm det var sååå gott! Och så skrattade vi tills jag fick ont i huvudet haha! Himla trevlig kväll:)
Var inte hemma förrän 00,30, och så vaknade vi redan vid 10.
Vi skulle nämligen hinna förbi ante och Paulina för att fira Paulina som hade fyllt år:)
Vi hann surra och dricka kaffe innan alle var tvungen att åka och jobba.
Jag åkte hem, och sedan var det söndagsstek hos farmor vid 16. Mmm gooottttt!
Bara en massa gomat har jag ätit i helgen :D

Idag har jag sovit till kl 12,30 haha! Helt sjukt! Kommer inte ens ihåg sist jag sov så länge! Men det var nog välbehövligt :)
Har tvättat idag. En stor bedrift! Speciellt eftersom vi bor på 4:e våningen och vi inte har någon hiss.... Nåja. Jag tog det lugnt i trapporna, så det gick ganska bra. Har haft ont nu ikväll dock men.. Var verkligen tvungen att tvätta! Har dragit på det alldeles för länge! Och jag litar inte riktigt på alle när han tvättar ;) haha!

Vi har även hunnit förbi Anders och elin en sväng och drack kaffe, och pantat ungefär 1000 burkar. Haha hatar det..
Sen bara myst på här hemma med chaite, fruktsallad och choklad! Mmm :) snart har vi sett färdigt 5 säsonger av brothers & sisters :( helt sjukt att man kan älska en serie så mycket! Haha..

Alle har slagit igång svenska Hamilton, men jag ligger och skriver blogg istället. Ogillar verkligen svenska filmer..
Imorgon har jag verkligen ingenting planerat.. Bara att sova, se serier och äta. Haha.. Alle jobbar dessutom kväll! Triiiiissssstttt..

Testar att ladda upp lite bilder från sist, får se om det funkar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0